Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не наседајте на наручене репортаже левичарских новинара који држе апсолутну контролу над медијима у спрези са режимом.
ПУНА ПОДРШКА МАКЕДОНСКОЈ ПОЛИЦИЈИ, као и када су се борили против шиптарских исламиста !!!

11953159_969090773129346_192655584873527969_n.jpg

11220909_969090819796008_677085023976980476_n.jpg

Дрезден Пегида, сваког понедељка протестне шетње и све више и више људи долази.

Европске нације су уједињене у патриотском блоку који предводи Путин.

Tvoj stric je bio primljen po utvrđenim procedurama,nije na silu ušao u USA.

Ovoliko ljudi ,na ovakav način,niko ne želi a i ne može da primi.A oni insistiraju da budu primljeni baš tamo gde žele,ne interesuje ih kako.Još malo pa će im biti svejedno gde će biti primljeni,samo da budu.

Da te citiram,za kraj:

razgovor je bio na temu toga dal su se nasi masovno iseljavali kao izbjeglice ili ne
koliko je meni poznato jesu
objasnila sam i kako
inace, cak i za regularno iseljenje ta je procedura znatno strozija i duze traje
za njih je tada maksimalno pojednostavljena
i u sklopu tih dogadjaja otisli su i recimo neki ljudi sa ne bas cistom savjescu i ratnom prosloscu

sto se ovog tice - vec sam napisala sta mislim
to jeste bujica, al bujicu ne mozes zaustaviti bedemom vec je moras kanalisati
da ide kud i kako ti zelis inace si u problemu
ovako ili onako eu ce morati prihvatiti veliki broj ljudi na neko vrijeme
zaboravljas da je dobijanje azila proces s neizvjesnim ishodom

ponavljanje ovakvih stvari moze se samo na jedan nacin prevenirati ubuduce
a to je da zapadni saveznici prestanu barkati, potpaljivati i unistavati zivote tim ljudima tamo
recimo turci bi mogli prestat napadat kurde i pustiti ih da se obracunaju s tzv islamskom drzavom
al tu je frka da kurdi kasnije ne uzmu sebi ono sto im pripada

inace, da sam kurd i izbjeglica tesko da bih otisla u tursku, sa, oman, ae...a ti?
sto se yazida tice vjerujem da slicno rezoniraju
e, sad koji je tocno sastav ovog izbjeglicnog vala nisam nigdje nasla formalno objavljeno
da li vojno sposobne treba vracati
vjerojatno treba, al prvo se valjda mora ustanoviti kamo
to ne mozes ako te ljude pustis da lutaju poljima i ulicama

Poslednja izmena:
Kad se azilant prijavi u Srbiji ode dalje svojim putem u zemlju u kojoj želi da bude, da bude lakše neka to bude Nemačka.
U Nemačkoj ga prihvate i smeste i počinje procedura za dobijanje azila. Posle nekog vremena taj azilant bude odbijen i vraća sa u zemlju u kojoj je dobio prvi papir.
U Srbiju. Gde će on dalje od Srbije, gde će on u Srbiji?
Informacije i dezinformacije i laži koje se non stop vrte ne mogu sakriti činjenicu da ćemo mi definitivno postati kolektor u kome će se nepoželjni sakupljati.
Naravno da će zapad probrati azilante i zadržati sve one koji su školovani i mogu se integrisati u društvo.
Nama ostaju nepismeni, zatucani, ostrašćeni, željni osvete za ono šta im se dešava.
Treba li crtati dalje?

razgovor je bio na temu toga dal su se nasi masovno iseljavali kao izbjeglice ili ne
koliko je meni poznato jesu
objasnila sam i kako
inace, cak i za regularno iseljenje ta je procedura znatno strozija i duze traje
za njih je tada pojednpstavljena
i u sklopu tih dogadjaja otisli su i recimo neki ljudi sa ne nas cistom savjescu i ratnom prosloscu

sto se ovog tice - vec sam napisala sta mislim
to jeste bujica, al bujicu ne mozes zaustaviti bedemom vec je moras kanalisati
da ide kud i kako ti zelis inace si u problemu

ovako ili onako eu ce morati prihvatiti veliki broj ljudi na neko vrijeme
zaboravljas da je dobijanje azila proces s neizvjesnim ishodom

ponavljanje ovakvih stvari moze se samo na jedan nacin prevenirati ubuduce
a to je da zapadni saveznici prestanu barkati, potpaljivati i unistavati zivote tim ljudima tamo
recimo turci bi mogli prestat napadat kurde i pustiti ih da se obracunaju s tzv islamskom drzavom
al tu je frka da kurdi kasnije ne uzmu sebi ono sto im pripada

inace, da sam kurd i izbjeglica tesko da bih otisla u tursku, sa, oman, ae...a ti?
sto se yazida tice vjerujem da slicno rezoniraju
e, sad koji je tocno sastav ovog izbjeglicnog vala nisam nigdje nasla formalno objavljeno
da li vojno sposobne treba vracati
vjerojatno treba, al prvo se valjda mora ustanoviti kamo
to ne mozes ako te ljude pustis da lutaju poljima i ulicama

Ti još uvek o kanalisanju bujice,a potpuno zaboravljaš (ili ne znaš)da ti je za preživljavanje bitna i količina vode u toj bujici.
Do izvesne količine možeš kanalisati,preko jedne više ne.Preplaviće te.

A o kurdima izbeglicama,zar se oni ne bore?Oni ne beže.

Među ovim migrantima ja još nisam videla ženu i dete bez pratnje muškarca.One čak ovde ni sa novinarkom ne smeju da razgovaraju dok pored njih ne stane muž.

Poslednja izmena:
Izvoli pa ih primi kod sebe. Sto ne postavis slike iz getoa americkih gradova? Sto ne napises kako sa Romima postupaju u starim evropskim drzavama.

Пази, није поента у примању "код себе", јер то је задатак државе.

Зато јој плаћамо енормне порезе-да би, између осталог збрињавала Азиланте.

Дакле, ако нам укине порезе, веома радо ћемо их примити код себе.

Иначе, ја мислим да ти стварно не знаш ништа о америчким гетима, а ни депортацији Рома из ЕУ.

Ти догађаји су неупоредиви.

А Македонске снаге реда су познате по својој бруталности. Они доста воле да се иживљавају над обичним људима, камоли над несрећницима.

Анкета коју је урадио Швајцарски SDC показује да 55% миграната жели да трајно остане у Србији. Чак и они којима успешно прескоче Мађарски зид висок 4 метра, биће по уговору о реадимисији враћени назад у Србију – без икаквих формалности, легално препознати као српски држављани.

Шеф савезне канцеларије за миграције Немачке, Манфред Шмит најавио је повратак 94,000 лажних азиланата на Балкан. Цифра је додатно појачана за нових 200,000 који ће бити депортовани у Србију, са образложењем „да се у Немачкој налазе без одговарајућих дозвола за боравак“.

Мађарски министар спољних послова Петер Сијарто најавио је реадмисију нових 100,208 лица која су ушла из Србије – само за првих пет месеци ове године. Председник одбора за безбедност, генерал Момир Стојановић најавио је издрадњу великог центра за прихват 400,000 имиграната. Анонимни извори упозоравају да се ради о врло конзервативној процени, прави број имиграната намењен Србији много је већи.

„Проблем избеглица у свету решићемо тако што ћемо направити једну државу само за њих“ – Џејсон Бази, Амерички милијардер

http://www.srbijadanas.net/crveni-alarm-pravo-poreklo-sirijskih-azilanata/

Пази, није поента у примању "код себе", јер то је задатак државе.

Зато јој плаћамо енормне порезе-да би, између осталог збрињавала Азиланте.

Дакле, ако нам укине порезе, веома радо ћемо их примити код себе.

Иначе, ја мислим да ти стварно не знаш ништа о америчким гетима, а ни депортацији Рома из ЕУ.

Ти догађаји су неупоредиви.

А Македонске снаге реда су познате по својој бруталности. Они доста воле да се иживљавају над обичним људима, камоли над несрећницима.

Jos jedan nekriticki ljubitelj zapada :D Iz kog razloga ne mogu uporedjivati? I hoces li mi reci da americka policija nije brutalna?

• Podržavam
Reactions: Tol
Ti još uvek o kanalisanju bujice,a potpuno zaboravljaš (ili ne znaš)da ti je za preživljavanje bitna i količina vode u toj bujici.
Do izvesne količine možeš kanalisati,preko jedne više ne.Preplaviće te.

A o kurdima izbeglicama,zar se oni ne bore?Oni ne beže.

Među ovim migrantima ja još nisam videla ženu i dete bez pratnje muškarca.One čak ovde ni sa novinarkom ne smeju da razgovaraju dok pored njih ne stane muž.

a najbolji je onaj sirijac sto bezi a prate ga novinari bilda...zaboravih kako se zove. kao ilegalno, sa sve novinarima. trenutno je u srbiji.

da i to...svuda po novinama izjave daju muskarci, nijedna zena.

То само тако изгледа.

Бројке азиланата су мање него што се чине.

На пример, европска земља која је примила највише избеглица је Немачка, и ради се о цифри од 140 000. Све су их примиле много мање.

Идеја је да ЕУ мора да згази ИСИС, који је разлог што већина ових људи и бежи ка Европи.

Зато морамо кривити Европске Вође, али и турског диктатора Ердогана зашто не реше извор свих проблема.

ne...nemacka je do sad primila 800.000 hiljada...do kraja godine se ocekuje mnogo vise..

Kad se azilant prijavi u Srbiji ode dalje svojim putem u zemlju u kojoj želi da bude, da bude lakše neka to bude Nemačka.
U Nemačkoj ga prihvate i smeste i počinje procedura za dobijanje azila. Posle nekog vremena taj azilant bude odbijen i vraća sa u zemlju u kojoj je dobio prvi papir.
U Srbiju. Gde će on dalje od Srbije, gde će on u Srbiji?
Informacije i dezinformacije i laži koje se non stop vrte ne mogu sakriti činjenicu da ćemo mi definitivno postati kolektor u kome će se nepoželjni sakupljati.
Naravno da će zapad probrati azilante i zadržati sve one koji su školovani i mogu se integrisati u društvo.
Nama ostaju nepismeni, zatucani, ostrašćeni, željni osvete za ono šta im se dešava.
Treba li crtati dalje?

Nema potrebe, sve je jasni, ostaje samo da se ponavlja kako bi sto vise ljudi shvatilo sta nam se sprema a ocigledno ubrzano postajemo jedan veliki izbeglicki logor.

Vidis da ovi koji prozivaju za ksenofobiju i nehumanost i ne pokusavaju da repliciraju na komentare koji precizno definisu sustinu problema niti zele da daju odgovor na sustinska pitanja vec samo mantraju neke neuloze i okrecu pricu na potpuno pogresnu stranu.

Moze li Evropa realno da primi sve migrante koji su se uputili ka Nemackoj i Skandinaviji kao i one koji tek treba da krenu put EU? Mogu li se milioni preseliti u Evropu?

Ako ne moze, a ne moze sigurno cak i da hoce, gde ce sa svim tim ljudima, sta ce biti sa njima kad budu odbijeni za azil?

Sve ostalo nije previse vazno, ovo su kljucna pitanja za pocetak

Nema potrebe, sve je jasni, ostaje samo da se ponavlja kako bi sto vise ljudi shvatilo sta nam se sprema a ocigledno ubrzano postajemo jedan veliki izbeglicki logor.

Vidis da ovi koji prozivaju za ksenofobiju i nehumanost i ne pokusavaju da repliciraju na komentare koji precizno definisu sustinu problema niti zele da daju odgovor na sustinska pitanja vec samo mantraju neke neuloze i okrecu pricu na potpuno pogresnu stranu.

Moze li Evropa realno da primi sve migrante koji su se uputili ka Nemackoj i Skandinaviji kao i one koji tek treba da krenu put EU? Mogu li se milioni preseliti u Evropu?

Ako ne moze, a ne moze sigurno cak i da hoce, gde ce sa svim tim ljudima, sta ce biti sa njima kad budu odbijeni za azil?

Sve ostalo nije previse vazno, ovo su kljucna pitanja za pocetak

ljudi se generalno palse da nece biti drustveno prihvatljivi i da ce u njih enko uperiti prst i takva mantra o ksenofobiji i nehumanosti, sto jeste upiranje prsta u poijedinca, je psiholoski uticaj na prosecnog coveka. i kada se to prepozna treba biti jos gori, ici djonom na takve..jel sam rasista? jesam , pa sta, jel sam ksenofob? jesam, pa sta...zabole me.

- - - - - - - - - -

srbija ce biti deponija koje kakvih azilanata, migranata. bravo za premijera, sve cestitke.

- - - - - - - - - -

a protiv onoga sto je hteo onu da siluje, podneta prekrsajna, a ne krivicna prijava.

- - - - - - - - - -

i sad da mene napadne i ja dovatim nesto i premlatim ga onda bi bilo prekoracenje nuzne odbrane...a sta bi bilo u nekoj njihovoj zemlji da neki nas muskarc pridje i zadigne nekoj onaj sator da joj vidi lice. ili i u srbiji, aj neka neki nas pridje nekoj i pocne da je pipka...oglasie bi se sve nvo i ostali idioti kako s ekrse ljudska prava, remeti s etudja kultura, a ovog naseg bi progutao mrak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back