Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
у сирији се пуца већ неколико година,у ираку од 1991(пустињска олуја),у јемену пар деценија,у авганистану од када је света и века у пакистану се не ратује колико ја знам(сем повремених чарки у вазаристану покрајини према авганистану)--и од једном креће се у избеглиштво као по команди-- ма да неко је блесав да поверује у тако нешто

cime garanitras?
poznajes licno tu zenu?
ja je ne poznajem, ne znam dal je "fuksa" i ne tiche me se
ono sto je uradila je ok
sto se tice pustanja te informacije u javnost mislim da je imala za cilj da ljudima pokaze primjerom
nazalost, umjesto toga dobila je gomilu komentara poput ovog
doduse, i to nesto govori

Мени су идол људи који зарађују својим радом, и који брину о својим породицама, а ова је обично гоwно које све ради по налозима других, која никад у животу није радила никакав смислени посао, па га не ради ни данас, а новац не зарађује него добија, и она сама не издржава ни себе, па неће ни ове које је примила у стан који наравно није купила од зарађеног новца, већ су јој га поклонили, а успон и каријера су јој условљени оваквим потезима, примањем туђина у кућу, и сликањем са њим, фуј. Све то њено пренемагање смо ми платили, и издржавамо и њу, и те које је она примила у стан који смо јој ми дали, платили кроз наше порезе.

Уствари, целој нашој елити је каријера условљена тако одурним потезима.

А ко нам је доделио квоту, и колику?

Ako je sami ne definišemo ima da nas trpaju kao da ne kažem šta. Pošto smo već tranzitna zemlja, morali bi da uskladimo ulaz i izlaz i da puštamo iz Makedonije samo onoliko koliko legalno ispratimo u Mađarsku.
Kad Mađari spuste rampu, spuštamo i mi, džabe ih puštamo da uđu kad je ulica slepa.

Mađarska: Za dan 2.000 izbeglica, ograda pri kraju

Više od 2.000 migranata prešlo je u ponedeljak iz Srbije u Mađarsku, članicu Evropske unije, saopštila je danas mađarska policija.

Dakle u nedelju je 8.000 ljudi uslo a 2.000 ljudi izaslo? Sta se desava sa preostalih 6.000 ? Islamizacija Srbije u toku,verovatno se naseljavaju napustena sela po Vojvodini,kad vec srbi nece da rade ima ko hoce..

Kad govorimo o nekim realnim kvotama za migrante, Srbija je svoje već odavno ispunila, odnosno tačka je trebala da se stavi još pre mesec dana.
Mi apsolutno više ne smemo da primimo ni jednog migranta više u odnosu na one koji izlaze iz zemlje, jer u suprotnom srljamo u sigurnu katastrofu.

Na Evropskom nivou je Nemačkoj dodeljena neka kvota od čak 800.000 migranata.

Kako je Nemačka 10 x veća od Srbije ima 10 x više stanovnika i najmanje je 10 x bogatija od Srbije to znači da bi mi morali da fiksiramo našu kvotu na maksimalno 80.000 i da ne dozvolimo bilo kakvo dalje prekoračenje, po bilo koju cenu.
Mi smo već na 90.000 a pitanje je koliki je realan broj.

Čak i sa tražiocima azila gde smo na cifri od 40.000 smo sigurno iznad svojih realnih mogućnosti i granica.

Очигледно не разумеш довољно подлост и подмуклост оних који организују и спроводе "имигранте", "азиланте", "избеглице" - итд....... а то су МЗ, ЕУ али и УАЕ у коалицији са СНС ......... осим тога што су већ објавили да ТРЕБА СТВОРИТИ ЈЕДНУ НОВУ ДРЖАВУ ИМИГРАНАТА --- уједно свакодневно објављују овакве вести, ево данас:

УН: Милион и по грађана Србије мање до 2050.
© Tanjug/ Јарослав Пап
Србија11:46 25.08.2015(освежено 12:27 25.08.2015)

Србија се налази на листи земаља с катастрофалном демографском пројекцијом, а број становника 2050. године биће мањи за 17,2 одсто, показује пројекција Уједињених нација.
Према тим подацима, Србија тренутно има 8.851.000 становника, а негативни демографски тренд довешће до смањења броја становника за више од милион и по, те ће 2050. године у Србији живети 7.331.000 грађана.
Међу 10 земаља у којима ће се број становника драстично смањити, осим Србије налазе се и Босна и Херцеговина, Хрватска, Бугарска, Мађарска, Румунија, Украјина, Јапан, Летонија и Литванија.
Пад броја становништва прате и многи други негативни трендови и становништво Србије ће све више старити.
Данас популација између 15 и 59 година чини 59,3 одсто становништва. Године 2050. та бројка ће пасти на 53,1 одсто, а до 2100. године на 48,9 одсто.
Старијих од 60 данас је 24,4 одсто, а 2050. године биће их 32,3 одсто, да би се 2100. године та бројка попела на 36,6 одсто. Број млађих од петнаест година ће падати, док ће се број старијих од 80 година увелико повећати.

Закључке извуците сами !!!

cime garanitras?
poznajes licno tu zenu?
ono sto je uradila je ok
sto se tice pustanja te informacije u javnost mislim da je imala za cilj da ljudima pokaze primjerom

Čime ti garantuješ da nema terorista među migrantima
Poznaješ ih lično sve do jednog?
Ja ih ne poznajem lično, ne znam da li su teroristi ali me se prilično tiče to pitanje
Ovo što oni rade nije OK, uništavaju dokumente, izbegavaju da se predstave ko su i šta su i na RULJA i STAMPEDO fazon ulaze ILEGALNO u zemlju

To je potpuno nezakonito a sama ideja da su kao po komandi svi krenuli iako rat traje godinama u Siriji a decenijama u Iraku i Avganistanu, svakom sa 2 grama mozga govori da to nije baš slučajno
Nažalost ima i onih, koji se osećaju pozvanim, da daju komentare poput tvojih.

Doduše to nešto govori o tebi, prvi put je teško napustiti svoju zemlju i kuću, svaki sledeći put je sve lakše, zar ne.
Vidiš ja se ne slažem, neće biti ni prvog ni sledećeg puta što se mene tiče, zato sve ovo i posmatram na sasvim drugi način

Eto im njihova ograda xa xa xa
657983madjarska-granica--1.jpg

cime garanitras?
poznajes licno tu zenu?
ono sto je uradila je ok

самим тиме што је присталица евроатлантистичког покрета говори много о њој--изгледа да јој није битно што је чемерика направила план&помогла оружано ендха да истерају србе из крајине,муслије&усташе у тзв бих у борби против срба ,помогли шиптарима на космету и исто окупирали,па тај пакт промовише по србији -
--а то што је добила много коментара као мој прошли пост то теби ништа не говори(баш ме инересује колико је подржавају)
--такве утваре као што си ти,она&сличне не заслужујете ич пажњу (једноставно немате ништа да понудите здраворазуски))

Čime ti garantuješ da nema terorista među migrantima
Poznaješ ih lično sve do jednog?
Ja ih ne poznajem lično, ne znam da li su teroristi ali me se prilično tiče to pitanje
Ovo što oni rade nije OK, uništavaju dokumente, izbegavaju da se predstave ko su i šta su i na RULJA i STAMPEDO fazon ulaze ILEGALNO u zemlju

To je potpuno nezakonito a sama ideja da su kao po komandi svi krenuli iako rat traje godinama u Siriji a decenijama u Iraku i Avganistanu, svakom sa 2 grama mozga govori da to nije baš slučajno
Nažalost ima i onih, koji se osećaju pozvanim, da daju komentare poput tvojih.

Doduše to nešto govori o tebi, prvi put je teško napustiti svoju zemlju i kuću, svaki sledeći put je sve lakše, zar ne.
Vidiš ja se ne slažem, neće biti ni prvog ni sledećeg puta što se mene tiče, zato sve ovo i posmatram na sasvim drugi način

sto bi ja to bilo cime trebala garantirati kad to nisam ni tvrdila?
mozda ih i ima, al cini li ih ta mogucnost sve teroristima?
sta znamo o sukobima tamo?
i naravno da nije slucajno
al nije ni iskljucivo unutrasnja stvar, naprotiv
ili ti mislis da jeste?

za ovo ostalo - sad me vec pomalo zabavlja da citam ove tvoje konstrukcije
ne toliko da pocnem da ih pravim, doduse, nemam volje da se spustam na taj nivo
al da imam...rekla bih ti da se dobro primish za rodnu sljivu jer ovo nece skoro proci

Mađarska: Za dan 2.000 izbeglica, ograda pri kraju

Više od 2.000 migranata prešlo je u ponedeljak iz Srbije u Mađarsku, članicu Evropske unije, saopštila je danas mađarska policija.

Dakle u nedelju je 8.000 ljudi uslo a 2.000 ljudi izaslo? Sta se desava sa preostalih 6.000 ? Islamizacija Srbije u toku,verovatno se naseljavaju napustena sela po Vojvodini,kad vec srbi nece da rade ima ko hoce..

6 hilajda će u rvatsku. Nema da brigaš.

Мени су идол људи који зарађују својим радом, и који брину о својим породицама, а ова је обично гоwно које све ради по налозима других, која никад у животу није радила никакав смислени посао, па га не ради ни данас, а новац не зарађује него добија, и она сама не издржава ни себе, па неће ни ове које је примила у стан који наравно није купила од зарађеног новца, већ су јој га поклонили, а успон и каријера су јој условљени оваквим потезима, примањем туђина у кућу, и сликањем са њим, фуј. Све то њено пренемагање смо ми платили, и издржавамо и њу, и те које је она примила у стан који смо јој ми дали, платили кроз наше порезе.

Уствари, целој нашој елити је каријера условљена тако одурним потезима.

znas, to kakva nam je "elita" govori nesto i o svima nama

BRUXELLES IMA PLAN

EU vraća stare azilante da bi primio izbjeglice

Na popisu sigurnih država trebale bi se naći Srbija, Kosovo i Albanija

Europska unija želi "pročistiti" azilante i tražitelje azila u Uniji te dio njih vratiti u države iz kojih su došli, a prvi bi na popisu za povratak najvjerojatnije bili građani balkanskih država, posebno Srbije, Kosova i Albanije, koji su po broju tražitelja azila uz bok Sirijcima.

i dal je moguce da ne zivkaju rodbinu u njemackoj...missim, evo imam i ja mobilni telefon
pa ne zovem al bagdadija vec "rodbinu u njemackoj" tu i tamo...
doduse, ja nisam s kesama u rukama, zadnjim parama u dzepu negdje u trecoj zemlji na putu ka toj rodbini
mozda bi ih onda zvala cesce

Да, на ово сам заборавила да ти одговорим. Била је слика на којој један азилант држи мобилни и на њему одређује где се налази (гпрс).
Шта ће неком гпрс ако се креће уобичајеним путевима? Да зна колико још километара има до циља? Или је то, ипак, за случај када треба да се креће неуобичајеним путевима? Или, нпр, да му покаже како да стигне до свог другара вехабије на некој чуки?

- - - - - - - - - -

jel ovo neka zajebancija
krsti.gif

Па морају људи негде да прођу, видиш да свугде около жице. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back