gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Msm da je ona sa ruslanomJel se sećate koja je prva Evrovizija koju ste gledali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Msm da je ona sa ruslanomJel se sećate koja je prva Evrovizija koju ste gledali?
penicilin, jedan od najodvratnijihKoji vam je najodvratniji smrad?
kokosovo uljeА који мирис волите?
IstoMsm da je ona sa ruslanom

Bas sam htela da te pitam otkud evrovizija?
slušam neke stare pesme odatle ovih dana...Bas sam htela da te pitam otkud evrovizija?
Meni su ruslana i verka serduchka nezaboravna iskustvaslušam neke stare pesme odatle ovih dana...
Jesu, mislim da je ona sa Lenom kao pobednicom bila poslednja koju sam pratio sa pažnjomMeni su ruslana i verka serduchka nezaboravna iskustva
Ja odustala cim su promenili sistem glasanja, nije to to viseJesu, mislim da je ona sa Lenom kao pobednicom bila poslednja koju sam pratio sa pažnjom
Inace bezgranicna ljubav za sve fanove evrovizije
Sta je to?Најомиљенија песма са евровозије у последњих 15 год ми је Goodbye to yesterday
Па изгуглај и послушај, мајку муSta je to?
Hocu ako promenis avatarПа изгуглај и послушај, мајку му
Па ништа онда. А скроз кул песма.Hocu ako promenis avatar
A vidi kako te lepo molim, sto si tolka strvinaПа ништа онда. А скроз кул песма.

Шта, имаш неки фетиш везан за ножеве?I ja čekam da Strki vrati onaj avatar što je imala kada smo se upoznali![]()
Jedva čekam da Strki vrati onaj avatar na koji sam mislio.Шта, имаш неки фетиш везан за ножеве?
Мили, јесмо ми то Рођа Раичевић стадијум вечерас или ми се чини?Jedva čekam da Strki vrati onaj avatar na koji sam mislio.