момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.776
Prelepa Oda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepa Oda
Kaži da ti ja dajem bolje predloge za knjige od Strki.Ti si mi primarna, a s njim sam samo na vezi
Strki je Strki, ali dvaput je dvaput?Kaži da ti ja dajem bolje predloge za knjige od Strki.![]()
Koga si sreo?Dobro internet, ali sta uradi tviter od ljudi...tacnije mladih djevojaka.
Pa to je show sa tvitovanjem i iskazivanjem misli, a sretnes ih uzivo i pogube se, ne umiju sastaviti recenicu.
A-aKaži da ti ja dajem bolje predloge za knjige od Strki.![]()
Nisam sreo.Koga si sreo?
zavisi kako ih sretnes, ako nosis palicu, jbg i ja bih se pogubilaDobro internet, ali sta uradi tviter od ljudi...tacnije mladih djevojaka.
Pa to je show sa tvitovanjem i iskazivanjem misli, a sretnes ih uzivo i pogube se, ne umiju sastaviti recenicu.
Msm kako znas da ne znaju da beknu, toNisam sreo.
Pa sreo sam ih.![]()
![]()
pa cekaj, jesi sreo ili nisi sreo i koga tj koje? sve nam kazi, miliPa sreo sam ih.![]()
![]()
Zamisli nosis palicu.zavisi kako ih sretnes, ako nosis palicu, jbg i ja bih se pogubila
sta?Donekle se slazem s bumerima kad je tviter u pitanju
Pa u smislu da je ogavan, i cela ta (ne)kultura tviteraska
pa ne znam sta i kako, daj neki kontekst, sta si zeleo da cvrkucuAli opet nije argument, mlade tviterasice pune energije i znanja moraju biti spremne na sve i nesto izcvrkutati.
uuu, izviniPa u smislu da je ogavan, i cela ta (ne)kultura tviteraska
Pa u pocetku je zanimljivo bilo, sada je ogavno i dosadnouuu, izvini
Stephen Fry je u moje vreme promovisao TwitterPa u pocetku je zanimljivo bilo, sada je ogavno i dosadno