B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ками83 је био фан Анђуса, држао га је на профилној 100 година.

Da, šta je sa Kamijem, jel on beše pojokni?

Okrenuo je rusoćurak?

Na prošlom intervjuu "Seriozno s Bizonom" je i dalje pričao da je Vučić bog

Prevaspitan je na Golom otoku. Uhapsili ga za reketiranje i otad je prestao da talasa

Screenshot_20211224-103243_Gallery.jpg

Goals

Da, šta je sa Kamijem, jel on beše pojokni?

Не знам, само је престао да пише,

причало се да се увредио због нечега и тражио да му трајну банују налог.

То "нешто" око чега се увредио је вероватно политика толерисања и брањења геноцида, одсецања глава, масовних силовања и најцрњих ратних злочина као српскиих вредности, односно фашистичких диктатура (Русија) као српских мајки на политици, па и позивање на гашење државности Србије у корист Русије, затим неповредивост лика и дела диктатора из Београда и његове банде, и слично.

Односно, вероватно је нашао нешто занимљивије (жену) у стварном животу па одлучио да прекине мазохизам препирања са овим мизогиним фановима крвавих кама и геноцида.

Требало би увести? као реакцију,

али се плашим да предложим да ме не би бановали јер нисам фан Геноцида у Босни.
Da, ljutko ne radi posao uopšte.
Makar palac dolje, ako već ne mogu da se ispovraćam kao čovjek.

Не знам, само је престао да пише,

причало се да се увредио због нечега и тражио да му трајну банују налог.

То "нешто" око чега се увредио је вероватно политика толерисања и брањења геноцида, одсецања глава, масовних силовања и најцрњих ратних злочина као српскиих вредности, односно фашистичких диктатура (Русија) као српских мајки на политици, па и позивање на гашење државности Србије у корист Русије, затим неповредивост лика и дела диктатора из Београда и његове банде, и слично.

Односно, вероватно је нашао нешто занимљивије (жену) у стварном животу па одлучио да прекине мазохизам препирања са овим мизогиним фановима крвавих кама и геноцида.
Kakvu smo igračinu za fantasy NBA tu izgubili, ne bi vjerovao :(

Poslednja izmena:
Поново сам одгледао Аиду.

Какав тријумф Кинематографије, и разобличење зла почињеног Геноцидом у Сребреници.

Свака част Јасни Ђуричић која је била храбра да одигра фантастичну улогу Аиде.

Nisam gledao taj film ali sam čuo da je dosta jednosmeran, tj. svi Srbi i srpski vojnici prikazani kao zli i čudovišta, a druga strana kao cveće i andjeli. Je l' istina to, i koliko? Ne očekujem sad da prikazuju šta je prethodilo masakru u Srebrenici, tj. šta su Orić i ekipa radili pre toga po okolini i odneli hiljade žrtava (dečak Slobodan Stojanović sa iskopanim očima i rasparanim trbuhom je dobar primer), ali moram da znam da li je objektivan bar malo ili jednosmeran da bih ga uopšte pogledao. Odnosno ima li bar nečeg dobrog o Srbima tu, sem glavne glumice koja služi da da dodatnu aromu navodne objektivnosti filmu.

Тако је! Живјела Југославија! Живио Црвени КраГУјевац! АКСИОС!

ПА ЗАР ТО НИЈЕ ФАНТАСТИЧНО?!

Nije fantastično, da je kraljevina opstala ko zna gde bismo bili danas. Verovatno u NATO-u i EU bez ikakvih pritisaka, jer su dražinovci bili pro-američki raspoloženi, a mrzeli Sovjetski savez i komunizam. Bili bismo napredni i prema seksualnim i drugim manjinama zbog napretka odnosa u svetu, kao i Britanci. Nas je taj Titov eksperiment i doveo do kaljuge. Prosto je bio neprirodan pre svega za Srbe i nacionalizmi su se samo podgrevali, dao je autonomiju Vojvodini i Kosovu, a Srbima u Hrvatskoj nakon onakvog genocida nije dao ništa. To nije moglo da opstane, bilo je neprirodno, i nama je samo naštetilo. A druga Srbija sad u novim okolnostima želi da prizna sve, da preda sve i obnovi bratstvo i jedinstvo sa onima što nas većinski mrze. To je nerealno i tek ćemo se 'o svom jadu pozabaviti' zbog takvih ideja.

Poslednja izmena:
Pa lepo Aki
Nisam neki fan erotike u umetnosti, ali pesma ti ima smisla, sto mi deluje najteze za postici.

Napast je dao dobar komentar osim sto su to za njega price :D
Meni je ta pesma bas opstemestaska, sto sam i napisala u naslovu, mucila sam se da je napisem, doradjivala. Nije mi legla nikako.
A napast da, smejala sam se kad sam procitala komentar ?

Mislim generalno imam problem da opisem neki situaciju vezanu za seks (ovde konkretno postkoitalna situacija) jer mi sve uvek zvuci kao opste mesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back