gost 434706
kajillionaire
- Poruka
- 3.837
Poslednja (treća), i u tehničkom smislu i kompleksnost priče i likovaKoja je sezona najbolja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslednja (treća), i u tehničkom smislu i kompleksnost priče i likovaKoja je sezona najbolja?
sva je nekako frigidna... i ona frizura u matrixu joj je bljak
A neke loše osobine ima lisva je nekako frigidna... i ona frizura u matrixu
Divota je biti gej muskarac i ne biti opterecen promiskuitetnoscu kao negativnom osobinom.Управо сам усисао, очистио подове, обрнуо једну машину веша, побрисао прашину, очистио не само судове већ и машину за исте, почистио фрижидер, обрисао рерну, очистио ВЦ Шољу и Лавабо (туш кабина ми је још увек изазов), променио постељину и заказо секс дејт са корисником "Твинк 93 (5ккм ентфернт)".
Не знам за вас, али:
а) Бупропион коначно делује
б) Витамин Д коначно делује
ц) Хвала Шиви да је Бадњак коначно прошао
д) 3 дана са само 4 сата посла су излечила мој бурн аут
е) Емоционално-нестабилна структура личности је сада у позитивној фази
ne poznajem jeA neke loše osobine ima li
Jel te puca praznicno lose raspolozenje?ne poznajem je
ne što? mislim, raspoloženje nije ništa gore nego običnoJel te puca praznicno lose raspolozenje?
Otkud znam, desava se mnogima ta praznicna deprane što? mislim, raspoloženje nije ništa gore nego obično
A sto konzumiras vitamin D?
dešava se i meni al naviko samOtkud znam, desava se mnogima ta praznicna depra

Da. Bas ti sinoc razmisljam o tome - ne previse, doduse, jer nisam osobito zadovoljna ucinkom godina otkad je nastupila koronadešava se i meni al naviko sam
prolete baš ova godina
Baš lepoУправо сам усисао, очистио подове, обрнуо једну машину веша, побрисао прашину, очистио не само судове већ и машину за исте, почистио фрижидер, обрисао рерну, очистио ВЦ Шољу и Лавабо (туш кабина ми је још увек изазов), променио постељину и заказо секс дејт са корисником "Твинк 93 (5ккм ентфернт)".
Не знам за вас, али:
а) Бупропион коначно делује
б) Витамин Д коначно делује
ц) Хвала Шиви да је Бадњак коначно прошао
д) 3 дана са само 4 сата посла су излечила мој бурн аут
е) Емоционално-нестабилна структура личности је сада у позитивној фази
Baš lepo
Prvi znak da je osoba bolje je kad može da se pobrine za ličnu i higijenu prostora oko sebe
Tu je DžP izvrnuo redosled uzroka i posledice
To me podseća trebalo bi i ja da usisamУправо сам усисао
E jesi nekiОпет сам ставио Џег на игнор, јер не могу такво понашање.
Овог пута нећу одигнорисати Никада.
Sta se desilo?Опет сам ставио Џег на игнор, јер не могу такво понашање.
Sta se desilo?
Kad pricas s Dzeg moras da postavis neke standarde, tipa ne ocekujes empatiju, razumevanje, emociju, ljuckost etc. Onda sve bude ok.Опет сам ставио Џег на игнор, јер не могу такво понашање.
Kad pricas s Dzeg moras da postavis neke standarde, tipa ne ocekujes empatiju, razumevanje, emociju, ljuckost etc. Onda sve bude ok.
Da, ima selektivne stavove prema genocidu i nasilju, u zavisnosti dal su zrtve jevreji i zene, npr.Велича Холокауст и има рабидне антисемитске ставове.
Било је много испада током година- одвратни коментари на теми о рату у Сирији, али сам то често правдао одговорима на провокације друге стране.
Затим инцелско лупетање, на које сам био wilfully blind.
Али негде и моје стрпљење има границе.
Пази, то није "антиционизам" или "Критика Израела", то је порицање јеврејском народу право на постојање.
И то смеће нећу више да подржавам, ни да гледам очима.
Pomenula je i Ruse, eto cisto neka olaksavajuca okolnos'Da, ima selektivne stavove prema genocidu i nasilju, u zavisnosti dal su zrtve jevreji i zene, npr.