eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
basarin glas sve više zvuči kao da se nagutao helijuma, pokušaj s tom prečicom mončilice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ona je pamjetna isuviše i isuviše je nivo da bi imala nešto s onakvim majmunom
što pa ti si superImao sam drugaricu vukovackinju (bas pamijetnu, nije streber klasicni) koja je bila sa mnom, sa' mat
basarin glas sve više zvuči kao da se nagutao helijuma, pokušaj s tom prečicom mončilice
što pa ti si super
dal da pijem kahvu
imaš mandarineili smažem šes viršala
pa vidi mene na šta ličim neškolovan amortizovan a kakva mi je đevojka šah mat
nije on blentav nego je beskorisno ***** i nanosi štetuPa to ti kazem, znaci moze i sergei onako blentav
nije on blentav nego je beskorisno ***** i nanosi štetu
jooj, stogodišlja baba ♥Ma to je neki buckuris alkohola, raka grla i stogodisnje babe (stvarno me malo podseca na glas moje stogodisnje prababe, pa cu pokusati tom linijom)
u oni rusi su mi najluđi za ove smrtonosne akcije
Ovaj je poginuo radeci zgibove na visokim zgradama, na tu foru je i dobio milione subscribe pre smrti. Posle smrti verenica saopstava da je od zarade sa youtube kanala hteo da joj kupi nznm prsten i kucu valjda njenim roditeljima itd. Kad pogines pa se jos ne ohladis a vec te izotimaju.
jooj, stogodišlja baba ♥
ja nemam nikoga matorog odavno
ajde, ajde, skromnos je outpa vidi mene na šta ličim neškolovan amortizovan a kakva mi je đevojka šah mat
ti si slepa kod očiju lako te je prevaritiajde, ajde, skromnos je out