момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.137
Video sam spoljasnjost, podseca na dzip hamer, sav je tako kockast i ... distopijskinjet
ono su neki ne narocito cisti Indijci
prestani da ga zoves distopijski
nisi video unutrasnjost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Video sam spoljasnjost, podseca na dzip hamer, sav je tako kockast i ... distopijskinjet
ono su neki ne narocito cisti Indijci
prestani da ga zoves distopijski
nisi video unutrasnjost
ovo ti je hotpotindijci su bas slatki,ali nije to hot pot ako se ja dobro razumem u kineski
ono se umacu zalogaji u sosove...es o es o es o es,kontas
Imali smo nesto sto se zvalo biblioteka za goste samo su mahom bile neke drustvene igre....Sad mi ti se biva bibliotekarom na kruzeru
Zasto? Zato sto ako ovako malo ljudi posecuje bibilioteku na kopnu, to znaci da me na kruzeru vetovatno niko ne bi ometao. Koja je sansa da je neko dosao na kruzer da cita, a ne da se prezderava koktelima ili hebe.
Na kruzeru ti ljudi vec nakon 3 dana sve overe, a onda iz vecite potrebe za promenom i novitetima pocnu da rade neke neverovatne stvari - da citaju.Sad mi ti se biva bibliotekarom na kruzeru
Zasto? Zato sto ako ovako malo ljudi posecuje bibilioteku na kopnu, to znaci da me na kruzeru vetovatno niko ne bi ometao. Koja je sansa da je neko dosao na kruzer da cita, a ne da se prezderava koktelima ili hebe.
Ja ti sinoc gledala Gordona i njegovu Najtmer kuhinjuDa, mada ja vise volim one iz restorana tj kako izgleda behind the scenes
R si tu videla recept za onaj distopijski kolac?
Boze, je li ovo zaista tacno?Print shop. Lik nema kontakt NI SA KIM. Ni sa gostima ni sa radnicima.
Bukvalno ga ne vidis.
Posaljes mu mejlom sta da stampa. On odstampa i stavi ispred vrata.
Da, kruzovanje traje po mesec dana, to sam zaboravio, dakle ipak printshoperNa kruzeru ti ljudi vec nakon 3 dana sve overe, a onda iz vecite potrebe za promenom i novitetima pocnu da rade neke neverovatne stvari - da citaju.
Zamisli jedan lezi i ima knjigu, a drugi nemaju. U biblioteci odmah navala.
LimkJa ti sinoc gledala Gordona i njegovu Najtmer kuhinju
Scenario kao nas DNK![]()
da.....meni se desavalo da mesecima ne znam ko je lik.....Boze, je li ovo zaista tacno?
sjajno, nesto slicno odnosima na krstida.....meni se desavalo da mesecima ne znam ko je lik.....
eto meni se ovo ne svidja,paradajz je plastican i nezreo,zato ga ona masina i isece,da je pravi,isekli bi ga tako malo sutra,a meso uhvatilo kancera kolko hoces,a vec kad imaju masine,mogli bi i slaninicu neprevrcati rukama,predebelo je sve,hoce da ispadne iz kutije i na kraju najbitnije,kako se te pomije jedu...ali volim takve stvari da pogledam,imas nesto drugo,neke sendvice da su dobri?vec si neke senvie bio postavljao...Da, ko za kuras nmg da nadjem kineske, evo ima i korejski
Da, doduše vještačkuOkitili smo jelku. Do plafona je. Morali smo praviti premetacinu po stanu, jer je i siroka.
Divno mirise.
Pogledajte prilog 1072189
Jeste li vi kitili jelku?

pa kasno je sad za ugljene hidrateSad ti jedem jabuke etc.
Moram da se prisilim uzimati voće ?
A ne volim ja te dokjumentarije, samo one ASMR
Ne razumem ti ja te hemijske formulepa kasno je sad za ugljene hidrate
A održala si "voćni čas?"Što šta hvali ja ću ti sad pizzu
U to imam na instaA ne volim ja te dokjumentarije, samo one ASMR
Ne bre kad ASMR zderu, to mrzim, nego kad prave hranuU to imam na insta
Azijatkinje mrndzaju trista cuda
Verujem da bi ti se dopalo
Jedino ne razumem kako je to prijatno slusati(i gledati), kad generalno ti se gadi kad neko mljacka i zdere ko da mu je zadnje
I to se racuna.Da, doduše vještačku![]()