gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
tece vino crveno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marija? ?Ja vam sad slušam Osvajače![]()
Non, pa sto ne pricas da je ovaj tvoj poksovac sedi u bordu kiss match mtela? Ahahhahshtece vino crveno
tece vino crveno
Marija? ?
NjaaoooTo je onaj njihov grand prodakšn album, to se ne računa
Al volim jednu Mariju

Možda neko drugi da ti to odradi?I da osmislim neki marketing.
Os ti?Možda neko drugi da ti to odradi?
Da li si zaboravila da je Djilas sedeo kao predsednik KSS-a do 2016. i odlikovao Vucica?Marija? ?
Non, pa sto ne pricas da je ovaj tvoj poksovac sedi u bordu kiss match mtela? Ahahhahsh
Os ti?

Al ovaj tvoj i dalje u bordu? LolDa li si zaboravila da je Djilas sedeo kao predsednik KSS-a do 2016. i odlikovao Vucica?
ahahahahaha
Pa ae.
Nisam baš ekspert za mlj odnose, ali mislim da bih ti čak i ja bolje odradio PR![]()
Ništa, javljaj kada stigne friz.Pa ae.
Aj pa napravis novi profilNišta, javljaj kada stigne friz.
to jedino valjaTo je onaj njihov grand prodakšn album, to se ne računa
Denis mi uvek bio smeker, ne znam sto su ga pikirali za ovu inceli ekipu, mada ni Mak nije los. Zapravo jedini se Carli uklapa.
Nisam baš ekspert za mlj odnose, ali mislim da bih ti čak i ja bolje odradio PR![]()
Meni je genijalna kompilacija gdje ukazuju na sličnosti između Denisove i jaguarove dijagnoze.Denis mi uvek bio smeker, ne znam sto su ga pikirali za ovu inceli ekipu, mada ni Mak nije los. Zapravo jedini se Carli uklapa.
sta ti je?demoKra
ti
i
ja
Jos gledam gde je ovde incelizam, kad ti onda procitam naslovMeni je genijalna kompilacija gdje ukazuju na sličnosti između Denisove i jaguarove dijagnoze.
ne podržavam ja ovde Hemijske napade u Damasku, kao i bučne susede, nego tvoja bolesna malenkost.Meni je genijalna kompilacija gdje ukazuju na sličnosti između Denisove i jaguarove dijagnoze.
Za pojam incela sam čuo tek po dolasku na Biksi, i Denis definitvno nema problema sa ženama, makar ne te vrste.Jos gledam gde je ovde incelizam, kad ti onda procitam naslov
To je ta stojserska obrazovanostZa pojam incela sam čuo tek po dolasku na Biksi
Da, zaboravio sam, ja sve njih dozivljavam kroz Carlija, tj kao luzere na svim poljima pa i na polju uspeha kod zena, mada sam prevideo ociglednoZa pojam incela sam čuo tek po dolasku na Biksi, i Denis definitvno nema problema sa ženama, makar ne te vrste.