gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
pa sve je ogavno i dosadno, samo mesas - malo tviter, malo fejs, malo krstaPa u pocetku je zanimljivo bilo, sada je ogavno i dosadno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sve je ogavno i dosadno, samo mesas - malo tviter, malo fejs, malo krstaPa u pocetku je zanimljivo bilo, sada je ogavno i dosadno
pitacu te ponovo koje je tvoje vreme, nemoj opet da pobegneshStephen Fry je u moje vreme promovisao Twitter
Da, ja pristupam tviteru tako što počnem kucati USP u brauzerMada, Daska bih zadrzao
Da, kljucna stvar sa tviterom je - malopa sve je ogavno i dosadno, samo mesas - malo tviter, malo fejs, malo krsta
Bilo sta, nista ne cvrkucu. Sve ostavljaju za tviter.pa ne znam sta i kako, daj neki kontekst, sta si zeleo da cvrkucu
Svako vreme je moje vreme, jer ja radim na projektu Besmrtnostipitacu te ponovo koje je tvoje vreme, nemoj opet da pobegnesh
hm. to je problem.Bilo sta, nista ne cvrkucu. Sve ostavljaju za tviter.
Ko je Nona??hm. to je problem.
sta ima novo? kako ide horoskop i nona?
Samo zenske natalne.Primordijale, znas li natalne da citas
nonalignedKo je Nona??
Aaa pa zvala si je, nece da dodje...nonaligned
sto si takav, daj momi sansuSamo zenske natalne.
nece.Aaa pa zvala si je, nece da dodje...![]()
Nije ti to frizeraj da radis samo ovo ili onoSamo zenske natalne.
Nona zna da cita natalne.sto si takav, daj momi sansu
pa nece, moma joj rekao da je izbosneNona zna da cita natalne.![]()
Pa nije to nuzno uvreda kao sto interpretirashpa nece, moma joj rekao da je izbosne
ALI JE NEISTINA, a nona je jedna pravdoljubiva i nadasve istinoljubiva zena.Pa nije to nuzno uvreda kao sto interpretirash