gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Pa tako mi rekli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako mi rekli
Kada ce ispod avatara pisati Rassenhygieniker?Pa tako mi rekli
Brate, učiniš 1/18 usluge i tražiš da ti ispunim nešto što em ne mogu, em ne bih ni htelaKada ce ispod avatara pisati Rassenhygieniker?
Pa, Friz Korleon je baš danas izašao s jednom globističkom numerom (1 pevač Englez 1 pevač Francuz) @JankoTheGreatKoji rep slušaš ovih dana, daj neke preporuke, slušam sve što preporučiš, imamo isti muzički ukus (6ix9ine)
HwallahPa, Friz Korleon je baš danas izašao s jednom globističkom numerom (1 pevač Englez 1 pevač Francuz) @JankoTheGreat
Malo ljudi zna da ima tetoviranog Nikolu Teslu na levoj ruci
Pitam se kako ide sa Održavaljem.Hoces li kao Bekam da odbijes porse kad ti ga ponude besplatno, zato sto vec imas 13 u garazi
Zapamti kad sam zadnji put nesto ucinio za tebe.Brate, učiniš 1/18 usluge i tražiš da ti ispunim nešto što em ne mogu, em ne bih ni htela
Nemoj takoZapamti kad sam zadnji put nesto ucinio za tebe.
Do danas ti je samo broj bio obrisan, sada je obrisam i blokiran.Nemoj tako
Sinoć me neko pokušavao uznemiravati telefonom u 4 ujutruDo danas ti je samo broj bio obrisan, sada je obrisam i blokiran.
To bih bila ja kad bih imala tvoj Only fansSinoć me neko pokušavao uznemiravati telefonom u 4 ujutru
Slučaj je prijavnjen Interpolu na mlavi
A sad me izvinte, moram da gledam na koji način će Liverpul sada da ne pobedi
Volim pronaci razlog da ljude prekrizim zauvijek.A uto ce i Jugoslav![]()
A da li je to baš takoVolim pronaci razlog da ljude prekrizim zauvijek.
Olaksava dusu.
Što me ubitugivjuvacuvant
Pobedili čmarčester u gostima, prvi put posle x godina
Od Liverpula znam samo u Liverpul zaplovimo od svih oluja da se sklonimo aaaOni su pobedili?
Ljudi, oni su pobedili!
de te ubi ? u pojam u dupe u smisao ?Što me ubi