момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.576
Fali mi ona snegščina do kolena, ne da neposredno ucestvujem u njoj, nego samo da je sa distance posmatram kroz prozor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
300 ustaskih kuna (4673 rsd) sam se isplazio za bocu Zute ose, deru samo tako.
U Srbiji je nekih deset ojra jeftinije.
Sve nesto imam trip da vise takve stvari necemo vidjati..Tipa, biće, ako hoces sneg pusti hologram pa gledaj, i tako neka sranja...Jpg kiša png snegFali mi ona snegščina do kolena, ne da neposredno ucestvujem u njoj, nego samo da je sa distance posmatram kroz prozor
Ne ta, kupio sam neku deluxe verziju, te obicne nije bilo, ali i obicna je ovdje dosta skuplja.
Ma bi ja, ali ne mogu zbog zatvorene granice.Dodji kod nas da pazaris, kao moj kum kad dodje iz londona da popravi zub ovde jer mu ispadne jeftinije cak i sa putnim troskovima
Sve nesto imam trip da vise takve stvari necemo vidjati..Tipa, biće, ako hoces sneg pusti hologram pa gledaj, i tako neka sranja...Jpg kiša png sneg
Ma bi ja, ali ne mogu zbog zatvorene granice.
Ta domaca cuga je isplativija, dok je strana zestica kod nas puno povoljnija.
Sad pogledah kroz prozor i eno padaDa, ovde godinama unazad nema snega

Sad pogledah kroz prozor i eno pada
Ali nije to taj sneg, ovaj ce da se otopi do ujutru..
Nema vise ko nekad da napravis ledenice i cekas da streberi izadju na uzinu, ili da profesori krenu kući![]()
Banalan primjer - Jack Daniel's vulgaris u Idea i Konzumu.Moguce, stvarno nzm kako se krecu cene alkohola
Banalan primjer - Jack Daniel's vulgaris u Idea i Konzumu.
U Idea je skuplji oko 5,5 eura.
Momo, imas li ti neki porok?To ne bih kupio da oni meni plate i daju mi besplatan punjac za laptop pride
Sta mislis o Svalbardu?
Evo rebro, ovo zamisljam kao svoj final destination, tu negde pored je naftno postrojenje koje cuvam od nicega
Momo, imas li ti neki porok?
Skandinavija cenim