B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Управо сам усисао, очистио подове, обрнуо једну машину веша, побрисао прашину, очистио не само судове већ и машину за исте, почистио фрижидер, обрисао рерну, очистио ВЦ Шољу и Лавабо (туш кабина ми је још увек изазов), променио постељину и заказо секс дејт са корисником "Твинк 93 (5ккм ентфернт)".

Не знам за вас, али:

а) Бупропион коначно делује
б) Витамин Д коначно делује
ц) Хвала Шиви да је Бадњак коначно прошао
д) 3 дана са само 4 сата посла су излечила мој бурн аут
е) Емоционално-нестабилна структура личности је сада у позитивној фази

Управо сам усисао, очистио подове, обрнуо једну машину веша, побрисао прашину, очистио не само судове већ и машину за исте, почистио фрижидер, обрисао рерну, очистио ВЦ Шољу и Лавабо (туш кабина ми је још увек изазов), променио постељину и заказо секс дејт са корисником "Твинк 93 (5ккм ентфернт)".

Не знам за вас, али:

Divota je biti gej muskarac i ne biti opterecen promiskuitetnoscu kao negativnom osobinom.
A sto konzumiras vitamin D?

A sto konzumiras vitamin D?

Јер имам доказан мањак (вадио ми крв лијечник опће праксе). Заправо причали смо о томе овде, мислим да сте ми чак ви и препоручили да га измерим.

То је зато што сам сунце последњи пут видео у Октобру. Ок, било га је јуче и данас али у комбинацији са температурама -10Ц.

Не знам за вас, али:

Baš lepo

Prvi znak da je osoba bolje je kad može da se pobrine za ličnu i higijenu prostora oko sebe

Tu je DžP izvrnuo redosled uzroka i posledice

Baš lepo

Prvi znak da je osoba bolje je kad može da se pobrine za ličnu i higijenu prostora oko sebe

Tu je DžP izvrnuo redosled uzroka i posledice

Да, дефинитивно.

Вреди напоменути да је у мом случају по среди комбинација дистимије до средње депре и хроничне изморености и мањка времена.

Кад стигнем кући у пола седам-седам преко радне недеље, успем отприлике да скувам нешто, истуширам се, и постарам рецимо да ВЦ шоља и пулт у кухињи буду чисти и да имам довољно миришљаве одеће, односно да имам чисте гаће, да простиш, и ако ми неко бане у стан да се не уплаши- то су неке основе Фасаде које ако више не будем могао да одржавам, идем одмах у једну клинику у Баварској у којој се лече лекари.

Али "скровитије" ствари, као што је летња одећа, рерна, дубинско чишћење подова, фрижидер, Рама маргарин којем је истекао рок у Септембру, плочице у купатилу и слично, то не памтим кад је последњи пут добро функционисало, вероватно 2019. И зато сам јако срећан што је данас Клапнуло.

Велича Холокауст и има рабидне антисемитске ставове.

Било је много испада током година- одвратни коментари на теми о рату у Сирији, али сам то често правдао одговорима на провокације друге стране.

Затим инцелско лупетање, на које сам био wilfully blind.

Али негде и моје стрпљење има границе.

Пази, то није "антиционизам" или "Критика Израела", то је порицање јеврејском народу право на постојање.

И то смеће нећу више да подржавам, ни да гледам очима.

Велича Холокауст и има рабидне антисемитске ставове.

Било је много испада током година- одвратни коментари на теми о рату у Сирији, али сам то често правдао одговорима на провокације друге стране.

Затим инцелско лупетање, на које сам био wilfully blind.

Али негде и моје стрпљење има границе.

Пази, то није "антиционизам" или "Критика Израела", то је порицање јеврејском народу право на постојање.

И то смеће нећу више да подржавам, ни да гледам очима.
Da, ima selektivne stavove prema genocidu i nasilju, u zavisnosti dal su zrtve jevreji i zene, npr.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back