Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
može bitiMislim da precenjujes njenu upucenost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može bitiMislim da precenjujes njenu upucenost
uhapsili su i neku bivsu pomocnicu nekog direktora UC za nesto, tako da je vrvt deo sire akcije razracunavanjaOvo deluje ko vic. Svaki carinski sluzbenik ikad.
https://www.mojnovisad.com/vesti/uh...anje-mita-i-zloupotrebu-polozaja-id44369.html
mene vise zanima da li ce ikad uhapsiti carinike koji se izivljavaju i odokativno carine kao i odgovorne za aledzedli nestalu masu porudzbina iz inostranstva.......Ovo deluje ko vic. Svaki carinski sluzbenik ikad.
https://www.mojnovisad.com/vesti/uh...anje-mita-i-zloupotrebu-polozaja-id44369.html
R su stvarno rusoskromni ovi cajnezi ovako ili se foliraju kao i sav normalan svetmene vise zanima da li ce ikad uhapsiti carinike koji se izivljavaju i odokativno carine kao i odgovorne za aledzedli nestalu masu porudzbina iz inostranstva.......
daR su stvarno rusoskromni ovi cajnezi ovako ili se foliraju kao i sav normalan svet
R jedes nekad u ovakvih fast fudovima?da
Puniji Kinez ce ti najnormalnije reci: "Ja sam jako debeo."
....ali ne sad kao kod nas da ocekuje da mu kazes...ma nisiiiiii
vec nekako crno je crno, belo je belo- zivi s tim....
mozda nemaju toliko nametnute te standarde. npr, nisu imali gejshe i tako tu kulturu?nekako mi se cini da lakse prihvataju sebe takvi kakvi jesu.....i da su realniji
mi ovde nekako samo tesimo jedni druge
Da, ne mozemo da prihvatimo da smo odurni pa se rusotesimo kako nismohnekako mi se cini da lakse prihvataju sebe takvi kakvi jesu.....i da su realniji
mi ovde nekako samo tesimo jedni druge
pa standardi su im ovo:mozda nemaju toliko nametnute te standarde. npr, nisu imali gejshe i tako tu kulturu?
oukej.pa standardi su im ovo:
Ovo neki IndijciR jedes nekad u ovakvih fast fudovima?
Da, ko za kuras nmg da nadjem kineske, evo ima i korejskiOvo neki Indijci
Lešio bih se od ovoga.Da, ko za kuras nmg da nadjem kineske, evo ima i korejski
ParadajzLešio bih se od ovoga.

ne svidja mise to jeloSto tuzic? Ja te klipove gledam pred spavanje
Ma i meni, nego ukucah chinese food pa mi to izaslo, ustvari ovo su neki prip... indijcine svidja mise to jelo
znaci nisam jedini frik koji gleda takve stvari
ja sam veliki fan ovog kanala?
tjuberi iz Juzne Koreje imaju najjace kanale.....Ma i meni, nego ukucah chinese food pa mi to izaslo, ustvari ovo su neki prip... indijci
https://www.instagram.com/sjebano2/tv/CXv7QMcD8cU/?utm_medium=share_sheet
Da, mada ja vise volim one iz restorana tj kako izgleda behind the scenestjuberi iz Juzne Koreje imaju najjace kanale.....
ovog lika obozavam
njetNono jel ides na hot pot onaj ako sam potrefio kako se kaze
prestani da ga zoves distopijskiR si tu videla recept za onaj distopijski kolac?
Kod mene je suprotno, svake godine kada nam paradajz baš rodi (3 od 4 godine), napravimo i dosta soka koji znam i onako da pijem, ne samo za kuvanje.Paradajz![]()