gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
a zasto im lepinje stoje ispecene u nekoj kutiji dok se ovo ostalo sprema,da se bolje stvrdnu?Brutalno
Samo mnogo ima, kako da jedeš ovo a da ti ne poispada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto im lepinje stoje ispecene u nekoj kutiji dok se ovo ostalo sprema,da se bolje stvrdnu?Brutalno
to se sve lepo uzme i samelje se u masini za meso,pa onda preko infuzijeNa viljušak?
Na dva dela pa na viljušak
a zasto im lepinje stoje ispecene u nekoj kutiji dok se ovo ostalo sprema,da se bolje stvrdnu?
Gde si šta radišto se sve lepo uzme i samelje se u masini za meso,pa onda preko infuzije
Pa takvi su i burgeri, ovde kod nas, zar ne?Brutalno
meni kada bi to doneli i sad ja hocu da uzmem da jedem,a ne smem da pipnem,vidim ispasce sve napolje nisam blesav,ja bih rekao necu tako vratite to tamo niste mi stavili premaze kekac palvlaka majonezeta urnebes svez krastavac malo tucane...i dok oni dopravljaju,pobegnemDa, to je amaterski, treba da ih drže negde na blagoj vatrici da ostanu tople
Na dva dela pa na viljušak
lezim umorila ce a juce cam ce malo i nadrobila i zamastila sta ti radila jela pizzu znamGde si šta radiš
Pa takvi su i burgeri, ovde kod nas, zar ne?
Da, a sa ponedeljka sam ti na nadmorskoj visini 3 metralezim umorila ce a juce cam ce malo i nadrobila i zamastila sta ti radila jela pizzu znam
Znači nije smučanjeDa, a sa ponedeljka sam ti na nadmorskoj visini 3 metra
ne kontam...putujes negde ili oces da se obesis o luster?Da, a sa ponedeljka sam ti na nadmorskoj visini 3 metra
Pod Ane kontam...putujes negde ili oces da se obesis o luster?
Putujem zbog radi bešenjane kontam...putujes negde ili oces da se obesis o luster?
Ne, nisam fan gorenja lica usled ski bounce efektaZnači nije smučanje
Možda u Meku.
Mislim da naši imaju bolji sistem, oni ne trpaju tri mala burgera u zemičku da ne mogu da stanu, nego uzmu lepo jednu pljeskavicu od 300 grama i roknu je u somun, količinski kontam da su ova tri mala burgera ista ko jedna velika pljeskavica u našim fast fudovima
Ova mašina za sečenje luka je must have
Inkredibl IndijaPola hrane mu završi na zidu
ako ides u cg kako ces se kupati? e sad jedino negde tamo juznije,onda daPutujem zbog radi bešenja
Kad se već obešavam bolje da bude uz zvuke kiše po površini mora
Ne, nisam fan gorenja lica usled ski bounce efekta