pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.446
kojJel onaj tvoj video klip što si stavljao beše bio posvećen ksilitolu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojJel onaj tvoj video klip što si stavljao beše bio posvećen ksilitolu?
onda mrka kapa, neš umretiPa tehnicki da
Pa ti si se nešto snimao
Da, ali spanske serije su nas ucile pravim vrednostimaonda mrka kapa, neš umreti
vidi, ja o tome nemam pojma. a sad kaži šta oćeš da pričamoPa ti si se nešto snimao
Stavljao si na neku temu?
Pre mesec dana?
Da, ali spanske serije su nas ucile pravim vrednostima
Ništavidi, ja o tome nemam pojma. a sad kaži šta oćeš da pričamo
Имам, морало је да се иде у Црну Гору на летовање, и то под условом да у смештају имају трећи канал, оне године кад је била Касандра.Mi smo recimo svi imali svoju junakinju oz Ljovisne. Svaka drugarica je bila neka.
Ja sam bila izvesna Dijamante.
Je l' ima neko bizarnije secanje na te serije?
LloviznaMi smo recimo svi imali svoju junakinju iz Ljovisne. Svaka drugarica je bila neka.
Ja sam bila izvesna Dijamante.
Je l' ima neko bizarnije secanje na te serije?
u svakom indijskom filmu ona pokisne i rikneJel ovo ona serija kad su se dva brata kupala u bazenu, jedan dobio upalu pluca i umro
veliki sam fan navedenog"i bogati plaču"
Ориноко! Лол
Есмералда!kako se zvala beše serija kad se neka rodila slepa u štali a posle je progledallah i bila uspešna žena
Los ricos (nešto) tambienveliki sam fan navedenog
haha koja si ljankaseЕсмералда!
није живео дуго, умире у 49-ој години живота, 8. децембра 1864. од прехладе, коју је добио тако што је пешачио две миље по киши, како би стигао на предавање, које је одржао у мокрој одећи.u svakom indijskom filmu ona pokisne i rikne