gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Imala je, ali ne znam dal je jos nabavljaju zbog tRoMbAOmg pa zar ta ima kod nas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala je, ali ne znam dal je jos nabavljaju zbog tRoMbAOmg pa zar ta ima kod nas
Kažu da je i 3. pfizer loš za trombozu ako se uzme prerano, ali ja se smatram superrasomImala je, ali ne znam dal je jos nabavljaju zbog tRoMbA
Nznm, vidi dal pise na ytKako se zove ona sto pozajmljuje glas Lauri u Karmillih
Ima na kraju, sve neke babe izgleda, a neke su vec i umrle :/Nznm, vidi dal pise na yt
ne znam, ja sam jos od 13.izdanja biksi protiv ovog naziva, ali kome je jos bitno ovde sta ja mislimmozda da dodate nesto uz naslov
kao Hari Poter
sta bi ti?ne znam, ja sam jos od 13.izdanja biksi protiv ovog naziva, ali kome je jos bitno ovde sta ja mislim
pa ne znam, da bude u cast nekog eminentnog domoljubnog gospodina, za promenu.sta bi ti?
Pazi da ću da ti kažemdi je ovo?
Pa predlozi nesto, naravno da ima veze zbixine znam, ja sam jos od 13.izdanja biksi protiv ovog naziva, ali kome je jos bitno ovde sta ja mislim
ja o njoj ne znam nista, kako da predlozimPa predlozi nesto, naravno da ima veze zbixi
Jok, nije fora da vezujem svoje ime uz temilicu, fora je da nastavi da zivi i kad rusocrknem danas sutraBixi 5 -Momoa i Kamen mudrosti
Ti bi da se zove aocixi ili tako nesto je lija o njoj ne znam nista, kako da predlozim
dovoljno je i TITO.Ti bi da se zove aocixi ili tako nesto je li
Znao sam da se maliciozne namere kriju iza zelje da se ukalja cast presvete bixi, no pasaran!dovoljno je i TITO.