Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само муслимани то ,,паклено оружје"(смешна патетика) употребљавају за тероризам.
Ти и травојед сте саучесници у убиству невиних хришћана и и даље дробите о добрим избеглицама продајући лажну хуманост без трунке кајања.
Горећете у паклу!
necu skrenuti u udesno.. u prozivanje i odmazde pa taman i da gorim u paklu..:p

- - - - - - - - - -

Razlika je u tome sto normalni ljudi to oruzje koristi za samoodbranu, a nenormalni za ovakve napade. Necu da ponavljam, ali svima je poznato ko cini 100% svih teroristickih napada danas.

gde da ga kupim..daj adresu..:D

Odgovorio sam ti ja, ali ti si zabavljen pisanjem romana koje niko ne želi da čita.
Budi koncizan ili uzmi pa piši knjigu, blog, šta već...

Da ponovimo:
- dolaziš u moju kuću da tražiš pomoć i utočište
- možda su tvoje namere i časne ali sa tobom idu i ljudi koji meni ne misle dobro
- ti znaš ko su oni, ti znaš kakve su im namere, ti znaš da si samo paravan da bi oni ušli u moju kuću
- ako pustim tebe, moram i njih a oni su došli da ubijaju moju decu
- ti kažeš da to nije tvoj problem i da samo gledaš svoja posla i svoju muku, nije te briga što će moja deca da stradaju od ruke tog koji ide sa tobom ili iza tebe
- izvini ali ni mene nije briga za tvoju muku, biram bezbednost svoje dece i ne želim ništa da rizikujem

Kad otrebite kukolj iz svojih redova onda se javite da pričamo.
Muslimanski svet mora da reši problem terorizma u svojim redovima, a ne da očekuje da to neko drugi uradi umesto njih.

Ali ja nisam od tebe trazio odgovore, nisam primetio da stavljas hrpu linkova od kojih su mnogi upitni, niti se diras u mene, ti imas svoje misljenje koje ja postujem, nisi komentarisao mene i pritom sve krivo shvatio, zato hocu odgovore od Wizarda koji samo pokazuje da ne zna sta bi logicno odgovorio posto sam mu tacno napisao sta je radio, a on to opovrgava.

Roman ili ne, na svakom je oce procitati, kad ides u raspravu sa nekim, onda ocekuj i duze postove, to sta ti kazes da ti se ne citaju "romani" govori o tebi, jbga nisu sve vicevi da stanu u par recenica.

gZ0VEUk.png

https://i.imgur.com/gZ0VEUk.png

Jos jedan Islamofobican post gde se svi stavljaju u isti kos.

Problem je taj, sto dotican kaze da to ne radi...

aman ljudi kakve izbeglice to su ekonomski migranti uglavnom... a i da su samo izbeglice zar nije lakse bogatim zemljama da resavaju njihove probleme u zemljama iz kojih poticu umesto sto ih dovlace kod nas...izgleda da im se ta varijanta ne isplati...isti oni koji su njima napravili problem sada ga prave i nama

Znaci, ne samo da sam islamofob nego sam i neprilagodeni nacist ili dhihadist (po tebi).

Primio sam na znanje tvoje misljenje.

Pocetak napada na koncertu u parizu

Attacks in Paris - The arrival of terrorists in Bataclan Theatre killing
,

Oh bravo wizarde, njemu si nasao da odgovaras samo zato jer te nije stego vec se svadja sa tobom, pa ti je tako lakse, od iole ozbiljnih pitanja bezis.

Pa da razjasnimo jos nesto, jel manipulises ovde. Ja nigde nisam napisao da si ti Islamofob, vec da, verovatno nesvesno, siris Islamofobiju. Ti sam kazes da to ne radis, ti sam si napisao da ne mislis da su svi isti, i onda opet, po ko zna koji put, stavis nesto gde ih sve prikazujes istima, dakle hteo ti ili ne siris Islamofobiju.

Da ponovim jos jednom, ako mi kojii smo pomagali na bilo koji nacin migrantima imamo krvi na rukama, imas i ti za sve lose sta se desava nevinim ljudima, imas krv za onu pretucenu trudnicu iz Somalije

Slazes li se sa mnom? Vrede li tvoji kriterijumi za sve, ili ih ignorises kad si ti u pitanju?

necu skrenuti u udesno.. u prozivanje i odmazde pa taman i da gorim u paklu..:p

- - - - - - - - - -

gde da ga kupim..daj adresu..:D

Nisam u to upucen detaljno, ali u nekim zemljama je dozvoljeno drzanje oruzja (npr. SAD), a u nekim nije (npr. Nemacka) (mislim na pistolje i eventualno lovacke puske.). Kalasnjikov i slicno opasno oruzje naravno da nije legalno posedovati. Ne bih vise da zalazim u ovu temu jer je offtopic u odredjenoj meri i jer nisam dovoljno upucen. Moj post je bio samo odgovor na pitanje "Odakle migrantima oruzje?". Ja sam samo rekao da ga oni ne nose sa sobom, ali kad stignu na odrediste, onda im daju i kalas i svako drugo oruzje koje im je potrebno.

Nisam u to upucen detaljno, ali u nekim zemljama je dozvoljeno drzanje oruzja (npr. SAD), a u nekim nije (npr. Nemacka) (mislim na pistolje i eventualno lovacke puske.). Kalasnjikov i slicno opasno oruzje naravno da nije legalno posedovati. Ne bih vise da zalazim u ovu temu jer je offtopic u odredjenoj meri i jer nisam dovoljno upucen. Moj post je bio samo odgovor na pitanje "Odakle migrantima oruzje?". Ja sam samo rekao da ga oni ne nose sa sobom, ali kad stignu na odrediste, onda im daju i kalas i svako drugo oruzje koje im je potrebno.

pa plitko ga gledas i onda su oni koji su na povrsini,tj pred tvoje oci i krivi i sto su zivi..:D

- - - - - - - - - -

pa plitko ga gledas i onda su oni koji su na povrsini,tj pred tvoje oci i krivi i sto su zivi..:D

Не дроби.
Избеглице су само до прве безбедне земље, у њиховом случају граничне земље око Сирије, а не преко 2к км далеко у Европи.
Сем потурицама овде се њима нико не радује, јел јасно Кемале?

Istine radi, ovo nije istina, svako ko bezi od bombi i rata, ma gde isao, je izbeglica, procitaj malo sta kaze UNHCR..

Ove godine Nemacka ima 21 milijardu evra troskova vezanih za migrante. Izvor. Naredne godine troskovi sigurni nece biti manji. Da ne govorimo o celoj Evropi i duzem vremenskom periodu. Za taj novac koji se meri verovatno i stotinama milijardi evra se moze cudo napraviti na Bliskom istoku, da se obnove zemlje i svim izbeglicama bi mogao da se obezbedi adekvatan smestaj i odgoarajuci uslovi za zivot. Nekom to nije u ineresu, nego mu je cilj da pravo haos u Evropi, koji je vec poceo sa napadima u Parizu.

jel tinije smjesno? muslimani u bosni postoje 500 godina a za islamofobiju nismo culi prije 10 godina ...zasto upottrebljas ovaj bulls.hit?

Zato sta doticni to radi, zato sta doticni optuzuje sve koji su pomagali ljude da imaju krv na rukama, izvinit ces onda i on ima krvi po rukama zbog prebijanja recimo one trudne Somalijke koja nije nikome zlo uradila.

Doticni kaze da on izdvaja ekstremiste od ostalih, a i sam vidis da ih sve trpa u isti kos. Onda bar nek bude musko, kao mnogi na ovoj temi pa stane iza svoje reci, prizna

Istine radi, ovo nije istina, svako ko bezi od bombi i rata, ma gde isao, je izbeglica, procitaj malo sta kaze UNHCR..
Пре овог лудила меркелове да су сви мигранти добродошли(због чега ће вероватно зглајзати) за становништво захваћено ратом организовани су пријемни логори у првој суседној безбедној земљи под заштитом снага УН.
Није постојала никаква обавеза прихвата тзв избеглих у даљим земљама, а поготово да неко пређе преко 2к км да би се скрцао у нпр Немачку, или Шведску.
Неке земље би ту и тамо прихватиле строго контролисан мали контигент, али то је била добра воља, а не обавеза.

kako mozes da tvrdis da su to izbeglice kad ih samo put do eu kosta oko 5000$ ko je dao te pare sirotim izbeglicama?

Gde ja to tvrdim? Zar ces me terati da sada izvlacim delove mojih postova? Ajde molim te ko Boga, prvo se smiri, duboko udahni i procitaj opet, videt ces da to ne pisem.

- - - - - - - - - -

Пре овог лудила меркелове да су сви мигранти добродошли(због чега ће вероватно зглајзати) за становништво захваћено ратом организовани су пријемни логори у првој суседној безбедној земљи под заштитом снага УН.
Није постојала никаква обавеза прихвата тзв избеглих у даљим земљама, а поготово да неко пређе преко 2к км да би се скрцао у нпр Немачку, или Шведску.
Неке земље би ту и тамо прихватиле строго контролисан мали контигент, али то је била добра воља, а не обавеза.

Ja se u principu slazem sa tobom, ja samo kazem da ljudi koji beze stvarno od bombi, jesu izbeglice, oni beze od bombi, beze od rata, gde bi ti da oni budu, u Turskoj? Znas i sam da ih tamo tek ne podnose, covek ide za Nemacku, nije zbog toga ekn.migrant vec izbeglica, ili u najmanju ruku oboje.

Ajde molim te da se ne prepiremo, procitaj ona dva linka u postu na koji hrabri Wizard ne zeli da odgovori, eto samo to od tebe trazim

Gde ja to tvrdim? Zar ces me terati da sada izvlacim delove mojih postova? Ajde molim te ko Boga, prvo se smiri, duboko udahni i procitaj opet, videt ces da to ne pisem.

zasto napadas wizarda covek je sa pravom zabrinut kao i svi mi ....i slepac moze da vidi da ova prica o sirotim izbeglicama je paravan za zlo koje nam spremaju...nekima je to bilo jasno u startu a nekima nece biti jasno ni kad zavrse gore od tih izbeglica

- - - - - - - - - -

Ja se u principu slazem sa tobom, ja samo kazem da ljudi koji beze stvarno od bombi, jesu izbeglice, oni beze od bombi, beze od rata, gde bi ti da oni budu, u Turskoj? Znas i sam da ih tamo tek ne podnose, covek ide za Nemacku, nije zbog toga ekn.migrant vec izbeglica, ili u najmanju ruku oboje.

Ajde molim te da se ne prepiremo, procitaj ona dva linka u postu na koji hrabri Wizard ne zeli da odgovori, eto samo to od tebe trazim
Не постоји обавеза примања тзв избеглица из државе чак 8 држава далеко(од Сирије до Немачке).
Мађарска, Словачка, Чешка, Пољска, нити их примају, нити дозвољавају транзит у нпр Шведску, или Немачку.
Шпанци их ставе у војне херкулесе и под пратњом војне полиције транспортују у безбедене земље, нпр у Мароко коме дају новац за кампове и текуће трошкове.
Не знам што би неко уопште био обавезан да решава проблеме које није направио већ САД и УК који гле чуда уопште не примају мигранте.

zasto napadas wizarda covek je sa pravom zabrinut kao i svi mi ....i slepac moze da vidi da ova prica o sirotim izbeglicama je paravan za zlo koje nam spremaju...nekima je to bilo jasno u startu a nekima nece biti jasno ni kad zavrse gore od tih izbeglica

jeste jeste i rata u siriji uopste nema..a i rusi lazu da neke tamo mudzose satiru..sve je laz..:(

Zato sta doticni to radi, zato sta doticni optuzuje sve koji su pomagali ljude da imaju krv na rukama, izvinit ces onda i on ima krvi po rukama zbog prebijanja recimo one trudne Somalijke koja nije nikome zlo uradila.

Doticni kaze da on izdvaja ekstremiste od ostalih, a i sam vidis da ih sve trpa u isti kos. Onda bar nek bude musko, kao mnogi na ovoj temi pa stane iza svoje reci, prizna

oni koji su stvorili besedo islamofobija su pravo zlo...ti si samo dobrovoljac zato nemas krivde, ali oni reffugges welcome imaju krivdo i svi koji potpirajo ovo ci.gansko invazijo

jedan ovakih je Kamela

jeste jeste i rata u siriji uopste nema..a i rusi lazu da neke tamo mudzose satiru..sve je laz..:(
Рат у Сирији траје већ 4 године, а навала миграната је експлодирала тек кад су исламисти почели да губе.
Бар један, а вероватно двојица терориста који су направили масакр у Паризу прошли су балканском рутом, а тако си им се радовала!

On je onako u rukavicama, napao mene. On koji sve sta radi je da stavlja hrpu linkova i to je sve, nemas ti pojma sta je on stavljao na drugim mestima sve...

I opet, ja nigde ne kazem da nije paravan, jasno mi je da neko zeli destabilirati evropu ali kad neko preteruje, onda preteruje, a on preteruje, krivi ljude koji nisu krivi, siri Islamofobiju i onda to porice.

Zabrinut sam i ja jako, deo moje porodice je u NS, zenin brat je ozenjen i otisao ziveti u Zagreb, veoma je moguce da i Zagreb bude meta, vidjao sam i ja sumnjive likove veruj mi, svejedno ne pada mi na pamet sve trpati u isti kos, niti nekoga optuzujem da je pisao sta nije, kao sta on kaze, a onda ko najveca pizdhurina nesme da odgovori, jer i sam zna da sam mu rekao istinu

Не постоји обавеза примања тзв избеглица из државе чак 8 држава далеко(од Сирије до Немачке).
Мађарска, Словачка, Чешка, Пољска, нити их примају, нити дозвољавају транзит у нпр Шведску, или Немачку.
Шпанци их ставе у војне херкулесе и под пратњом војне полиције транспортују у безбедене земље, нпр у Мароко коме дају новац за кампове и текуће трошкове.
Не знам што би неко уопште био обавезан да решава проблеме које није направио већ САД и УК који гле чуда уопште не примају мигранте.

Ja ni ne kazem da postoji obveza, i opet ja se sa tobom slazem, a iznimno mi je licemerno da SAD i UK ne primaju migrante, medjutim pogledaj realno sve.

Nemacka vice dobrodosli su...i kad je situacija takva kakva je, nemam apsolutno nista protiv da prodju ovuda do puta za Nemacku, zicama i granicama nista ne dobijas, samo haos, Nemci tako zele pa nek idu zar ne..
Al sta dobijemo, dobijemo to da Nemacka vise ne moze da prima, ali Merkelica zbog svog statusa i svega, ne sme to otvoreno da kaze..pa manipulise banana drzavicama a ja sam odavno pisao, nemoj da se svadjamo, od Turske i Grcke ne mozes ocekivati nista, ali od Makedonije vec mozes..zatvori Makedonija, zatvori Srbija, Hrvatska, Slovenija...pa nek se Grci pitaju sta i kako...elem to se nije desilo zar ne..Nemacka i dalje igra igru gluvih telefona a mi ispastamo.

Moras uvideti kakvo je realno, sadasnje stanje..a to je da Nemacka kaze dobrodosli ste..i tu sve staje, nase banana republike se ne SMEJU tome odupreti, a samo mi nemoj spominjati Madjare kroz koju je proslo hrpa migranata, cak i nakon zatvaranja granice, kako to ne vidis,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back