- Poruka
- 48.596
Koja tema po redu?
I nisu migranti nego izbeglice.
koje izbeglice? ponasaju se tipicno muslimanski...glume zrtve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja tema po redu?
I nisu migranti nego izbeglice.
U NJEMAČKOJ Oko 200-tinjak pijanih huligana uzivikuju "Heil Hitler" i tuku izbjeglice!
http://www.avaz.ba/clanak/192095/sr...hitler-i-tuku-izbjeglice#sthash.eJpCm2om.dpuf
sto li su pijani?
a gde se zaplaknu posle nuzde?![]()
Mozda su tago hrabriji?
Na ostrvu Lezbos to izgleda ovako:
![]()
Na ostrvu Lezbos to izgleda ovako:
![]()
Ех, шта добисмо уместо згодних и врућих грчких лезбејки...

jeste, spaja vas ljubav prema kosmopolitenu i cistim ulicama
ja nikad tu vrstu osjecaja zajednistva imati necu, avaj
Izvini.
- - - - - - - - - -
Opet si pogrešno razumela napisano,ali već sam navikla.
najbolje da se raspitas kod ovih finih ljudi ovdje
oni to sigurno sve znaju bolje od mene same
koja te, dakle, mogu i nehoticno slagat
Nema veze, nije ni bitno, prilicno sam siguran da je u pitanju bila Hrvatska a sada je to Beograd.
Moja pretpostavka, izvinjavam se ako gresim.
Nema teorije da si iz BiH i da imas takav stav o migrantima iz muslimanskuh zemalja.
Dakle, svoju si kucu i zemlju napustila i dosla sa porodicom u Srbiju. Ako si dosla, uvek si dobrodosla, nadam se da ce imati za tvoju decu isto koliko i za moju. Vidis ja nemam rezervni polozaj, nemam gde da idem ako ovde krene neko ozbiljnije sranje. Ne samo sto nemam, nego sto i necu da idem bilo gde, mogao sam ali moj izbor je bio da ostanem.
Odakle tebi pravo da ovu, sada vec nasu zajednicku zemlju, tako olako nudis na izvolte rulji koja u stampedu stize sa prostora sa kojih nikada nista dobro Srbima nije doslo. Jednu si zemlju i kucu izgubila, mislis li da je uputno da ponavljas to iskustvo. Izvini ali tvoje stavove smatram krajnje licemernim pa se ti ljuti koliko god hoces, uopste me ne tangira.
Nema veze, nije ni bitno, prilicno sam siguran da je u pitanju bila Hrvatska a sada je to Beograd.
Moja pretpostavka, izvinjavam se ako gresim.
Nema teorije da si iz BiH i da imas takav stav o migrantima iz muslimanskuh zemalja.
Dakle, svoju si kucu i zemlju napustila i dosla sa porodicom u Srbiju. Ako si dosla, uvek si dobrodosla, nadam se da ce imati za tvoju decu isto koliko i za moju. Vidis ja nemam rezervni polozaj, nemam gde da idem ako ovde krene neko ozbiljnije sranje. Ne samo sto nemam, nego sto i necu da idem bilo gde, mogao sam ali moj izbor je bio da ostanem.
Odakle tebi pravo da ovu, sada vec nasu zajednicku zemlju, tako olako nudis na izvolte rulji koja u stampedu stize sa prostora sa kojih nikada nista dobro Srbima nije doslo. Jednu si zemlju i kucu izgubila, mislis li da je uputno da ponavljas to iskustvo. Izvini ali tvoje stavove smatram krajnje licemernim pa se ti ljuti koliko god hoces, uopste me ne tangira.
ja napisah sta je trebalo uraditi i kada je trebalo uraditi, malcice smo zakasnili...jedno 70 godina od 90-ih, kada je srbija i mogla i imala koliko toliko snage da se izbori za svoje. propast srpstva je zapoceo mnogo pre ratova 90-ih. i nisu svi bezali, bilo je onih i koji su ratovali, a ovi masovno napustaju drzave iz kojih su i jos vecinom ostavljaju porodice tamo.
Ugostiš ih, daš im šansu bolju nego domaćini što imaju, spasiš ih od ustaške kame, podeliš s njima koru 'leba i onda doživiš ovo.
pogresna ti je teorija
vidi da je doradish malo
em sto se tice pretpostavki
em sto se tiche citanja s razumijevanjem
- - - - - - - - - -
nego, da vas pitam nesto
evo, useli se kod nas jedno pola miliona ovih ljudi
i stvarno nastane problem za koju godinu, deceniju...
znachi, ne sporadicni, izolovani incidenti vec neka dobro organzirana pricha
tipa terorizam...cak oruzana pobuna...oce da se odcijepe, napravili enklavu...jesmo mi stvarno toliko nesposobni da ne mozemo s tako necim izaci na kraj?
ili politicka borba nastane...izbori, ti ljudi imaju jasan plan i program...traze ucesce u vlasti...
kolika je shansa da recimo uzmu vlast?
Jeste, bilo je i onih koji nisu bežali od mobilizacije. A ima podosta onih koji u Siriji ratuju protiv ID. Tako da smo pre dvadesetak godina bili isti kao i ovi nesrećnici danas.
Mi smo imali Oluju i Maestral a oni imaju ISIS. I nije tačno da ostavljaju porodice. To je besmislica..
nego, da vas pitam nesto
evo, useli se kod nas jedno pola miliona ovih ljudi
i stvarno nastane problem za koju godinu, deceniju...
znachi, ne sporadicni, izolovani incidenti vec neka dobro organzirana pricha
tipa terorizam...cak oruzana pobuna...oce da se odcijepe, napravili enklavu...jesmo mi stvarno toliko nesposobni da ne mozemo s tako necim izaci na kraj?
ili politicka borba nastane...izbori, ti ljudi imaju jasan plan i program...traze ucesce u vlasti...
kolika je shansa da recimo uzmu vlast?
vidi, mladi ljubitelju tolkiena, stvarna zivotna iskustva i ona iz video igrica nisu ni blizu
zapravo, tu i nema slicnosti
mi nikada nismo bili isti kao oni. nismo isli okolo naokolo i nametali svoje obicaje i veru, niti smo bombasi samoubice, niti zene pokrivamo satorima i vecinom srbi ne prave probleme u svetu. tako da je neuporedivo...osim toga srbi su dolazili u srbiju, a i oni sto su otisli u inostranstvo, nisu radili ono sto rade muslimani u tudjim zemljama. u svakom zitu ima i kukolja, ali vecinski srbi su mirni.
Rođače, ovi ne dolaze u Srbiju. Samo prolaze.
A šta će radidi u Nemačkoj i Britaniji boli mene tuki.
Isti su kao i Srbi posle Oluje. Isti.
Ništa ne znam o tim sadnicama.Znam samo da su ovde neki obrstili voćnjake i bašte.![]()
Ne znam zašto ih pominješ onda?
Primetio sam ( nevezano za ove migrante) da Srbi s KiM i iz Hrvatske imaju veoma ambivalentan odnos prema matici, Beogradu posebno.