Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesu ekonomski imigranti. izbjeglice bi bili samo u susjednoj zemlji. Cim krenu dalje su ekonomski imigranti.

osobna odgovornost ?

Jesi cuo kada za to ?

evo, na balkanu godisnje pogine 1700 ljudi u saobracaju

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-cestama-balkana-godisnje-1700-poginulih

Ovo ti je isto saobracaj. u saobracaju se gine..znaci, ako putujes negdje uvijek postoji mogucnost da se dogodi nesreca.

Kakve ja (ili bilo tko drugi) ima veze sa time sto oni ginu u saobracaju ?

Sta ne idu sigurnijim prijevozom ? Zasto ne idu avionom..zasto ne uzmu vizu ? zasto ne idu vlakom..sigurno bi im bilo sigurnije.

Tako je, ako Nemci hoće migrante pošalju avion po njih. Čak bi svi ti migranti i platili kartu!

- - - - - - - - - -

a jel? a sta su camuge iz eritreje, nigerije, somalije, maroka, pakistana, avganistana i sl. ako ne ekonomski migranti? ili ti znas nesto sto mi ne znamo?
prestani sa jeftinom patetikom, preterao si...

treba primiti iskljucivo sirijce, i to one sa porodicama, svima ostalima sut u dupe...

Sirijci su u Siriji ratuju. Primiti samo hrišćanske Sirijce koje progone svi.

njemacka uvodi kontrolu na granice. Znaci, sengen je upravo prestao postojati

Deutschland führt vorübergehend Grenzkontrollen ein

Deutschland wird nach Informationen von SPIEGEL ONLINE wieder Kontrollen an seinen südlichen Grenzen einführen. Das wird Innenminister Thomas de Maizière am Nachmittag verkünden.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlinge-deutschland-fuehrt-voruebergehend-grenzkontrollen-ein-a-1052704.html

Germany 'to reinstate border controls' as country struggles with influx of refugees - live

Latest from Germany as officials say they do not know how southern German city can cope with more arrivals, as they consider opening up its Olympic stadium as a shelter

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11861966/Germany-to-reinstate-border-controls-as-country-struggles-with-influx-of-refugees-live.html

Njemacka je u 17 sati prekinula zeljeznicki promet izmedu austrije i njemacke.

Poslednja izmena:
prestani sa postavljanjem pateticnih fotki mudzi koji "pate" kao patika...shvati vec jednom da nas zabole za njima i za njih...nije evropa duzna da zbrinjava i hrani citavu aziju i afriku, neka ostanu u svojim vukojebinama i uzmu sudbinu u svoje ruke...

btw. nemci se vec bune zbog sveopste situacije, bice veselo kad obicni ljudi popizde i kad im prekipi...:super:

Bune se, ali deluje da je sve to too little, too late. Meni sa strane deluje da su Nemci žešće isfrustrirani ww2 i nametnutom večitom krivicom. Zato ne smeju da se bore ni za kakve nacionalne interese da ne bi bili optuženi za fašizam, već mogu da propagiraju isključivo levičarsku politiku. Nešto slično se i nama dešava sada od kad smo anatemisani zbog ratova 90ih.

Pored toga, Nemci već imaju ogromnu islamsku petu kolonu i ubuduće će se sve više povalčiti pred njihovim zahtevima .

Bune se, ali deluje da je sve to too little, too late. Meni sa strane deluje da su Nemci žešće isfrustrirani ww2 i nametnutom večitom krivicom. Zato ne smeju da se bore ni za kakve nacionalne interese da ne bi bili optuženi za fašizam, već mogu da propagiraju isključivo levičarsku politiku. Nešto slično se i nama dešava sada od kad smo anatemisani zbog ratova 90ih.

Pored toga, Nemci već imaju ogromnu islamsku petu kolonu i ubuduće će se sve više povalčiti pred njihovim zahtevima .

za sad je sve to mlako i nedovoljno ali ce se promeniti...i nisu u pitanju politicki razlozi vec vise socijalni...
ovi azilanti dobijaju sve, grade im stanove, socijalno i zdravstveno su zbrinuti...a to sve na ustrb nemackih poreskih obveznika i socijalno ugrozenog sloja stanovnistva kojem se smanjuju privilegije i to je bec postalo osetno...sve teze nalaze stanove, a kad i nadju to su uzasne rupe i supe jer je sve sto iole vredi rezervisano za azilante...
ovi sa boljim primanjima placaju vece poreze, cak su kod mene na poslu predlozili da neki procenat primanja dajemo za azilante..."fino" sam im porucila da se nose u tri fine strine...:mrgreen:

bez sale, ako se ovako nastavi nemci nece jednostavno stajati po strani i posmatrati...

a jel? a sta su camuge iz eritreje, nigerije, somalije, maroka, pakistana, avganistana i sl. ako ne ekonomski migranti? ili ti znas nesto sto mi ne znamo?
prestani sa jeftinom patetikom, preterao si...

treba primiti iskljucivo sirijce, i to one sa porodicama, svima ostalima sut u dupe...

Сиријци иду у Немачку, Нама остају само муштакрци, палестинци, афганистанци и остала боранија. Без породица наравно, како би могли боље да ратују

isto mislim..sami su sebi namestili da sada kada je neophodnoi ne mogu da se pobune, jer ce ispasti nacisti.
i da i nama su to uradili, tjah onima kojima su uspeli da nametno osecaj kolektivne krivice. a ova vlast se trudi da ucvrsti jos vise taj osecaj kod takvih.

- - - - - - - - - -

zato nas i siluju s atim pricama o nasoj gostoljubivosti i dobrim dusama. umesto da zaebemo gostoljubivost i borimo se za sopstveni opstanak.

NJEMAČKA je zbog izbjegličke krize odlučila privremeno izaći iz Schengenskog sustava, objavio je na konferenciji za novinare Thomas de Maizière, njemački ministar unutarnjih poslova, prenosi The Guardian. Njemačka za početak uvodi granične kontrole na granici s Austrijom.

Ova objava stiže samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da su njemačka prihvatilišta praktički ispunila svoje kapacitete. Samo u subotu je u Muenchen stiglo 12.200 izbjeglica, pa je u tom bavarskom gradu više tisuća ljudi moralo spavati na otvorenom jer su se sva prihvatilišta popunila. Još 700 izbjeglica u Muenchen je vlakovima stiglo u nedjelju jutro.

Nova njemačka politika mogla bi predstavljati loše vijesti za hrvatske gastarbajtere, koji u sve većem broju iseljavaju u Njemačku u potragu za poslom. "Pretpostavlja se da će krizne mjere omogućiti Njemačkoj da na granici odbiju migrante s Balkana i iz drugih područja čiji građani ne bježe od rata ni progona", piše The New York Times.

Austrijska policija danas je izvijestila da imaju najveći priljev izbjeglica od početka krize. Svakih sat vremena iz mađarske vlakovima stiže novih 500 ljudi. Do tri sata u Austriju je ušlo više od 7000 izbjeglica.

vise na linku

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-izlazi-iz-schengena-uvodi-kontrole-na-granicama/841657.aspx

Imigranti sada vise nemaju kuda..ne mogu u austriju..ne mogu u njemacku. Uskoro ce madarska potpuno zatvoriti granicu.

4000 миграната стигло у Минхен

52585_vest_%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8.jpg

za sad je sve to mlako i nedovoljno ali ce se promeniti...i nisu u pitanju politicki razlozi vec vise socijalni...
ovi azilanti dobijaju sve, grade im stanove, socijalno i zdravstveno su zbrinuti...a to sve na ustrb nemackih poreskih obveznika i socijalno ugrozenog sloja stanovnistva kojem se smanjuju privilegije i to je bec postalo osetno...sve teze nalaze stanove, a kad i nadju to su uzasne rupe i supe jer je sve sto iole vredi rezervisano za azilante...
ovi sa boljim primanjima placaju vece poreze, cak su kod mene na poslu predlozili da neki procenat primanja dajemo za azilante..."fino" sam im porucila da se nose u tri fine strine...:mrgreen:

bez sale, ako se ovako nastavi nemci nece jednostavno stajati po strani i posmatrati...

Kao što mi je postala jasna naša i mađarska uloga u doba Turaka, sada mi je jasno i kako se rađa fašizam. Iz duboke frustriranosti domicilnog naroda.

A tako smo lako zaboravili prošlost i da su Turci iz nekih krajeva otišli tek pre stotinjak godina.

NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj

BERLIN - Njemačka ponovno uvodi nadzor nad svojom granicom s Austrijom zbog neizdrživog priljeva izbjeglica iz smjera te zemlje, javlja AFP.

Očekuje se kako će ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere na izvanrednoj konferenciji za tisak danas navečer i službeno obznaniti ovu odluku.

Radi se o prvom slučaju ukidanja Schengenskog režima od strane jedne države EU otkako je sporazum uspostavljen. Granica između Austrije i Njemačke zadnji je put bila zatvorena 1. prosinca 1997. godine, kada je Austrija pristupila Schengenu.

Ponovnom uspostavom graničnih kontrola Njemačka se nada dobiti na vremenu kako bi se lakše nosila s priljevom izbjeglica, tvrdi Spiegel.

U međuvremenu, glasnogovornik austrijskih željeznica izvjestio je kako je Njemačka zaustavila sav želježnički promet iz smjera Austrije, javlja Reuters.

Ministar prometa Alexander Dobrindt ranije je izjavio kako su neophodne ‘učinkovite mjere kako bi se zaustavio priljev.’

- To podrazumijeva i pomoć državama iz kojih izbjeglice bježe, kao i učinkovitu kontrolu vlastitih granica, koje više nema s obzirom na potpuni neuspjeh EU u zaštiti svojih vanjskih granica, izjavio je Dobrindt.

http://www.jutarnji.hr/njemacka-zbog-izbjeglica-razara-temelje-europske-unije-od-danas-kontrole-na-granici-s-austrijom--zaustavljen-sav-zeljeznicki-promet/1416300/

isto mislim..sami su sebi namestili da sada kada je neophodnoi ne mogu da se pobune, jer ce ispasti nacisti.
i da i nama su to uradili, tjah onima kojima su uspeli da nametno osecaj kolektivne krivice. a ova vlast se trudi da ucvrsti jos vise taj osecaj kod takvih.

- - - - - - - - - -

zato nas i siluju s atim pricama o nasoj gostoljubivosti i dobrim dusama. umesto da zaebemo gostoljubivost i borimo se za sopstveni opstanak.

Nešto se ne sećam da je neko bio sažaljiv na naše patnje . Ko su ti ljudi, čime su nas zadužili? Odjednom su se pojavili na našim granicama i kako čitam dnevno izdvajamo 15.000 evra za njih. To je mesečno skoro pola miliona evra. Pa zar mi nemamo sirotinje? Zar naše izbeglice iz Krajine i sa Kosova još ne žive po barakama ?

O cemu vi to ljudi ?
SA je jedna robovlasnicka drzava gde neko ´ko nije musliman zna kako mu je.
Pravoslavne Sirijce trebaju u svakom slucaju. Da im rade po kucama, cuvaju decu ... za koru hleba.
Ako nisu sa robom zadovoljni stap preko ledja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back