Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postavis minska polja duz granica, jedno kilometar do dva, pa kada krenu da prelaze granicu ima samo da lete kokice. tako se cuvaju granice.

- - - - - - - - - -

jel mi treba da zivimo u stalnom strahu...malo je drugih problema, jos i strah od napada od strane muslimana.

где су утисци оних који су примили "сироте избеглице"
бтв изеа ги мрак;)

- - - - - - - - - -

Podrazumevano Re: Azilanti
postavis minska polja duz granica, jedno kilometar do dva, pa kada krenu da prelaze granicu ima samo da lete kokice. tako se cuvaju granice.
шта ће ти толко:dontunderstand:

da bre...a ima ovde ovih koje gaje pse...pa sta misle da ce njihovim kucicima masnice da vezuju, ima i njima i dzukcima glave da lete.

Ко им крив кад се нису оријентисали на децу. Саће другари да нам покажу шта значи имати децу и освајати простор, уместо засеравати га кучећим гоwнима.

где су утисци оних који су примили "сироте избеглице"
бтв изеа ги мрак;)

po onoj zeni koja je primila majku s dvoje djece
ste redom osuli paljbu
to em nije bilo dovoljno dobro, em se postavilo pitanje njenih motiva...
sve u svemu i tu ste se pokazali super, uz minimum napora
al kapiram, valja postovati tradiciju - red pljuvanja, red junackog zapomaganja...i naravno konstatacija da nama je NEKO kriv, neko kao - mi sami nikako

a niste?
missim, u medjuvremenu ste zakljucili da je izbjeglicama dovoljno loshe i bez forumske verbalne dobrodoslice?

Наравно да нисмо. Ако ниси приметила, нико не спомиње оне праве избеглице у лошем контексту, све негативно се односи на ове ИСИЛовце који се сад инфилтрирају и у нашу земљу.
На свакој слици овде постављеној, млади мушкарци (без жена и деце око њих) азиланти имају телефоне, шта мислиш кога по цео дан зивкају? Родбину у Немачкој?
У Србији већ постоје центри са вехабијама и осталим џихадистима, јел' треба да чекамо да се испостави да су то 'спавачи' који ће сад, кад им стигне појачање ИСИЛоваца, дочекати својих 5 минута? Ја не желим да чекам да видим да ли ће то бити тако или неће. Желим да ова влада заштити прво своје грађане, грађане Србије, а не да се умиљава ЕУ или ко зна коме још, а науштрб нас. И, поврх свега, смета ми лицемерје ЕУ, која је и проузроковала све то а сад тера нас да ми испаштамо за њене авантуре по Блиском истоку.
То је та прича, која нема везе с оним што ти потенцираш.

po onoj zeni koja je primila majku s dvoje djece
ste redom osuli paljbu
to em nije bilo dovoljno dobro, em se postavilo pitanje njenih motiva...
sve u svemu i tu ste se pokazali super, uz minimum napora
al kapiram, valja postovati tradiciju - red pljuvanja, red junackog zapomaganja...i naravno konstatacija da nama je NEKO kriv, neko kao - mi sami nikako

ти као дежурни душебрижник--- требаш да се само мало скупиш и ето места за "јаднике"са блиског истока и све то ставиш на папир и покажеш нам у пракси да грешимо
бтв она фооокса из атланског савеза, што је примила на конак абубекире ГАРАНТУЈЕМ ДА ЈЕ НЕКИ СРБИН ИЗ КРАЈИНЕ ИЗ ТЗВ БИХ ИЛИ КОСМЕТА ЗАКУЦАО НА ЊЕНА ВРАТА ---ИСТОГ ТРЕНУТКА БИ ЗВАЛА ПОЛИцццце

ти као дежурни душебрижник--- требаш да се само мало скупиш и ето места за "јаднике"са блиског истока и све то ставиш на папир и покажеш нам у пракси да грешимо
бтв она фооокса из атланског савеза, што је примила на конак абубекире ГАРАНТУЈЕМ ДА ЈЕ НЕКИ СРБИН ИЗ КРАЈИНЕ ИЗ ТЗВ БИХ ИЛИ КОСМЕТА ЗАКУЦАО НА ЊЕНА ВРАТА ---ИСТОГ ТРЕНУТКА БИ ЗВАЛА ПОЛИцццце

Али, не би пропустила да му прво звекне шамарчину.

Наравно да нисмо. Ако ниси приметила, нико не спомиње оне праве избеглице у лошем контексту, све негативно се односи на ове ИСИЛовце који се сад инфилтрирају и у нашу земљу.
На свакој слици овде постављеној, млади мушкарци (без жена и деце око њих) азиланти имају телефоне, шта мислиш кога по цео дан зивкају? Родбину у Немачкој?
У Србији већ постоје центри са вехабијама и осталим џихадистима, јел' треба да чекамо да се испостави да су то 'спавачи' који ће сад, кад им стигне појачање ИСИЛоваца, дочекати својих 5 минута? Ја не желим да чекам да видим да ли ће то бити тако или неће. Желим да ова влада заштити прво своје грађане, грађане Србије, а не да се умиљава ЕУ или ко зна коме још, а науштрб нас. И, поврх свега, смета ми лицемерје ЕУ, која је и проузроковала све то а сад тера нас да ми испаштамо за њене авантуре по Блиском истоку.
То је та прича, која нема везе с оним што ти потенцираш.

pa koliko ima tih isilovaca?
znas, citajuci komentare ovdje stice se dojam da su redom islilovci, a ono malo zena i djece su prakticno zivi stit prisiljen da krene s njima...
ovo sam bukvalno imala prilike procitati ovdje, nije bilo potrebe da izvodim zakljucak
i dal je moguce da ne zivkaju rodbinu u njemackoj...missim, evo imam i ja mobilni telefon
pa ne zovem al bagdadija vec "rodbinu u njemackoj" tu i tamo...
doduse, ja nisam s kesama u rukama, zadnjim parama u dzepu negdje u trecoj zemlji na putu ka toj rodbini
mozda bi ih onda zvala cesce

sto se onog sto drzava trenutno radi
koliko god ne volim trenutnu garnituru na vlasti bojim se da sad rade ono sto mogu i moraju
i ne rade to skroz loshe, za sada
okolnosti su teske, nesto ne mislim da bi se ijedna vlast puno bolje snasla
sta ce uraditi dalje je kljucno
mada, mislim da ce tu vise uraditi dolazak zime nego ijedna vlast u evropi
to ce zaustaviti pomjeranje mase izbjeglica na neko vrijeme
kakav cemo stav zauzeti kasnije to je jedino pitanje

Kad govorimo o nekim realnim kvotama za migrante, Srbija je svoje već odavno ispunila, odnosno tačka je trebala da se stavi još pre mesec dana.
Mi apsolutno više ne smemo da primimo ni jednog migranta više u odnosu na one koji izlaze iz zemlje, jer u suprotnom srljamo u sigurnu katastrofu.

Na Evropskom nivou je Nemačkoj dodeljena neka kvota od čak 800.000 migranata.

Kako je Nemačka 10 x veća od Srbije ima 10 x više stanovnika i najmanje je 10 x bogatija od Srbije to znači da bi mi morali da fiksiramo našu kvotu na maksimalno 80.000 i da ne dozvolimo bilo kakvo dalje prekoračenje, po bilo koju cenu.
Mi smo već na 90.000 a pitanje je koliki je realan broj.

Čak i sa tražiocima azila gde smo na cifri od 40.000 smo sigurno iznad svojih realnih mogućnosti i granica.

cime garanitras?
poznajes licno tu zenu?
ja je ne poznajem, ne znam dal je "fuksa" i ne tiche me se
ono sto je uradila je ok
sto se tice pustanja te informacije u javnost mislim da je imala za cilj da ljudima pokaze primjerom
nazalost, umjesto toga dobila je gomilu komentara poput ovog
doduse, i to nesto govori

Kad govorimo o nekim realnim kvotama za migrante, Srbija je svoje već odavno ispunila, odnosno tačka je trebala da se stavi još pre mesec dana.
Mi apsolutno više ne smemo da primimo ni jednog migranta više u odnosu na one koji izlaze iz zemlje, jer u suprotnom srljamo u sigurnu katastrofu.

Kako je Nemačka 10 x veća od Srbije ima 10 x više stanovnika i najmanje je 10 x bogatija od Srbije to znači da bi mi morali da fiksiramo našu kvotu na maksimalno 80.000 i da ne dozvolimo bilo kakvo dalje prekoračenje, po bilo koju cenu.

Čak i sa tražiocima azila gde smo na cifri od 40.000 smo sigurno iznad svojih realnih mogućnosti i granica.

А ко нам је доделио квоту, и колику?

pa koliko ima tih isilovaca?
znas, citajuci komentare ovdje stice se dojam da su redom islilovci, a ono malo zena i djece su prakticno zivi stit prisiljen da krene s njima...
ovo sam bukvalno imala prilike procitati ovdje, nije bilo potrebe da izvodim zakljucak
i dal je moguce da ne zivkaju rodbinu u njemackoj...missim, evo imam i ja mobilni telefon
pa ne zovem al bagdadija vec "rodbinu u njemackoj" tu i tamo...
doduse, ja nisam s kesama u rukama, zadnjim parama u dzepu negdje u trecoj zemlji na putu ka toj rodbini
mozda bi ih onda zvala cesce

sto se onog sto drzava trenutno radi
koliko god ne volim trenutnu garnituru na vlasti bojim se da sad rade ono sto mogu i moraju
i ne rade to skroz loshe, za sada
okolnosti su teske, nesto ne mislim da bi se ijedna vlast puno bolje snasla
sta ce uraditi dalje je kljucno
mada, mislim da ce tu vise uraditi dolazak zime nego ijedna vlast u evropi
to ce zaustaviti pomjeranje mase izbjeglica na neko vrijeme
kakav cemo stav zauzeti kasnije to je jedino pitanje

И штит и маска.

koliko je tih ljudi vec izaslo iz zemlje?
to su okvirni podaci o ulasku?

- - - - - - - - - -

И штит и маска.

eto, sta na to covjek da kaze
maska, stit. velika globalna zavjera usmjerena iskljucivo na srbiju
dobro, malo i na evropu, al oni su zasluzili
i tako

- - - - - - - - - -

А ко нам је доделио квоту, и колику?

nije nam niko dodijelio
covjek je napisao svoj misljenje i obrazlozio ga
nema potrebe da ga odmah napadas zbog toga