Citirao sam pocetak...mislim da to dovoljno objasanjava o ostatku tvoje poruke.
evo, kreni ovdje sto se tice rusa i ukrajinaca
http://forum.krstarica.com/showthread.php/656012-Previranja-u-Ukrajini-i-u-vezi-sa-njom
ja sam ucestvovao do 4 ili 5 teme..
Pa ne bas, pocetak nema veze nikakve, pocetak je moje misljenje o tvojim pisanjima, sa ovom slikom tvog kartona si samo to i dokazao, trolao si, jbte sta sve radi zapadna "demokratija", sluzbe, itd a tebi krivi ostojic, sprska vlada itd..trolao si i sad cvilis ko curica
U onom postu je sve lepo, natenane objasnjeno,ako smatras da nesto nije tako, slobodno citiraj, nije valda da se sad izvlacis...lako je tako
- - - - - - - - - -
Ja sam stavio zbog cega sam dobio karton. i zbog cega sam banan.
Pa svi mogu vidjeti i procijeniti sami za sebe.
Dobio si karton zbog opravdanog trolanja, nisi banan, mozda ako si imao jos bodova pa sa ovih 35 si otisao u ban
Na ovo sad odgovaras? Slobodno odgovaraj na onaj dugacak post, mozes li ti to? Jesi li sposoban ili ces i ovde trolati?
- - - - - - - - - -
Evo mozemo odavde krenuti, od kraja, ako ti je tako lakse
A mi (kao sve zemlje na putu) smo ih propustili. I tako su oni uspjeli doci do pariza...i tamo ubiti ljude. Jos smo im dali krov nad glavom, hranu, vodu i prijevoz.
Oni su nama ostavili smece..
I evo, klasicni primer..sad reci da ne radis ono sto upravo i tvrdim...OPET SI IH SVE STRPAO U ISTI KOŠ...i vidim preuzimas zasluge..nista ti nikome nisi dao, ti sasvim nesvesno, stavljanjem svih ljudi u isti kos, siris Islamofobiju. Pa kad si bio tako "pametan" da tvrdis da svi koji smo pomagali imamo krv na rukama, mogu se i ja na tako glup i neinteligentan nacin "igrati" pa ti napisati da ti imas ili ces imati krv na rukama za bilo kojeg nepravedno ubijenog Muslimana, jer neko ce eko citati sve izljeve Islamofobije, strpati ih u isti kos, pa ce nekog nevinog ubiti, mozda i dete. Je da je ovo stvarno debilno ali eto, njihova krv ce bit na tvojim rukama,
A za smece..i ne samo to...sam se ovde svadjao na mrtvo ime sa pojedinacima, stavljao svoje slike koje pokazuju koliko su pojedinci pa mozda i citave kulture odgojeni..pa cak ni ja koji sam vidio to smece, kupio ga, udisao govna jer se pojedinci nisu udostojili koristiti WC-e ne kazem da su svi takvi, ne trpam sve u isti kos. Recimo uvek sam pisao da su Sirijci iznimno kulturni, dobro odgojeni..
Ali kako bi ti to znao, toga nema u linkovima, pa sta drugo mozes nego sve strpati u isti kos.