- Poruka
- 7.078
ja bi samo da napomenem..da je moca u vezu sa podsestrimu evelinku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeri dalapaja imam harmoniku ako može da se kaže ovdje
ja imam harmoniku ako može da se kaže ovdje
zna razbole se liscaZnas da sviras?
znam dve pesmeZnas da sviras?
nie, ne znam više kako se zove, eno je u garažijeri dalapa
Ja sam imao usnu harm, hteo sam da budem dilan
Ja sam imao usnu harm, hteo sam da budem dilan
u mom petogodišnjem planu je da te nađem i vidim uživo, a ako ne bude moglo, da te ubedim da mi pošalješ slikuimao sam harmoniku kad sam bio mali
obe su: na kraj sela žuta kuća i bolujem ja boluješ tiKoja je druga?![]()
obe su: na kraj sela žuta kuća i bolujem ja boluješ ti
ovo kad vidiš zapisano notama pomisliš da je napravljeno za retarde, a i kad čuješna kraj sela žuta kuća
)))))))))))ovo je čist Am9, jbmliga ta tvoja tabela ko je pravio
umeš da budeš nežan nema ti ravnogovo kad vidiš zapisano notama pomisliš da je napravljeno za retarde, a i kad čuješ)))))))))))
brat me je naučio da sviram ono od riblje čorbe 2 dinara druže i kod njega u njegovoj pesmarici, je pisalo am, pa a10 pa a9 ili kontraovo je čist Am9, jbmliga ta tvoja tabela ko je pravio
10 je je mala terca, a mala terca je molbrat me je naučio da sviram ono od riblje čorbe 2 dinara druže i kod njega u njegovoj pesmarici, je pisalo am, pa a10 pa a9 ili kontra
ali je to onda verovatno am10 pa am9 ako već znaš za njih
da da ima ona vožnjica za polustepen iz 9 u 10 u toj pesmi ali 10 je mala tercabrat me je naučio da sviram ono od riblje čorbe 2 dinara druže i kod njega u njegovoj pesmarici, je pisalo am, pa a10 pa a9 ili kontra
ali je to onda verovatno am10 pa am9 ako već znaš za njih