момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.549
Seron Stoun je rekla da ce radje da vjeruje u boga, pa da se ispostavi da ga nema, nego da ne veruje pa da se ispostavi da ga ima... paskalova opkladica dakle, ocekivao sam da je teligentnija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko ima talenat za slikanje neko za beznodnosMedju bezbednjacima sve lubarda do lubarde
Interventna je posebno talentovana u rukeNeko ima talenat za slikanje neko za beznodnos
yioime, ti si pandur?
pa kao u kvizu da ti odgovaramPa da, kao i lubardaInterventna je posebno talentovana u ruke
Pominjao si neke cinove, pa rekoh dal je ok da ogovaram il da se zaustavim ako si pandurne hvala... nisam ako te interesuje nesto vise pisi pitanja na pp
pa kao u kvizu da ti odgovaram
Tj jeftino ga dobioNesto sumnjam da je zosim dobio duplex
Pominjao si neke cinove, pa rekoh dal je ok da ogovaram il da se zaustavim ako si pandur

Kod mene sunce i dalje, ja sam u kupatilu, da ne detaljisem zbog cegaалоха
дан је тмуран, али зато очајан.
шта има?
Ништа, ево, спаковала сам се, чекам 15:00 па да кренем на пут. Баш ми се вози, пријаће ми.Jojima
Kotebe
Gde ces? Stalno si na putu ko KjeruakНишта, ево, спаковала сам се, чекам 15:00 па да кренем на пут. Баш ми се вози, пријаће ми.
Ubila bih se. A zamisli zivis na mediteranu sa 300 suncanih dana, jooojZamislite da zivite u Londonijumu i da je svaki dan ovako red kise red nekise, mada sa Londonijumskim standardom nekako bismo pregurali i kisu i guess
Aj pa da pobedite śutraНишта, ево, спаковала сам се, чекам 15:00 па да кренем на пут. Баш ми се вози, пријаће ми.
Данас и сутра међу чарапанеGde ces? Stalno si na putu ko Kjeruak
UopaaДанас и сутра међу чарапане
Евелин је безецована за неку вечерицу тамо негде после осам вечерас
U kom smislu joj? Ja bih se tek tad ubio ili postao nervozni grk u beloj potkosulji kojem pulsira ceonjaca 24/7Ubila bih se. A zamisli zivis na mediteranu sa 300 suncanih dana, joooj
Mjok, samo sunca i mora i ja sam presrecna.U kom smislu joj? Ja bih se tek tad ubio ili postao nervozni grk u beloj potkosulji kojem pulsira ceonjaca 24/7
Nema taj kapacitet za trolDal bi tixijev greh bio manji kad bi se ispostavilo da troluje sve vreme?