Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ovaj zna šta priča? :think:

Kakvo ludilo, kakva ljudska beda.. :bljak:

Ovaj i lici na nekog arapina.

Inace arapizacija Srbije u punom jeku. Gledam danas debatu na francuskoj TV i pricaju kako je ovo nista sta ce nas zadesiti u buducnosti. Najvece migracije predvidaju iz Bangladesa i te regije. Na desetine miliona koji ce pohrliti ka evropi

Kako sada dođe ovde malobrojna ekstremna desnica?

Pišem o državi,o državnim granicama,o državnim zakonima,o dužnosti države da se istih svi pridržavaju,da vode računa o bezbednosti svoga stanovništva,da urade sve da se spreče zaraze,anarhija,bezakonitost,neredi na ulicama,livadama i cestama.O tome da ljudi imaju osigurano pravo da ubiraju plodove svoga rada u svojoj staklenoj bašti,na svojoj zemlji,a ne da umesto njih to uradi horda nepoznatih ljudi....

Ovde veoma prometnim auto putevima idu kolone pešaka.Pretrčavaju trake,bilo je već više smrtnih slučajeva zbog toga.
Oko tih puteva su postavljene žičane ograde da divljač ne izleti na put,a sada nam ljudi izleću pred automobile....Nikakve to veze nema sa rasizmom,sa ksenofobilom,sa ekstremnom desnicom,mada bi ti,iz meni nepoznatog razloga,želela da ima.

kad se to stanovnistvo bude pobunilo sto njihova drzava unistava nekom drugom narodu njihov dom
unistena im je drzava, negde moraju da zive

kad se to stanovnistvo bude pobunilo sto njihova drzava unistava nekom drugom narodu njihov dom
unistena im je drzava, negde moraju da zive

boli me qurac sto su njihove drzave unistene, ja im nisma unistila drzave i ne zelim da snosim posledice od strane tih divljaka koji jedine dve reci koje znaju da izgovore je alah akbar.

- - - - - - - - - -

emocija je to dobro primetila, novinari prave intervijue samo sa muskarcima.

- - - - - - - - - -

i jos jednom zabole me qurac za njih, jer oni nama ce doneti jos vecu bedu.

sto nisu branili svoje drzave ako im je do njihovih drzava stalo...toliki milioni dolaze sve zdravi i pravi muskarci da se bore za svoju drzavu, sta oni traze ovde. sto njihove zene na evropskom tlu ne skinu one satore sa sebe, ako vec beze od radikalnog islama?

a mi im otvorili granice...lose mi je.

drzava bi trebalo da stiti sopstvene gradjane, sto srbija ne radi. a ova nik da joj ne pominjem loopeta ovde kriminal je oduvek postojao, kao i nasilje, sa dolaskom ovih bice jos veca stopa kriminala.

jel smo mi to otvorili granice za njih ili sam ja nesto pogresno razumela? :sad2:

kriminala u Srbiji oduvek ima, to nije merodavno da se stavlja u isti koš sa migrantskim bahanalijama
pa makar one bile i između svojih pripadnika

e vidiš, to i jeste glavna boljka naše države da će pre štititi tuđeg nego svog,
a ima i onih iz naroda koji opet, pre štite tamo nekog iz p.m nego svog

Konkterno. Srbija treba da UCINI SVE I DA UBRZA ISPORUKU IZBEGLICA PREMA ZAPADU koji im je i krajini cilj!

Sa kartom u samo jednom pravcu.

Nema nazad.

Neka Zapad razmislja sta sa njima, a ne Srbija koja je samo TRANZIT.

Ако их не прихватимо када их врате, скренућемо са пута политике ЕУ јер ЕУ нема алтернативу.Прерачунали се они када су запалили Блиски Исток да оно што побегне може да остане у Србији...

Nik sigurno ima velike motive ovako da piše.

nik ima rodbinu u usa....a motivi sumnjam da su novcani, pre da bi mogao da kaze kako je on otvorenog uma i obrazovan spram ostalih.

- - - - - - - - - -

kriminala u Srbiji oduvek ima, to nije merodavno da se stavlja u isti koš sa migrantskim bahanalijama
pa makar one bile i između svojih pripadnika

e vidiš, to i jeste glavna boljka naše države da će pre štititi tuđeg nego svog,
a ima i onih iz naroda koji opet, pre štite tamo nekog iz p.m nego svog

mi koliko smo jadni i bedni mi cak i nemamo visoku stopu kriminala, pogotovo sitnog kriminala. narfavno da se krade, ali spram stanja u kome smo, mnogo smo bolji nego ostale zemlje.

sto nisu branili svoje drzave ako im je do njihovih drzava stalo...toliki milioni dolaze sve zdravi i pravi muskarci da se bore za svoju drzavu, sta oni traze ovde. sto njihove zene na evropskom tlu ne skinu one satore sa sebe, ako vec beze od radikalnog islama?
a mi im otvorili granice...lose mi je.

A što Srbijanci devedesetih nisu branili svoju državu nego su bežali od mobilizacije ko zecovi u kukuruz?

gledao sam danas tv više nego što je uobičajeno za mene i šaltam kanale i aj reko' da vidim vesti po kanalima o čemu će danas da lažu, da se uverim je l' na svim vestima ista priča i tako te stvari...
i naravno prva vest Aleksandar Vučić... sledeća vest (i)migranti...i upade mi u uvo to da je grčka granica protočna po pitanju ilegalaca što je i razumljivo, jer žele da ih se ratosiljaju...upade mi u uvo takođe i vest da se tušta i tma autobusa, taksista i kojekakvih prevoznika organizovalo da ih preveze do naše granice...i pazi zanimljive stvari mimo graničnog prelaza, znači država je zažmurila na jedno oko i na par sati koliko je trebalo vremena onim nevoljnicima da pređu granicu Zakoni o prelaženju državne granice su suspendovani...
gledam ministra vojske, gledam ono poziranje za fotografije uz već viđeno milovanje po kosi sirijske dece i opet mi pripade muka...sledeća scena vrli mlađahni ministarčić ustvrđuje kako ćemo pomoći migrantima, kako smo mi humani...slušam kako smo širom raširili dupe onoj Evropi i pitam se šta ćemo još da uradimo na štetu naše dece da bi se uvukli Evropi koja će da se raspadne dok mi sa našim ulaskom dođemo na red...i odvali gore navedeni kako ćemo im pružiti sve što im je potrebno dok su kod nas...pazi...dok su kod nas...pa zar on stvarno misli da mu neko veruje da je državna vrhuška uverena da su oni samo privremeno ovde, na daljem putu ka Nemačkoj ili gde već ? zar on stvarno misli da je neko sisao vesla ? zar on misli da nam nije svima jasno da Hrvatska, Mađarska, BiH (sa svojim međunarodnim snagama) neće da prihvati tolike ljude...takođe su napomenuli kako je tobož talijanski premijer apelovao na svoje ortake u EU da je sada vreme da se humanost EU pokaže na delu...i to je valjda laksans za ovdašnju raju,da ne talasa povodom pola Bliskog istoka koji je došao i koji će tek da dođe samo dok pročuje da je Srbija Meka za sve njih i da ih prihvata oberučke
a potom priča kako je italijanska obalska straža spasila 4000 migranata kod LČibijske obale...i to valjda treba da poruči evo nema ilegalaca samo kod nas, i Italijani su isto dobri kao mi...i oni ih kod sebe primaju...zašto onda ne bi i mi
a potom krene priča kako je tamo neko mesto na KiM (ne sećam se imena grada) baza za grupacije mladiih Šiptara koji odatle odlaze u Siriju i pridružuju se ISIS-u...i sledi procena engleza kako je Balkan centar budućeg terorizma u Evropi...
i sve lepše od lepšeg...
i stvarno mi je pripalo muka saznanje koliko ova vlast smatra za magarce ovdašnji narod
a možda su i u pravu

Kako sada dođe ovde malobrojna ekstremna desnica?

Pišem o državi,o državnim granicama,o državnim zakonima,o dužnosti države da se istih svi pridržavaju,da vode računa o bezbednosti svoga stanovništva,da urade sve da se spreče zaraze,anarhija,bezakonitost,neredi na ulicama,livadama i cestama.O tome da ljudi imaju osigurano pravo da ubiraju plodove svoga rada u svojoj staklenoj bašti,na svojoj zemlji,a ne da umesto njih to uradi horda nepoznatih ljudi....

Ovde veoma prometnim auto putevima idu kolone pešaka.Pretrčavaju trake,bilo je već više smrtnih slučajeva zbog toga.
Oko tih puteva su postavljene žičane ograde da divljač ne izleti na put,a sada nam ljudi izleću pred automobile....Nikakve to veze nema sa rasizmom,sa ksenofobilom,sa ekstremnom desnicom,mada bi ti,iz meni nepoznatog razloga,želela da ima.

pa desnica i to ona ekstremna ima vrlo slicne primjedbe
njima ti to sve isto smeta + rasno mijesanje i nacionalno cak
i znaju odlicno ko je za to sve kriv
dosljaci, muslimani, cionisti, islamisti... komunisti...crnci, arapi, svi ti silni kinezi iz japana...i tako...
zapravo, svi osim njih samih
i sve bi bilo tako uredno, cisto, blistavo i mirno
samo kad tih sto im srecu kvare ne bi bilo

da je uradjeno kada je trebalo pocetkom 20 veka da smo podelili bosnu, ucvrstili granice, sve sa srpske teritorije sto se poturcilo da je poslato u tursku i da smo ostavili hrvate i slovence da ih rasparcaju italija i austrija (austro-ugarska).

pa desnica i to ona ekstremna ima vrlo slicne primjedbe
njima ti to sve isto smeta + rasno mijesanje i nacionalno cak
i znaju odlicno ko je za to sve kriv
dosljaci, muslimani, cionisti, islamisti... komunisti...crnci, arapi, svi ti silni kinezi iz japana...i tako...
zapravo, svi osim njih samih
i sve bi bilo tako uredno, cisto, blistavo i mirno
samo kad tih sto im srecu kvare ne bi bilo

Kakve to ima veze sa mnom,mojim postovima,mojim stavovima? Hoćeš da kažeš da si ti u njima prepoznala ovo što navodiš? Onda moram da zaključim da si ili jako loša iz čitanja sa razumevanjem ili si .....(dopiši sama,ionako ti je znatno bogatiji taj deo rečnika od mog).

Jedino si u pravu za ovo:"uredno,čisto,blistavo i mirno".To želim.Da li ti to možda smeta?

Poslednja izmena:
nik ima rodbinu u usa....a motivi sumnjam da su novcani, pre da bi mogao da kaze kako je on otvorenog uma i obrazovan spram ostalih.
.

DSCN2093-770x770.jpg

• Podržavam
Reactions: Em.
mi koliko smo jadni i bedni mi cak i nemamo visoku stopu kriminala, pogotovo sitnog kriminala. narfavno da se krade, ali spram stanja u kome smo, mnogo smo bolji nego ostale zemlje.

ma sve to i da imamo visoku stopu kriminala, to je kriminal u zemlji,
i sve ona koškanja ljudi, svađe, tuče itd, sve je to uobičajeni scenarijo svake države,
od toga je teško pobeći, ali da nam dolaze na hiljade njih iz p.m i da dodatno prave nered i halabuku,
e to je već netrpeljivo i zato se narod buni

na stranu to što od tog šljama možemo samo da očekujemo da jednog dana počnu da traže
nešto 'svoje' kao što je i plan islamizacije po evropi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back