ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Nisam ja debil ko ovi Srbi kosovari, da camim tamo a ako mene sve Albanci. Klasicni debili. Prodajem imovinu na vreme i palim. Tako se to radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта бре сто 'иљада?
Двеста их је у Србији, бајо мој. Двеста!
Nisam ja debil ko ovi Sbi kosovari, da camim tamo a ako mene sve Albanci. Klasicni debili. Prodajem imovinu na vreme i palim. Tako se to radi.
Ljudi moji vec je 100.000 Arapa je u Srbiji. 100.000!!!
Jedinstvo u razlicitosti..ne ksenofobija
Zašto nisu jedinstveni u različitosti u matičnim zemljama, nego se ubijaju, kao najgore zveri ?
Vrati se, procitaj par komentara..pa pogledaj sta si ti napisao..i vjerujem da ces izbrisati napisano
Nemam, šta da čitam, kada znam dovoljno o arapima. Samo civilizovani ljudi mogu da budu jedinstveni u različitostima ili bez
Arapi su pojam necivilizovanosti i netrpeljivosti
A kako bi postupili primjerice Saudijska Arabija ili Kuvajt ako bi u njih nagrnule kolone od par totina tisuća europskih "prognanika" kršćana?Jedinstvo u razlicitosti..ne ksenofobija
Što bi im netko uopće morao pokazivati? Što bi sad netko ovdje morao imati nekakve obveze prama njima, pogotovu ak uzmeš u obzir da i mi svi imamo svoju domaću sirotinju o kojoj malo tko vodi skrb? Imali su oni tamo svoju dosta pristojnu državu i razjebali su je, a u tvojoj će biti civilizirani?Pokazi im da moze i drugacije
Predvidjanja kazu da ce Srbija izaci iz perioda bijele kuge ako se nesvrstana braca nasele u Srbiji...dakle braco Srbi,umjesto da kukate vi asimilirajte..ovo moze biti veliki plus za vas ako budete pametno odigrali
A kako bi postupili primjerice Saudijska Arabija ili Kuvajt ako bi u njih nagrnule kolone od par totina tisuća europskih "prognanika" kršćana?
Dali bi svima pun rezervoar dizela da produze, Mislim daje to ok
A sta kaze Vucic?
Vucic nije premijer S. Arabije.
Nisi u toku procitaj gore o cemu pricamo...
''A kako bi postupili primjerice Saudijska Arabija ili Kuvajt ako bi u njih nagrnule kolone od par totina tisuća europskih "prognanika" kršćana?''
Imat ćete garavu dječicu!Ne, ja cu da posrbim jednu azilantkinju.
Doista, gdje je sad taj Vučić? Jel se taj izjasnio po ovom pitanju?
A kako bi postupili primjerice Saudijska Arabija ili Kuvajt ako bi u njih nagrnule kolone od par totina tisuća europskih "prognanika" kršćana?
Al ne mogu bas da je posrbim posto nisam Srbin al nema veze.
Nema veze, bice mali IN