gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Nije fora, ja sam najkrace na ovom kyrcevom ljisu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фантази алл овер агаинKecaš poruke a ne možeš sa 6. mjesta ni gore ni dolje.
Jel ti to meni nesto? Ja nisam sajko.Dal imate onaj malogradjanski sindrom da ako je neko pametan i harizmatican u stanju ste da istolerisete i to sto je psiho recimo, ili djavo himself
Još ne znam šta da se mimuje ujutru.Фантази алл овер агаин
Осим што ниси шести.

zavisi u čijem interesu radiDal imate onaj malogradjanski sindrom da ako je neko pametan i harizmatican u stanju ste da istolerisete i to sto je psiho recimo, ili djavo himself

Jel ti to meni nesto? Ja nisam sajko.
Nisam znao da to ima.Dal imate onaj malogradjanski sindrom da ako je neko pametan i harizmatican u stanju ste da istolerisete i to sto je psiho recimo, ili djavo himself
Samo sam objektivnaNe laskai si hehe
Inače, meni je u glavi da sam ja ovdje ubjedljivo najkraće.Nije fora, ja sam najkrace na ovom kyrcevom ljisu
zavisi u čijem interesu radi![]()
Pa nisi. Ja sam ovde od nekog oktobra prosle godine.Inače, meni je u glavi da sam ja ovdje ubjedljivo najkraće.
Nisam znao da to ima.
Jel si to odradio hot sa strki? Pa ako, lepi moj, to se valja probati.Nema veze, evo npr hanibal, iako znas da je cisti psiho, nekako te fascinira njegova licnost i kompleksnost i u stanju si da budes svesno izmanipulisan
Jel si to odradio hot sa strki? Pa ako, lepi moj, to se valja probati.
Ja sam ljubomorna na sve, zna ona.Ljubomorna si bez potrebe, strki i ja smo isti znak u horoskopu, to je maltene incest.
Ja sam ljubomorna na sve, zna ona.
U stanju si koliko i ja, dakle izvodljivo je.Nema potrebe, vredjas me time sto uopste i pretpostavljas mogucnost da sam ja u stanju da hotujem
U stanju si koliko i ja, dakle izvodljivo je.
Salim se, samo ne znam sta se promenilo otkad nisam bila tu.