stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
Jesi gledao Insajder ovih dana i kako ti se cini?
Nisam još. Jesi ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi gledao Insajder ovih dana i kako ti se cini?
Mhm, ja sam bas navucena, plus uspevaju da dovedu u studio ove druge. Npr, Jugoslav je imao intervju sa Dacicem, sledece nedelje sa Mihajlovic, Trninic je dovela Comicku i nekog sns akademca poslanika u debatu i tako.Nisam još. Jesi ti?
Mhm, ja sam bas navucena, plus uspevaju da dovedu u studio ove druge. Npr, Jugoslav je imao intervju sa Dacicem, sledece nedelje sa Mihajlovic, Trninic je dovela Comicku i nekog sns akademca poslanika u debatu i tako.
Da, to je odavno rekla. Miki Aleksic je prozivao za ona pitanja o stradanju pilota u aferi helikopter, a taj mladi sns je dokazao da je dijalog nemoguc. Po obicaju, oni izbacuju samo key words i long tail key words dok drugi govore i to je to. (Djilas, Solak, ukrao 5 miliona, osudjen na 90 hiljada i sl). Trninicka nije uspela da zavrsi emisiju od tog akademca koji je u poslednjoj sekundi mahao nekom presudom Aleksicu.Da, ćale mi je juče pričao da je gledao tu debatu sa Čomićkom. Reče mi da je imala najveću provalu dana kad je rekla da je ovo najbolji parlament u istoriji.
Tako to vi, koji znate sliku da okačite iz prve.
Kako da ti kažem... On traži posao, sklapa ugovore itd........vidis kako je to sve poremeceno u nasim glavama
mi njega zovemo:"poslodavac"
on nam "daje posao", jao bas mu hvala, pa jos kazemo "dobio" sam platu.......
bukvalno kao da smo je dobili na dar
jeziku je potrebna ozbiljna reforma
Ne verujem da svi menjaju, ali se uvode te neke e fiskalne kase za one koji posluju sa fizickim licima, npr. frizeri
vaistinu vaskrese brt evo nikako kisa jbn a ti?Здраво, Сретан Бадњак!
Како иде?
vaistinu vaskrese brt evo nikako kisa jbn a ti?
Da li je moguce da ste i Insajder lejbelovali kao nekog ko ima "dogovor sa SNS"?Def insajder ima neki dogovor sa vlascu, ali ih ne stede u kritici

Ti si nas tako ubeđivala i da je SNS Šulj šapić najveći opozicionar od sečenog hlebaDa li je moguce da ste i Insajder lejbelovali kao nekog ko ima "dogovor sa SNS"?
Cemu tolika paranoja?
Svim medijima je u interesu da dovode sve politicke cinioce.
Niko nije doprineo popularnosti Vucica vise od onih koje podrzavas.Ti si nas tako ubeđivala i da je SNS Šulj šapić najveći opozicionar od sečenog hleba
Netačno.Niko nije doprineo popularnosti Vucica vise od onih koje podrzavas.
Vi ga odrzavate na vlasti.
projekcijeNetačno.
Ti napadaš opoziciju.
Samim tim jasno je za koga radiš.
Šta projekcijeprojekcije
serendas protiv Milosa i ParandilovicaŠta projekcije
Kao, ja ovde serendam protiv Đilasa i Marinike a ne ti
Zato što su rado viđeni gosti na režimskoj TVserendas protiv Milosa i Parandilovica
pa dogovor u smislu "evo, omogucicemo vam da budete prisutni kod svih operatera i dolazicemo kod vas u emisije jer zelimo da pokazemo kako postoji medijska sloboda i trt"Da li je moguce da ste i Insajder lejbelovali kao nekog ko ima "dogovor sa SNS"?
Cemu tolika paranoja?
Svim medijima je u interesu da dovode sve politicke cinioce.