Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem je sta taj covek nije na trazilicama, Interpol nema o njemu nista, dakle ocito se radi o nekome ko ili nije uhvacen do sada, ili je jednostavno odlucio da postane terorista pa je zato krenuo u Evropu, nazalost ne postoje skeneri za misle, te je ovakve gotovo nemoguce otkriti

Sa tim se slazem. Ali se postavlja sledece pitanje: "Zbog cega se uopste dozvoljava ulazak svakakvih likova?". Mediji ulazak migranata prikazuju kao nesto pozitivno (navodno su svi hirurzi i inzenjeri,a u praksi se potpisuju krsticima, iksevima, cime vec), a ja do sada nisam video nijedan pozitivan uticaj migranata na zapadno drustvo, osim teroristickih napada. Neka postuju proceduru, neka sede u Turskoj ili u koju su vec zemlju prvo pobegli, pa neka odatle salju zahteve za azil ili neka smisle neku bezbedniju proceduru. Na taj nacin ce se u velikoj meri iskristalisati prave izbeglice od onih ekonomskih migranata.

Ni govora, nikome ja nisam advokat, to sto je on ovde omrazen, sta sam se i ja svadjao sa njim do koske, ne znaci da ne moze napisati nesto istinito, pogotovo kad se nadje u raspravi sa nekim poput tebe, koji si radikalan ali na drugoj strani, koji si na drugom forumu stavljao izrazito islamofobicne linkve zbog kojih si i dobio ban,

Ja sam islamofob zbog ovog

kZfLdpK.png

https://i.imgur.com/kZfLdpK.png

Dobro, barem nisam do sada nikada bio islamofob :D

Mislim da nema smisla dalje raspravljati sa tobom. Ocito da imamo razlicit pogled na situaciju.

Poslednja izmena:

kZfLdpK.png

https://i.imgur.com/kZfLdpK.png

Dobro, barem nisam do sada nikada bio islamofob :D

Mislim da nema smisla dalje raspravljati sa tobom. Ocito da imamo razlicit pogled na situaciju.

Lepo da si od svega samo ovo citirao. Nema smisla raspravljati jer sam lepo DOKAZAO da sve trpas u isti kos, da ako sam ja nosim krv na rukama zbog Francuza, nosis i ti za sve nepravedno ubijene ili pretucene Muslimane, nema smisla jer sam jasno pokazao da nisi nista shvatio i da nisam pisao sta si mi stavljao na teret, naravno da nema smisla jer nemas logicka objasnjenja niti si zreo za normalnu raspravu, ti si dobar samo za stavljanje linkove a nisi ni svestan da siris Islamofobiju i trpas u isti kos sve ljude, da se sad zgrazavas nad ovim Francuzima a boli te briga za Ruse, Libanon...

A to dragii moj, veze nema sa razlicitim pogledima

Jasno sam napisao zbog cega si, ne zbog ovoga sigurno. I ovde i tamo si stavljao linkove islamofobicnij portala, predstavljao si ih kao veliku istinu.

A sad citam evo i tvoje debilne konstrukcije ko je odgovoran za smrt ovih ljudi, dragi moj ti si trolao i dobio karton.

- - - - - - - - - -

Hebote koje licemerje vlada od ovog Ter.napada...gde ste bili kad se u Rusiji desio napad.

IRAČKI ŠEF DIPLOMACIJE 'Naši su obavještajci i Francuzima i Amerikancima dostavili informacije, znali su da se sprema napad'

Zanimljivo...a tebi kriva srpska vlada...:dash:

Lepo da si od svega samo ovo citirao.

Citirao sam pocetak...mislim da to dovoljno objasanjava o ostatku tvoje poruke.

Nema smisla raspravljati jer sam lepo DOKAZAO da sve trpas u isti kos, da ako sam ja nosim krv na rukama zbog Francuza, nosis i ti za sve nepravedno ubijene ili pretucene Muslimane, nema smisla jer sam jasno pokazao da nisi nista shvatio i da nisam pisao sta si mi stavljao na teret, naravno da nema smisla jer nemas logicka objasnjenja niti si zreo za normalnu raspravu, ti si dobar samo za stavljanje linkove a nisi ni svestan da siris Islamofobiju i trpas u isti kos sve ljude, da se sad zgrazavas nad ovim Francuzima a boli te briga za Ruse, Libanon...

A to dragii moj, veze nema sa razlicitim pogledima

evo, kreni ovdje sto se tice rusa i ukrajinaca

http://forum.krstarica.com/showthread.php/656012-Previranja-u-Ukrajini-i-u-vezi-sa-njom

ja sam ucestvovao do 4 ili 5 teme..

- - - - - - - - - -

Jasno sam napisao zbog cega si, ne zbog ovoga sigurno. I ovde i tamo si stavljao linkove islamofobicnij portala, predstavljao si ih kao veliku istinu.

A sad citam evo i tvoje debilne konstrukcije ko je odgovoran za smrt ovih ljudi, dragi moj ti si trolao i dobio karton.

Ja sam stavio zbog cega sam dobio karton. i zbog cega sam banan.

Pa svi mogu vidjeti i procijeniti sami za sebe.

Wizard, ovde si u pravu. Znalo se za problem, davali su svoj doprinos istom, a sprecavali su cak i raspravu.
Ako ovde krivac nije jasan, onda nikad nigde nece biti krivca.

Sto je najsmesnije i najtuznije, niko se vise i ne seca Merkelove i njenih poziva migrantima da dolaze.

Citirao sam pocetak...mislim da to dovoljno objasanjava o ostatku tvoje poruke.

evo, kreni ovdje sto se tice rusa i ukrajinaca

http://forum.krstarica.com/showthread.php/656012-Previranja-u-Ukrajini-i-u-vezi-sa-njom

ja sam ucestvovao do 4 ili 5 teme..

Pa ne bas, pocetak nema veze nikakve, pocetak je moje misljenje o tvojim pisanjima, sa ovom slikom tvog kartona si samo to i dokazao, trolao si, jbte sta sve radi zapadna "demokratija", sluzbe, itd a tebi krivi ostojic, sprska vlada itd..trolao si i sad cvilis ko curica

U onom postu je sve lepo, natenane objasnjeno,ako smatras da nesto nije tako, slobodno citiraj, nije valda da se sad izvlacis...lako je tako

- - - - - - - - - -

Ja sam stavio zbog cega sam dobio karton. i zbog cega sam banan.

Pa svi mogu vidjeti i procijeniti sami za sebe.

Dobio si karton zbog opravdanog trolanja, nisi banan, mozda ako si imao jos bodova pa sa ovih 35 si otisao u ban

Na ovo sad odgovaras? Slobodno odgovaraj na onaj dugacak post, mozes li ti to? Jesi li sposoban ili ces i ovde trolati?

- - - - - - - - - -

Evo mozemo odavde krenuti, od kraja, ako ti je tako lakse :)

A mi (kao sve zemlje na putu) smo ih propustili. I tako su oni uspjeli doci do pariza...i tamo ubiti ljude. Jos smo im dali krov nad glavom, hranu, vodu i prijevoz.

Oni su nama ostavili smece..

I evo, klasicni primer..sad reci da ne radis ono sto upravo i tvrdim...OPET SI IH SVE STRPAO U ISTI KOŠ...i vidim preuzimas zasluge..nista ti nikome nisi dao, ti sasvim nesvesno, stavljanjem svih ljudi u isti kos, siris Islamofobiju. Pa kad si bio tako "pametan" da tvrdis da svi koji smo pomagali imamo krv na rukama, mogu se i ja na tako glup i neinteligentan nacin "igrati" pa ti napisati da ti imas ili ces imati krv na rukama za bilo kojeg nepravedno ubijenog Muslimana, jer neko ce eko citati sve izljeve Islamofobije, strpati ih u isti kos, pa ce nekog nevinog ubiti, mozda i dete. Je da je ovo stvarno debilno ali eto, njihova krv ce bit na tvojim rukama,

A za smece..i ne samo to...sam se ovde svadjao na mrtvo ime sa pojedinacima, stavljao svoje slike koje pokazuju koliko su pojedinci pa mozda i citave kulture odgojeni..pa cak ni ja koji sam vidio to smece, kupio ga, udisao govna jer se pojedinci nisu udostojili koristiti WC-e ne kazem da su svi takvi, ne trpam sve u isti kos. Recimo uvek sam pisao da su Sirijci iznimno kulturni, dobro odgojeni..

Ali kako bi ti to znao, toga nema u linkovima, pa sta drugo mozes nego sve strpati u isti kos.

Dobio si karton zbog opravdanog trolanja, nisi banan, mozda ako si imao jos bodova pa sa ovih 35 si otisao u ban

Na ovo sad odgovaras? Slobodno odgovaraj na onaj dugacak post, mozes li ti to? Jesi li sposoban ili ces i ovde trolati?

Tema su azilanti. Ne ja.

Ti si tvrdio da sam banan zbog islamofobije i torlanja. Ja sam stavio zasto sam banan.

Sa time smatram da sam ispravio nesto sto nije istina. Nemam niti najmanju namjeru ulaziti u raspravu sa tobom oko stvari koje se ne ticu teme.

Odgovorio sam ti, ispravio sam sto sam smatrao pogresnim...ovo je tema o drugom.

Tema su azilanti. Ne ja.

Ti si tvrdio da sam banan zbog islamofobije i torlanja. Ja sam stavio zasto sam banan.

Sa time smatram da sam ispravio (i dokazao) da nesto sto nije istina. Nemam niti najmanju namjeru ulaziti u raspravu sa tobom oko stvari koje se ne ticu teme.

Odgovorio sam ti, ispravio sam sto sam smatrao pogresnim...ovo je tema o drugom.

Nisi dobio ban, vec su ti se ocito akumulirali bodovi, to kao prvo, kao drugo, nije ti ovo prvi ban zar ne.

Kao trece, necemo o tome, u redu, nije tema, bila je kad si cvilio da tamo dobijes banove, sad nije, nema veze, ostatak posta 19676 je u vezi teme, pa izvoli odgovoriti, ako imas sta naravno

Ja sam te ispostovao kao sagovornika, ako ti to nemozes ili neces, ok, ali i time ipak nesto govoris o sebi

Vidim da se advokati azilanata/migranata (da se ne natežemo oko ispravnog termina) ponovo bude i nastavljaju svoje mantranje posle kratkotrajnog šoka izazvanog masakrom u Parizu.
Ključni argument je da se ne stavljaju svi u isti koš.

Zaboravlja se ili se namerno izostavljaju činjenice:
- da je cela akcija sa migrantima vrlo precizno planirana i da ništa nije slučajno, svi koji se nalaze u migrantskom talasu su tu planski a ne slučajno
- migranti sasvim dobro znaju ko se kreće sa njima i kakve ti ljudi imaju namere, pa ipak pristaju da budu paravan
- svoje pravo lice pokažu čim se neko ispreči na putu ili pokuša da ih evidentira, identifikuje, popiše, usmeri, odmah postaju nasilni i kukaju da su im ugrožena prava

Migrantski talas je paravan, dimna zavesa, koja je omogućila prebacivanje više hiljada a možda i desetina hiljada vojnika Kalifata na teritoriju Evrope.

Dok se ne prebroje međusobno i izdvoje teroriste iz svojih redova treba ih sve tretirati isto i svrstavati u isti koš.
Svi migranti koji prave gomilu da bi se teroristi ušunjali u Evropu su saučesnici, svi koji u Evropi ništa ne rade su takođe saučesnici, ništa manje od toga.

Zapad je sam prizvao te izbeglice, prvo su ih ostavili bez kuca pa ocekuju da ti ljudi zive u pustinji? Zajedno sa njima su prizvali i teroriste koji lakse nego ikad do sada mogu da dodju u evropu....jebeno se kolo igra...ko je s kim samo Bog zna....uglavnom amerika je glavni reziser bila i ostala....ostali su smao glumci...a Rusija je gledalac koji ceka pravi trenutak da kaze "mnogo smarate" i ugasi taj film lose izreziran.....

Zapad je sam prizvao te izbeglice, prvo su ih ostavili bez kuca pa ocekuju da ti ljudi zive u pustinji? Zajedno sa njima su prizvali i teroriste koji lakse nego ikad do sada mogu da dodju u evropu....jebeno se kolo igra...ko je s kim samo Bog zna....uglavnom amerika je glavni reziser bila i ostala....ostali su smao glumci...a Rusija je gledalac koji ceka pravi trenutak da kaze "mnogo smarate" i ugasi taj film lose izreziran.....

:ok::ok:

Dakle odlucio si da se ne osvrnes na post? Ok, time si sve rekao te koliko si zapravo zaglibio u stalno postavljanje linkova dok ti je rasprava nemoguca. Evo ja cu ponoviti opet moj post, a ti se pravi da ga ne vidis kad ocito ne znas normalno raspravljati i priznati da si pomesao neke stvari, sta post jasno pokazuje. Nema veze, srest cemo ce mi i na Fhru pa cu te podsetiti kako ti raspravljas.

Post na koji Wizard NE SME da odgovori a koji tacno pokazuje moc njegovih zakljucaka i rasprave.

Dakle odlucio si da se ne osvrnes na post? Ok, time si sve rekao te koliko si zapravo zaglibio u stalno postavljanje linkova dok ti je rasprava nemoguca. Evo ja cu ponoviti opet moj post, a ti se pravi da ga ne vidis kad ocito ne znas normalno raspravljati i priznati da si pomesao neke stvari, sta post jasno pokazuje. Nema veze, srest cemo ce mi i na Fhru pa cu te podsetiti kako ti raspravljas.

Post na koji Wizard NE SME da odgovori a koji tacno pokazuje moc njegovih zakljucaka i rasprave.

Odgovorio sam ti ja, ali ti si zabavljen pisanjem romana koje niko ne želi da čita.
Budi koncizan ili uzmi pa piši knjigu, blog, šta već...

Da ponovimo:
- dolaziš u moju kuću da tražiš pomoć i utočište
- možda su tvoje namere i časne ali sa tobom idu i ljudi koji meni ne misle dobro
- ti znaš ko su oni, ti znaš kakve su im namere, ti znaš da si samo paravan da bi oni ušli u moju kuću
- ako pustim tebe, moram i njih a oni su došli da ubijaju moju decu
- ti kažeš da to nije tvoj problem i da samo gledaš svoja posla i svoju muku, nije te briga što će moja deca da stradaju od ruke tog koji ide sa tobom ili iza tebe
- izvini ali ni mene nije briga za tvoju muku, biram bezbednost svoje dece i ne želim ništa da rizikujem

Kad otrebite kukolj iz svojih redova onda se javite da pričamo.
Muslimanski svet mora da reši problem terorizma u svojim redovima, a ne da očekuje da to neko drugi uradi umesto njih.

Poslednja izmena:
Krv neduznih ljudi imas na svojim rukama Kamaele.

Ti si im pomogao sa svojim pisanjem i lazima da dodu do pariza. I jos lazes o svojem bogu...i koje si vjere.

Upravo suprotno. Podsticete netoleranciju prema izbeglicama sto vodi napadima na iste. Evropsko i srpsko drustvo jesu da se izbeglice prime, dhihadisti i nacisti nisu. Ti vidi da li si u vinklu, tj. drustveno prilagodjen ili neprilagodjen.

Кад погледаш Кемалове теме на Религији где се као представља атеистом све се своде на опљувавање хришћанства

Jedini koji pljuje po hriscanstvu si ti. SPC je iznela stav o izbeglicama koji kaze da im treba pomoci, a ti im odmazes. Ja nisam ateista ali jeste tvoja zena, pisao si na zenama da je ateist i tu lezi koren tvog problema, nesredjeni porodicni odnosi narocio kada dodje dan slave jer tada ateisti idu iz kuce, ne borave zajedno sa popovima dok ovi rade verski obred secenja slavskog kolaca.

Poslednja izmena:

Koje gluposti, pa ovde klovnovi koji su se smejali samoj pojavi talasa migranata koji dolaze iz Grcke (primitivizam), pa onda nisu verovali da ce ih talas pogoditi svom snagom (ogranicenost), onda povlacili nesuvisle poteze (panicili), posle toga tvrdili da je sve ok i da imaju planove A/B/C/D (nesposobnost)...., sada opet imaju zelju da ih neko, bilo ko, saslusa sta ima da kazu, jer su eto, kao, u pravu :lol:

Kao los vodvilj :)

Poslednja izmena:
Upravo suprotno. Podsticete netoleranciju prema izbeglicama sto vodi napadima na iste. Evropsko i srpsko drustvo jesu da se izbeglice prime, dhihadisti i nacisti nisu. Ti vidi da li si u vinklu, tj. drustveno prilagodjen ili neprilagodjen.

Znaci, ne samo da sam islamofob nego sam i neprilagodeni nacist ili dhihadist (po tebi).

Primio sam na znanje tvoje misljenje.

Pocetak napada na koncertu u parizu

Attacks in Paris - The arrival of terrorists in Bataclan Theatre killing
,

Kako samo zamenjuješ teze i manipulišeš,

Odakle tebi ideja da je srpsko društvo za to da se primaju izbeglice/migranti/azilanti iz muslimanskih zemalja, ko si ti uopšte da govoriš u naše ime.
Srbi nisu naivni, odmah su ukapirali celu priču, samo što se nisu previše bunili (osim direktno pogođenih i ugroženih mesta) jer je reka migranata gledala da što pre ode dalje.

Kad bi nekim slučajem trebali da ostanu ovde duže i broju većem od recimo par stotina, ubrzo bi video koliko smo neraspoloženi da delimo životni prostor sa njima.
U buduće svoje poremećene i nakaradne stavovo iznosi isključivo u svoje ime, primi ih u kuću i 20 ako ti se toliko sviđaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back