nisam gledao sedam i po. ali jesam mapet šou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potpuno te razumem, ja slabo podnosim ljude, ali postoje razna okupljanjaGovoriš čoveku koji izađe jednom u dva-tri meseca/tromesečja, i već je znao da se izgubi posle sat vremena sa okupljanja forumaša.
takva dvojica su jednostavno neophodna da bi skup bio vrhunskiJa cu ti se pridruzim u fikusarenju i cinicnom komentarisanju, bicemo kao ona dvojica iz sedam i pol sto sede u kafani
kako da smršam 4 kila za 4 dana? ideje, predlozi?
sramota me zbog ovoga, ali eto jedne gadne čiljenice u vezi sa mnom
sta se dogadjalo u shumicisvako ko je bio u šumici posle je želeo da dođe opjet
samo kažem
dođeš i pokažemo ti, nije zabavno ako sve unapred znašsta se dogadjalo u shumici
pa mnogo je, ajde dva da si reklakako da smršam 4 kila za 4 dana? ideje, predlozi?
sramota me zbog ovoga, ali eto jedne gadne čiljenice u vezi sa mnom
ma znam, pričala mi već strvina sve uzgred kao raspitujući se koga imam od familije dal bi me ko tražio ako naprasno nestanemdođeš i pokažemo ti, nije zabavno ako sve unapred znaš
dva su isto kul, nisam ja debela, ali mršava trenutno sigurno nisampa mnogo je, ajde dva da si rekla
pa za dva ja bih izbacila sve uglj hidrate i sve šećere i vežbala ko pomahnitala ali svakako ne savetujem, nije zdravodva su isto kul, nisam ja debela, ali mršava trenutno sigurno nisam
etodesi zaisa, nemate
eto
gde je snejk
a do kad, znali se?Napustila nas
a do kad, znali se?
e, momitze, jer ona đevojka sa obrvama ćerka vesne čipčić?
ja ne dolazim ako strki dolazi, nije mi baš stalo da završim u podrumuma znam, pričala mi već strvina sve uzgred kao raspitujući se koga imam od familije dal bi me ko tražio ako naprasno nestanem