koga bi ti momo voleo da upoznaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mogo si i da se nakašlješ
sa distance naravno i smaskom
i toe tačnokakve su ti misli takav ti je penic
koga bi ti momo voleo da upoznaš
ko je simi jebosamte
ja nemam mnogo tajni zbog kojih bih bila u šaci, ali sam spremna da čujem vašeDa na tom brodu kazemo jedni drugima najdublje tajne i na taj nacin drzimo zivote jedni drugima u satzi

ja nemam mnogo tajni zbog kojih bih bila u šaci, ali sam spremna da čujem vaše![]()
smeju li da dođu nevakcinisani
pa htela sam da kažem da sam spremna da kažem sve i snosim konsekvenceNista onda
pa htela sam da kažem da sam spremna da kažem sve i snosim konsekvence
svako ko je bio u šumici posle je želeo da dođe opjetMen su pre nekih godinu dana prozivali ovde kako neću da se družim uživo, i tako ja obećam moci da ima da se pojavim kad bude bilo nešto grupno... reći ću samo korona.
ono što još ne znate za vas je tajna, tako da imam gomiluSta da kazes kad nemas tajni, da nas posle ucenjujes samo, bjez
Govoriš čoveku koji izađe jednom u dva-tri meseca/tromesečja, i već je znao da se izgubi posle sat vremena sa okupljanja forumaša.svako ko je bio u šumici posle je želeo da dođe opjet
samo kažem
Ja sam spreman da uživo ćutim, pijem pivo i izigravam fikus. Rečeno mi je da ima ko da priča i za mene, nadam se da nije bio epp