B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
njet

ono su neki ne narocito cisti Indijci

prestani da ga zoves distopijski

nisi video unutrasnjost
Video sam spoljasnjost, podseca na dzip hamer, sav je tako kockast i ... distopijski

maxresdefault (3).jpg

Sad mi ti se biva bibliotekarom na kruzeru

Zasto? Zato sto ako ovako malo ljudi posecuje bibilioteku na kopnu, to znaci da me na kruzeru vetovatno niko ne bi ometao. Koja je sansa da je neko dosao na kruzer da cita, a ne da se prezderava koktelima ili hebe.
Imali smo nesto sto se zvalo biblioteka za goste samo su mahom bile neke drustvene igre....

Medjutim postoji Trening centar koji ima vajb biblioteke gde mozes da dodjes da uzmes knjige, citas, zavrsavas onlajn kurseve.
Corporate treneri, pak, imaju eben posao jer svakih sedam dana docekuju nove radnike i moraju da imaju svoj fejk osmeh i hajp 24/7.
Moraju da dizu moral i ponavljaju kao papagaji kako smo svi nevidjeno privilegovani sto smo uopste dobili ovaj posao.

Ne verujem da bi ti se dopalo.

Ipak, postoji jedan posao koji bi ti se svideo jako!

Print shop. Lik nema kontakt NI SA KIM. Ni sa gostima ni sa radnicima.
Bukvalno ga ne vidis.
Posaljes mu mejlom sta da stampa. On odstampa i stavi ispred vrata.

Sad mi ti se biva bibliotekarom na kruzeru

Zasto? Zato sto ako ovako malo ljudi posecuje bibilioteku na kopnu, to znaci da me na kruzeru vetovatno niko ne bi ometao. Koja je sansa da je neko dosao na kruzer da cita, a ne da se prezderava koktelima ili hebe.
Na kruzeru ti ljudi vec nakon 3 dana sve overe, a onda iz vecite potrebe za promenom i novitetima pocnu da rade neke neverovatne stvari - da citaju.
Zamisli jedan lezi i ima knjigu, a drugi nemaju. U biblioteci odmah navala.

Print shop. Lik nema kontakt NI SA KIM. Ni sa gostima ni sa radnicima.
Bukvalno ga ne vidis.
Posaljes mu mejlom sta da stampa. On odstampa i stavi ispred vrata.
Boze, je li ovo zaista tacno?

Na kruzeru ti ljudi vec nakon 3 dana sve overe, a onda iz vecite potrebe za promenom i novitetima pocnu da rade neke neverovatne stvari - da citaju.
Zamisli jedan lezi i ima knjigu, a drugi nemaju. U biblioteci odmah navala.
Da, kruzovanje traje po mesec dana, to sam zaboravio, dakle ipak printshoper

Ja ti sinoc gledala Gordona i njegovu Najtmer kuhinju
Scenario kao nas DNK :D
Limk

Da, ko za kuras nmg da nadjem kineske, evo ima i korejski

eto meni se ovo ne svidja,paradajz je plastican i nezreo,zato ga ona masina i isece,da je pravi,isekli bi ga tako malo sutra,a meso uhvatilo kancera kolko hoces,a vec kad imaju masine,mogli bi i slaninicu neprevrcati rukama,predebelo je sve,hoce da ispadne iz kutije i na kraju najbitnije,kako se te pomije jedu...ali volim takve stvari da pogledam,imas nesto drugo,neke sendvice da su dobri?vec si neke senvie bio postavljao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back