Bolna prostata
Poznat
- Poruka
- 7.143
Mali zeleni?![]()
Ocekivano, nista cudno.
Btw, sta mislis koliko se onda Milanovic, ili bilo ko na njegovom mestu, pita o planiranom smestaju u Dalmaciju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali zeleni?![]()

Pogledajte prilog 363798
Milanovic demantuje, ko je u pravu?
U svakom slucaju, on ima plan i za talas koji sledi, najveci do sad...
Ocekivano, nista cudno.
Btw, sta mislis koliko se onda Milanovic, ili bilo ko na njegovom mestu, pita o planiranom smestaju u Dalmaciju?![]()
Teroristicki napadi su samo kratkorocni ciljevi. Vec danas imamo teroristicke napade u Evropi (npr. "Charlie Hebdo"). Cilj nisu samo teroristicki napadi, vec destabilizacija Evrope u svakom smislu, ukljucujuci stvaranje osnove za potencijalni gradjanski rat. Dovoljno ce biti onda da neki politicar iz Evrope uradi nesto sto se ne svidja Amerima, i onda ce ameri pokrenuti "Arapsko prolece" i u Evropi.
Ja ne mogu tako bas u detalje..ali imam neku svoju teoriju.
Ja mislim da vecina, ponavljam, vecina ovih migranata stvarno nema neki cilj da shebaju Evropu, sad oni su takvi kakvi su, ne pokazu se bas najbolji u Evropi, dosta su zatucani itd...ok sve to stoji, ali mislim da nemaju plan
E sad, svi znamo da se neki planovi kuju godinama, desetljecima, pa i duze...ti kazes Ameri su ovo pokrenuli, ja cu reci neko...taj neko je ovo pokrenuo da ih ovde bude sta vise, da se pokrene...ti ljudi ce raditi decu, mnoziti se...a jednoga dana mozes manipulisati i njihovom decom..mozda je ovo neki plan za malo duzu buducnost, mozda i za blizu,...ne znam, ali da se nesto valja valjda se to je sad valda svima jasno.
Trenutno se pita jer je izbeglica malo ali sledece godine se nece pitati, ulazice i na trenutni granicni prelaz ali i preko Dalmacije.
Sto se tice Dubrovnika hrane ima u izobilju. Nejasno je zasto traze pomoc za izbeglice iz evropskih fondova a u Dubrovniku ne znaju sta ce sa hranom. Jeftina da je otisla u bescenje.
Gužva je posvuda, ali ipak na peskariji najveća.
- Tu na ribi k'o da ništa drugo nema za jest'! - komentira jedna od prodavačica voća i povrća gledajući naguravanje oko freške ribe uz lagano odmahivanje glavom.
A što će ljudi kad ima izbora, između ostalog kozica za 40 kuna (a dva kila 70), cipola i papalina za 30, a palamida za 50 kuna.
A muškarci ''pušteni s lanca'' muku muče pred tim morem ribe. Što kupiti, a da žena bude zadovoljna? Oni najpametniji izašli su ispred, uzeli mobitele i mirno izrecitirali što sve ima i koliko košta te pustili ženu da sama odluči.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....Studeni 2015.:
7.11.2015.
21:40
Od ponoći do 21 sat u Republiku Hrvatsku ušlo je 2000 migranata. U prihvatnom centru u Slavonskom Brodu i dalje nema migranata. Od početka migracijske krize u Republiku Hrvatsku ušlo je 335 130 migranata.
18:20
Od 12 do 18 sati na područje Republike Hrvatske nije bilo ulaza migranata. U Prihvatnom zimskom tranzitnom centru Slavonski Brod i dalje nema migranata.
16:45
U Prihvatnom zimskom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu trenutačno nema migranta.
13:25
Od ponoći do 12 sati u Republiku Hrvatsku ušlo je 998 migranata, u a prihvatnom centru u Slavonskom Brodu nalazi ih se 1 014. Od početka migracijske krize u Republiku Hrvatsku ušlo je 334 128 migranata. I dalje se očekuje veliki pritisak izbjegličkog vala iz Republike Srbije.
9:30
Od ponoći do 9 sati u Republiku Hrvatsku ušlo je 330 migranata, a trenutno je u prihvatnom zimskom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu 346 osoba. I dalje se očekuje veliki pritisak izbjegličkog vala iz Republike Srbije, a od početka migracijske krize u RH je ušlo 333 460 migranata.

Ocigledno da Dubrovnik figurira u planovima EU za smestaj. Sve ukazuje na to, jedino Milanovic relativizuje informacije![]()
U pravu si Kemo, bili su poceli uredjivati smestajne kapacitete, ali izbori su cudo, pa su kao sumanuti danima demantovali da je to za migrante![]()
Prostato, kako stoje stvari? Jesu li se smestili na primorju, da malo odahnu dok ne vide gde su i šta ih je snašlo? Koliko ih je do sada došlo kod gostoljubivih komšija?Izbeglice dolaze da rasplamsaju rat? Da je tako ne bi bili izbeglice.
Decak, da je teroristima plan da izvedu napad u Evropi usli bi u istu i bez izbeglica.
Da je cudno cudno je...

pa ako je cudno,sta im pomezes? Angela je isto ko i ti mozda,meka srca![]()
Napisao sam zasto i kome sam odredio da pomazem..ne mislim se ponavljati
pa ko kaze da su izbeglice,to ti kazes,pametni ljudi uvidjaju ko su,i sta im je cilj
napad,ali ne sa 100 ljudi vec 1.000.000
Kao sto vidis, Evropa radi na tome da dzihadisti iz Evrope ostanu u Evropi.
.UNHCR
QUOTE]
Retko ljigava organzacija, i oni i UNICEF. Puni su parola a kad treba pokazati ljudskost onda pokazu ko su i sta su. Zbog njih i njihovih hebenih krutih pravila je skoro umrlo nekoliko dece, hebla ih birokracija
ma to su sve smesne price,ja cekam pricu kadace tajne sluzbe evrope da organizuju navijace i tako te likove,da im podele deke i bake...o tome mi je milo da pricamo,ovo,kako im delimo leba i uz leba mi obrce zeludac
- - - - - - - - - -
Angela Merkel....poreklom Poljakinja,od dece koji je promenio prezime sa Poljskog na Nemacko,vrlo moguce i semitskog porekla,necu reci kog zbog bana,bivsi kominista i desna ruka Kola Helmuta....zbog svog verovatno semitskog porekla,Poljskog semitskog,izabrana za ulogu koju sada igra
Crni dane o crna sudbino,o Njemacko sta si docekala
Za poslove u turuzmu ti ne treba neka obuka. Na nekim pozicijama mozes biti i nepismen. Ni u Nemackoj nisu sva mesta za obrazovane.
Мислим да си рекао да имаш и немачко порекло.
Можеш ли подробније да нам пропштиш какав однос имају Немци према разним досељеницима: Пољаци, Срби, Хрвати, Македонци, Албанци, Бугари, Турци, Курди, Арапи, црнци...?
Значи, појединачни (ако га има) однос према свакој оваквој заједници.
Jasam cesto poslom tamo,ne kao nekad,ali doletim ponekad,sto se odnosa tice,Muslimanski svet zivi pararelan zivot,zapravo,svi oni zive pararelno jedni sadrugima,pored ali se ne primecuju
svako ima svoje klubove,svako ima svoje restorane,svoju hranu,svoja naselja,obdanista,i to je,kao magnetofon,ima cetiri pesme na jednoj traci,a ti slusas jednu pojednu,iako se one vrte istovremeno,a zavisi od kanala koju cesskusati,ako sam dobro objasnio,malo sam konfuzno pisao
Svi narodi sa bivseg Yu prostora su Yugo,nebitno ko je Srbin ko Makedonac a ko Crnogorac,konacno su ukapirali da Siptari nisu Yugo,vec Kosovo Albaner,konacno,do skoro su zbog pasosa mislili da su i oni nas narod,Arapi,Turci i Kurdi su isti kosh,Albance smatraju nesto poput Turaka....normalno da muslimane manje vole,to naravno
Ali generalno,niko nevoli te auslendere,pogotovo one koji se ne uklapaju,Poljaci,Cesi i ini se uklapaju,oni znaju da se ponasaju tu,oni su ko Slovenci,bleda kopija Nemaca,Rumuni i Bugari su olos Evrope uvek bili i ostali,nasi se trude da se uklope,Turci i ovi ostali,se uklapaju do odredjene granice,a granica je vera,tradicija i kultura,zato su 80% neuklopljeni...
No,vidi,odacu ti tajnu,tj svima vama koji ovo citate,zasto Nemacka nemozeda uradi nista i zasto su Nemci totalno inertni na sve pomake koji sedesavaju od 1965 na ovamo
Nemacki narod je izgubio jedan veliki rat,rat koji su vodili protiv celog sveta,rat u kojem su izginuli,casno,herojski,kao junaci u muskoj borbi,....Nemackom narodu je slomljena kicma tada,vrat,sta hoces,navedi. Nemacki se narod,nikada nije oporavio od toga,i mogu ti reci,da nemacki narod,ne postoji vise onako kako ga vi ovde zamisljate,ostao je samo skart, oni mrze auslendere,ali tu pomoci nema,Nemacki narod je slab,umoran,star i nemocan da uradi nista....oni koji moraju sada da odbrane Evropu od ovoga sto joj kuvaju Izrael i Amerika su mlade nacije,koje jos uvek imaju svoju nacionalnu bit,Poljaci,Slovaci,Rumuni,Bugari,Ex-Yu,Madjari.....oni moraju stati na branik....na zalost,gro ovih naroda ima marionetske vlasti,jedini Orban govori ono sto svi osecamo....nemojte podmladiti Evropu dovodeci nasim cerkama hebace iz Kurdistana i Sirije,Iraka i Egipta,podmladite Evropu sa nasim mladicima,tako sto cete im omoguciti to... .nasa kultura i nase vrednosti su nasa stvar, ukoliko neko misli da je moja kuca lepa,jer mi je travnjak cist,nek izvoli i nek ocisti svoj,nemoj da dolazi u moj,to je bar lako,nek naprave sekularne drzave,i bice mnogo mnogo bolje....kakav je bio Iran do 1979?
Evo ti jedan video,odgledaj ovo,i reci mi svoj komentar