Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
iznenadila bi se, i ja sa tako mislilalevica u Srbiji je mahom pro SAD/Eur
sto je mozda jos sizofrenije......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iznenadila bi se, i ja sa tako mislilalevica u Srbiji je mahom pro SAD/Eur
Imas tu vise frakcija, jedni mrze narod a prave se da su za radnike, kad bi im usao radnik u kanc reagovali bi kao kad udje neko ko se najeo belog luka u autobus. a drugi ga ne mrze bas toliko, odu povremeno i na rakijadu u mrcajevac da pokazu da su interkonektovani s narodom etc (to su ovi kinesko-ruski), al se i oni prave da su za radnike iako je sustinski sve performans i kod njih. Uglavnom, dosadni su svi.levica u Srbiji je mahom pro SAD/Eur
Tako je, svaki trag humanizma treba zbrisati jer on poradja empatiju u konacnomDa ali treba biti protiv Socijalizma uopšte.
dakle, dejt je bio uspesan?процепу
odbrajavas ko milance sta li
Ne nego koliko eura mi je danas zarađeno etc.odbrajavas ko milance sta li
pa dobro, sta hvaliИначе Твинк93 се зове Макс (друге опције су биле Марсел, Паскал и Лео(н)) и ради у ИТ-у![]()
Au, padas ko Vol Strit dvaes devete, radnici polako dolaze po svojeNe nego koliko eura mi je danas zarađeno etc.
pa dobro, sta hvali
Sad da sam ja socijalist, treba da kažem: "Nek mi ovo nadoknade poreski obveznici."Au, padas ko Vol Strit dvaes devete, radnici polako dolaze po svoje
na rakijadu u mrcajevac
Mi cemo ti svakako pomoci, jer imamo, paz sad - empatijuSad da sam ja socijalist, treba da kažem: "Nek mi ovo nadoknade poreski obveznici."
Pranjanima* pardon, ali Mrcajevci su nekako zvucnijiКупусијада у Мрчајевцима*
Локалци кажу "У МРЧијевцима".
То буде увек негде у Септембру и направи се колона од села Бумбарево Брдо из правца свемоћног Црвеног Крагујевца,
од Кружног Тока у Прељини из правца Четничког Чачка,
и од Лађеваца из правца Братоубилачког Краљева.
Иначе у тим Лађевцима се налази Аеродром из којег се лети два пута недељно за Беч за 40 евра повратна.
#Шумадија(н)ин(м)фо #ГејџаИзвештава #ТозовацКаоСаундтрек
МРЧијевци су веома битна Тријангла између Три Града Шумадије, нешто као Трајстејт Ареа, тромеђа, ружа ветрова, ветрова Мирослава Илића такорећи
Glup si.Mi cemo ti svakako pomoci, jer imamo, paz sad - empatiju
Ne, ti pribegavas surovosti jer si The PsihoGlup si.
Upravo razlog što ja pribegavam surovosti, npr. _______ SAA vojnika, je taj što su oni pre toga viktimizirali slučajne prolaznike.
Pranjanima* pardon, ali Mrcajevci su nekako zvucniji
Tako i ja kao laik mislim da se svi gejevi poznaju medjuse. Ili npr, pitam ti drugaricu koja je na doktorskim u Cikagu, "znas li ti ______, on je isto iz Cikaga?"Да, у тим Прањанима су неки сељаци у ДСР спашавали америчке пилоте, ја сам то увек замишљао да су крили на тавану она два авијатичара из Ало Ало (Ферфакс и Карстерс).
Иначе ја сам имао у Гимназији једну "другарицу" из тих Прањана која је живела код неке бабе у граду,
иначе моја теорија је да је Лезбијка, па @Emilia Marty ако је познајеш морамо заштити идентитет.
sad ti gledam mariniku na novoj