ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Sta si ako nisi Srbin?
Sta te briga, pogodi sta sam. Ali posto zivim ovde od rodjenja, tako sam to rekao, posrbim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si ako nisi Srbin?
Odgovorio sam vec da su neke Zaljevske zemlje pokazale jednaku ksenofobiju prema Palestincima,kakvu sad neki europljani pokazuju prema sirijskim izbjeglicama, koje bjeze od zla i terora ISIL-a. Trebas citati
Sta te briga, pogodi sta sam. Ali posto zivim ovde od rodjenja, tako sam to rekao, posrbim![]()
ISILu se ne moze stati na rep! Sila je to!
NATO je pred Moskvom u Ukraini ali ISILU ne sme da se suprotstavi.
Pricaj nam malo o tome. O Arapskom prolecu i drugim cudima i mudima.
- - - - - - - - - -
Sto se stidis svoje nacije? Znaci ili Bosnjak ili Ciganin ili Siptar.
Ako se ne varam ima video gde kaze da ce da ostanu.
Takodje i sporazum sa A. Merkel da primi odbijene azilante iz Nemacke.

Vidi, ne postoje muhamedanske drzave, tako da ono sto Arapi rade, nije nuzno Islam..i ne govori se o tome uopce, jel imas problem sa zakljucivanjem ili samo svoje lose postupke pravdas losim postupcima drugih?

Ličanin?Sta te briga, pogodi sta sam. Ali posto zivim ovde od rodjenja, tako sam to rekao, posrbim![]()

Islamizacija Srbije u toku..
![]()
Poljubiš nju u usta jednako ti dođe kao poljubiti onog njenog dilbera s kačketom u tuki!Ova sa detetom u zutom nije losa. Ni ova desno sa ovim u kacketu![]()

Daj ne se.i! Moli se Bogu da za koji dan par desetina tisuća u stampedu ne okrene k nama jer nema šanse da ih oni naši na granici dulje zadrže! Nitko ih dosad nije kadar ustaviti, a sad smo mi ta sila nad silama?Nasa domovina je spremna da se odbrani od opasnih islamista! Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović kaže da se građani Hrvatske ne moraju brinuti te da će policija učiniti sve da zaštiti državnu granicu, ali i svoje građane. – Tijekom godina granična policija je kvalitetno opremljena najsuvremenijim uređajima za nadzor granice, i danju i noću. Uz to mi pratimo sve što se događa u Srbiji i Makedoniji i spremni smo reagirati.
Citam,citam i sta da vidim?90% od forumasima na ove teme se samo zaebavaju.A polozaj je vrlo ozbiljan!
Primali smo izbjeglice iz srbije pred Bugarima i Turcima i kako su nam se zahvalili? Hoce i ovi sutra trazit napisne ploce u njihovom pismu?Izrael im je u susjedstvu, zasto ne odu tamo, siguran sam da bi ih zidovi primili s osmjehom na licu.
Ne pitamo se mi o tome! Valjda si bar toliko dosad skužio! Okrenu li k nama, najbolje ti je razmisliti kamo ćemo mi sa sobom!Primali smo izbjeglice iz srbije pred Bugarima i Turcima i kako su nam se zahvalili? Hoce i ovi sutra trazit napisne ploce u njihovom pismu?Izrael im je u susjedstvu, zasto ne odu tamo, siguran sam da bi ih zidovi primili s osmjehom na licu.
Pošto si me time podsjetio, smatraj to istodobno i prijedlogom!
- - - - - - - - - -
Ne pitamo se mi o tome! Valjda si bar toliko dosad skužio! Okrenu li k nama, najbolje ti je razmisliti kamo ćemo mi sa sobom!
Primali smo izbjeglice iz srbije pred Bugarima i Turcima i kako su nam se zahvalili? Hoce i ovi sutra trazit napisne ploce u njihovom pismu?Izrael im je u susjedstvu, zasto ne odu tamo, siguran sam da bi ih zidovi primili s osmjehom na licu.

Da li ti mislis da bi bilo dobro za Bugarsku da je bila dio Jugoslavije?
Ne, ja cu da posrbim jednu azilantkinju.
Al ne mogu bas da je posrbim posto nisam Srbin al nema veze.
Nema veze, bice mali IN
Skuzio sam da ce ih odmah deportovat za Srbiju.Ne mogu oni uci kod nas.Poslat ce zrakoplove,zicanu ogradu.