- Poruka
- 48.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Miting podrske azilantima u Londonu. Svaki komentar je suvisan.
![]()
Ali, tvoj mozak to nikada nece ni shvatiti ni shvariti jer ga NE KORISTIS.
Па да им пруже безбедно уточиште ....![]()

Rizikujem vitamin C...al što bi reko general Lee - Ovde nema belog čoveka![]()
Ima jako malo, ali ko zna kog su i oni porekla...
Ove ako su iz Evrope, ja sam sa Marsa.Ima jako malo, ali ko zna kog su i oni porekla...
![]()
Nego, Australija ce primiti 12.000 emigranata, ali izgleda samo iz redova hriscana i drugih manjina koje su ugrozene na Bliskom Istoku.
http://www.theguardian.com/australi...ns-will-be-focus-of-australias-refugee-intake
Ove ako su iz Evrope, ja sam sa Marsa.

![]()
Tako se to radi.
a ladno ima i rukavice.ja jos gledma ovu u crnom i ne verujem..a ladno ima i rukavice.

Eskadrila najvecih Ruskih transportnih aviona sa humanitarnom pomoci sletela u Latakiju . U avionaima se nalazi humanitarna pomoc dovoljna da se ,po planu Rusije , hitno zbrine od 20 do 50 000 izbeglica iz ratom zahvacenih podrucja . Prognanici ce biti smesteni u primorskom delu Sirije - gde je klima poviljna ,u modernim satorima , opremljenim lezajevima i toplom odecom , hranice se u kuhinjam velikog kapaciteta . Izgradie se i ambulante i kompletna infrastruktura - vodovod , kanalizacija , cak i skolske ustanove .
Ovo jeste najbolji i najefikasniji nacin pomoci ugrozenom stanovnistvu - pre svega zato sto im omogucuje da ostanu u svojoj zemlji i da ne lutaju po svetu .
Naravno , zapadne zemlje satro nisu mogle ovoga da se dosete i tako na pravi nacin pomognu unesrecenom stanovnstvu .
Bravo za Rusiju !! ...
Snimci iskrcavanja pomoci ( isti avioni su donosili pomoc i Srbima na Kosmetu i ugrozemom stanovnistvu Srbije posle bombardovanja , poplava i napada na Srbe sa Kosmeta ) ... Avio prevoz je skuplji , ali je i brzi , dok ce Ruski brodovi doneti Sirijskim nevoljnicima onu vrstu pomoci koju avioni zbog ogranicene novisovsti ne mogu preneti - montazne zgade i kuce ! Ove logore po svemu sudeci obezbedjivace Ruska vojka - kako neko ne bi pao u iskusenje i dobio sablzane ideje ! Sram da bude bagru bugarsku sto je zabranila prelete ovih avona za ugrozeni narod !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не верујем да је већина ових миграната што пролазе кроз Србију из Сирије.
KRITIKE NEOSNOVANE Saudijska Arabija primila 2, 5 miliona sirijskih izbeglica
http://vazdan.com/vijest/kritike-ne...imila-2-5-miliona-sirijskih-izbeglica/1443856