gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
ja sam s njima vise od 3 godine evopisacemo na tu temu za recimo 10mesecinisam siguran da ces.opet ovo napisati sto sada pises
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam s njima vise od 3 godine evopisacemo na tu temu za recimo 10mesecinisam siguran da ces.opet ovo napisati sto sada pises
sta Mili dok me ne cuje kaFanesto bi trebao a i ne bi
koji si japanac sve si kao na note i po redune kapiram sto sebi punite vugle tim besmislicama i sadrzajem bez kraja i pocetka poente i svrhe
ono kao bolje da nista nego da to tako i na tu temuovono
e ne ia toiebavao stogod tudje?
Brokoli se naradioIma valjda 26 bond filmova, u mladosti ti ih sve odgledam
Jel ih kontaš nešto kad pričaju ili možda znaš nešto i da pričaš?ja sam s njima vise od 3 godine evo
Ahahahhahahahaarazvia tu neke teorie zavere
da su drgorad i milantje moi klonovi
osho mozak natjisto
isteko mi zadnji mlaz dzentlmenijee pa sad...nee lwpo da.pricas ruzno kad nije tu gde ti je dzentlimenluk?
uopšte ne moraš sve da ih čitaš, nisu nečitljive odvojeno, ali ipak počni od prveJa merkan onu tvoju trodonku vernonovku vec duze vreme, al me muci to sto je trilodzija pa se teze upustam u takve zahvate
brate ne znam sta ie sa njomnema sanse da see toliko zbunila pa nije od juce
Samo nek je bilateralnomiri ljubav sfima doneba a i sire
Mogao bi malo na laku noć temu ispod,da se pozdraviš,zaspiš i ne probudiš se jedno tri godinemiri ljubav sfima doneba a i sire