gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Za taj posao moraš biti tvrdDanas smo bas pomenuli cuvara plaze u zimskom periodu, ovo je jos besmislenije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za taj posao moraš biti tvrdDanas smo bas pomenuli cuvara plaze u zimskom periodu, ovo je jos besmislenije
Naslov: Sećate li se one čobanice iz prošlog broja?I onda slika prvo u Kuriru...posle nastavak u skandalu![]()

Plus sam zaboravila koliko je zabavno sankanjeujss
ewo trenutno sam imala fleš
kad sam bila na rolšuama, držala se za korpu bicikle koju je vozila drugarica, ja vičem nemoj nizbrdooo!
odrala sam se ko mačka ali volim taj doživljaj![]()
nemoj plakiti bueboooNisam ja besan,samo me nešto muči.Dobro se sećam kako su Zmijurina i Momčino zaukali ovu temu.Sada vidim nema ni Stugija ni nje.Osećam se kao jedan od onih koji su doprineli njihovom nedolasku više ovde,kao ovaj Ganfrajer da sam,da smaram ljude koji me izbegavaju misleći da ću time nešto postići,da će me prihvatiti ako kvarim nešto lepo.Znaš ono,kada se nešto radi,pa gledaš da uradiš to kako treba,da lepo i izgleda..Takva je ovo tema po meni,sve dok se on ne pojavi.Naravno da nisam ja na njega ljut,već sam mu zahvalan,učim na njegovim glupostima.Trebao bih da ga častim,jer će mi pomoći da skliznem na pravu stranu.Umem tako i ja nekad da budem blago recimo spor,ali naučim nekako, jedva. Ali,od kako radi ovo što radi,užasavam se pomisli da i za mene tako neko pomisli i kaže,i stvarno bih voleo da mi se namigne ako je tako,jer eto kako ta nekontrolisana zaebancija,koja me je brdo puta koštala puno toga,može čak da te pretvori i u lošeg čoveka.Jako sam se zabrino,ozbiljno vam kažem.Gde ćeš veće kazne,da te ljudi izbegavaju i kažu za tebe da si nečovek

upisacu se sad odmah na mestuNisam ja besan,samo me nešto muči.Dobro se sećam kako su Zmijurina i Momčino zaukali ovu temu.Sada vidim nema ni Stugija ni nje.Osećam se kao jedan od onih koji su doprineli njihovom nedolasku više ovde,kao ovaj Ganfrajer da sam,da smaram ljude koji me izbegavaju misleći da ću time nešto postići,da će me prihvatiti ako kvarim nešto lepo.Znaš ono,kada se nešto radi,pa gledaš da uradiš to kako treba,da lepo i izgleda..Takva je ovo tema po meni,sve dok se on ne pojavi.Naravno da nisam ja na njega ljut,već sam mu zahvalan,učim na njegovim glupostima.Trebao bih da ga častim,jer će mi pomoći da skliznem na pravu stranu.Umem tako i ja nekad da budem blago recimo spor,ali naučim nekako, jedva. Ali,od kako radi ovo što radi,užasavam se pomisli da i za mene tako neko pomisli i kaže,i stvarno bih voleo da mi se namigne ako je tako,jer eto kako ta nekontrolisana zaebancija,koja me je brdo puta koštala puno toga,može čak da te pretvori i u lošeg čoveka.Jako sam se zabrino,ozbiljno vam kažem.Gde ćeš veće kazne,da te ljudi izbegavaju i kažu za tebe da si nečovek
i ja batene, malo sam u nevjerici pravo da ti rečem
Pa nebi se tako desilo, uostalom u mom kraju se ljudi pohrvaju sa medvedom, sramota pušku koristitihitaca, zapravo
ko da je bitno... nijesedesilo
eto brate u liki covek medjeda rukom udavioPa nebi se tako desilo, uostalom u mom kraju se ljudi pohrvaju sa medvedom, sramota pušku koristiti
To je na tim prostorima čest događaj hahaeto brate u liki covek medjeda rukom udavio
a ovaj kuka sto mu srusio neko sneska
a ja brate eo da me rezes testerom kladarom ja ne znam ni ko je taj povredjeni
je l ti ovaj dođe nešto?Pa nebi se tako desilo, uostalom u mom kraju se ljudi pohrvaju sa medvedom, sramota pušku koristiti