Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgovorio sam vec da su neke Zaljevske zemlje pokazale jednaku ksenofobiju prema Palestincima,kakvu sad neki europljani pokazuju prema sirijskim izbjeglicama, koje bjeze od zla i terora ISIL-a. Trebas citati

ISILu se ne moze stati na rep! Sila je to!

NATO je pred Moskvom u Ukraini ali ISILU ne sme da se suprotstavi.

Pricaj nam malo o tome. O Arapskom prolecu i drugim cudima i mudima.

- - - - - - - - - -

Sta te briga, pogodi sta sam. Ali posto zivim ovde od rodjenja, tako sam to rekao, posrbim :D

Sto se stidis svoje nacije? Znaci ili Bosnjak ili Ciganin ili Siptar.

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita
СЛАЖЕМ СЕ - али у том случају не можеш ни од кога да тражиш оно ШТО ТВОЈА НИ ЈЕДНА МУХАМЕДАНСКА ДРЖАВА НЕ БИ ПРИХВАТИЛА...

Vidi, ne postoje muhamedanske drzave, tako da ono sto Arapi rade, nije nuzno Islam..i ne govori se o tome uopce, jel imas problem sa zakljucivanjem ili samo svoje lose postupke pravdas losim postupcima drugih?

Па не бих баш био сигуран у ову твоју изјаву - ја лично веома уважавам и ценим београдске муслимане - али то нема никакве везе са СВЕТОМ - чак нема веза ни са окупираним Косовом и Метохијом ГДЕ ЈЕ ОГЛАШЕНО УПОРИШТЕ МУСЛИМАНСКИХ ЛУДАКА........

п.с. Немам проблем са закључивањем - ИМАМ ЈЕДИНО ПРОБЛЕМ ШТО НЕ МОГУ ДА НОКАУТИРАМ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА ОНОГ КОЈИ ПОКУШАВА ДА МЕ НАПРАВИ БУДАЛОМ...:evil:

Nasa domovina je spremna da se odbrani od opasnih islamista! Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović kaže da se građani Hrvatske ne moraju brinuti te da će policija učiniti sve da zaštiti državnu granicu, ali i svoje građane. – Tijekom godina granična policija je kvalitetno opremljena najsuvremenijim uređajima za nadzor granice, i danju i noću. Uz to mi pratimo sve što se događa u Srbiji i Makedoniji i spremni smo reagirati.

Nasa domovina je spremna da se odbrani od opasnih islamista! Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović kaže da se građani Hrvatske ne moraju brinuti te da će policija učiniti sve da zaštiti državnu granicu, ali i svoje građane. – Tijekom godina granična policija je kvalitetno opremljena najsuvremenijim uređajima za nadzor granice, i danju i noću. Uz to mi pratimo sve što se događa u Srbiji i Makedoniji i spremni smo reagirati.
Daj ne se.i! Moli se Bogu da za koji dan par desetina tisuća u stampedu ne okrene k nama jer nema šanse da ih oni naši na granici dulje zadrže! Nitko ih dosad nije kadar ustaviti, a sad smo mi ta sila nad silama?

Primali smo izbjeglice iz srbije pred Bugarima i Turcima i kako su nam se zahvalili? Hoce i ovi sutra trazit napisne ploce u njihovom pismu?Izrael im je u susjedstvu, zasto ne odu tamo, siguran sam da bi ih zidovi primili s osmjehom na licu.

Primali smo izbjeglice iz srbije pred Bugarima i Turcima i kako su nam se zahvalili? Hoce i ovi sutra trazit napisne ploce u njihovom pismu?Izrael im je u susjedstvu, zasto ne odu tamo, siguran sam da bi ih zidovi primili s osmjehom na licu.
Ne pitamo se mi o tome! Valjda si bar toliko dosad skužio! Okrenu li k nama, najbolje ti je razmisliti kamo ćemo mi sa sobom!

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back