gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ti si se toliko pogubila da vise ne znas ni sta pricas.
Znam ja da ima ludaka i nasilnika i medju nama ali od njih sam nekako uspeo da sacuvam i sebe i porodicu. Zaista mi nisu potrebni ovi uvezeni za koje ne znam sta hoce, sta misle i kako ce da reaguju. Ako ti se svidjaju vodi ih kuci, ja ih ne zelim. Necu da bezim, necu da se skrivam i zakljucavam dete u kucu cim padne mrak, kako, na zalost, moraju da rade moji prijatelji sirom Evrope koji dele zivotni prostor sa migrantima raznoraznog porekla.
Dovoljan mi je rizik koji u Srbiji vec postoji, ne zelim da se on uvecava zbog priliva militanata i ekstremista za koje pouzdano znam da mi ne misle nista dobro.
Zovi ti ti kao hoces ali ovako misli najmanje 90% Srbije a tebi ako se ne svidja mnogo me briga, uhvati ih pod ruku i vodi kuci, samo nemoj posle da kukas kad povade nozeve u znak zahvalnosti. Baci pogled kako se lepo zahvaljuju Italijanima na jugu, sto su ih povadili iz mora i spasili da se ne podave.
vrata se ovdje odavno zakljucavaju kad padne mrak
i to nikakve veze s ovim ljudima nema
to obje znamo, kao sto se lijepo vidi iz ovog tvog posta
toliko i o tome ko se pogubio
- - - - - - - - - -
Mene apsolutno ne interesuju niti tvoji, niti sam u temi postavila to pitanje. A ako ne iumes da saberes 2 i 2, i da shvatis da su oni koji su izbegli tada dobili azil, dok ovi nisu i nece, niti ce ga traziti, nemam sta sa spinerima i prostim ljudima da razgovaram, jer nemas ni elementarnu kulturu ophodjenja, obican si spiner i takvi ne zasluzuju paznju.
odlicno, onda mi se fino prestani kachiti ko chichak