Наравно да нисмо. Ако ниси приметила, нико не спомиње оне праве избеглице у лошем контексту, све негативно се односи на ове ИСИЛовце који се сад инфилтрирају и у нашу земљу.
На свакој слици овде постављеној, млади мушкарци (без жена и деце око њих) азиланти имају телефоне, шта мислиш кога по цео дан зивкају? Родбину у Немачкој?
У Србији већ постоје центри са вехабијама и осталим џихадистима, јел' треба да чекамо да се испостави да су то 'спавачи' који ће сад, кад им стигне појачање ИСИЛоваца, дочекати својих 5 минута? Ја не желим да чекам да видим да ли ће то бити тако или неће. Желим да ова влада заштити прво своје грађане, грађане Србије, а не да се умиљава ЕУ или ко зна коме још, а науштрб нас. И, поврх свега, смета ми лицемерје ЕУ, која је и проузроковала све то а сад тера нас да ми испаштамо за њене авантуре по Блиском истоку.
То је та прича, која нема везе с оним што ти потенцираш.
pa koliko ima tih isilovaca?
znas, citajuci komentare ovdje stice se dojam da su redom islilovci, a ono malo zena i djece su prakticno zivi stit prisiljen da krene s njima...
ovo sam bukvalno imala prilike procitati ovdje, nije bilo potrebe da izvodim zakljucak
i dal je moguce da ne zivkaju rodbinu u njemackoj...missim, evo imam i ja mobilni telefon
pa ne zovem al bagdadija vec "rodbinu u njemackoj" tu i tamo...
doduse, ja nisam s kesama u rukama, zadnjim parama u dzepu negdje u trecoj zemlji na putu ka toj rodbini
mozda bi ih onda zvala cesce
sto se onog sto drzava trenutno radi
koliko god ne volim trenutnu garnituru na vlasti bojim se da sad rade ono sto mogu i moraju
i ne rade to skroz loshe, za sada
okolnosti su teske, nesto ne mislim da bi se ijedna vlast puno bolje snasla
sta ce uraditi dalje je kljucno
mada, mislim da ce tu vise uraditi dolazak zime nego ijedna vlast u evropi
to ce zaustaviti pomjeranje mase izbjeglica na neko vrijeme
kakav cemo stav zauzeti kasnije to je jedino pitanje