ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je i preko tastature biti Gandi, jelte.
- - - - - - - - - -
Marinac, sevaj. Nije ti ovo pijaca i naprednjaci.
Mađari pozivaju na nasilje?u svkom slucaju je puno lakse mego pozivati na nasilje i biti miran povodom toga
Mađari pozivaju na nasilje?
Ne,nego svojim ponašanjem daju pozitivan primer.Zar pozivaju?
to se odmosi na kolegu forumashaMađari pozivaju na nasilje?
u svakom slucaju je puno lakse nego pozivati na nasilje
mada, bojim se da i ash neke iluzije u vezi gandija
slicno kao i s ovom situacijom
Gde sam i koga pozivao na nasilje? Nije lepo lagati što reče kolega švabov juče ili kad već.
pise sve lijepo gore
ja sam postavila pitanje
ti dao odgovor
koji je bukvalno to - nasilan do srzi
mnogo toga je ds rezim unistio, ponasali su se kao pijane budale u mraku.
treba vremena da sve izadje na videlo, i da vecina nepobitno utvrdi ono sto je znao ko god nije bio za dos demonstrante, setace, otpor i crne zene
ima jos puno toga sto je ds unistio

Istrajavaš u laži, pohvalno.
Da li bi živeo u državi koja bi ubijala migrante?
Da, živeo bi. I tu nema razlike između mene, talijana, engleza i francuza pošto njihove vlasti to i rade.
njihove vlasti organizirano ubijaju emigrante i to je zvanican stav tih zemalja?
imas neki link za tu tvrdnju?
Malo lažno optužiš sagovornika, malo se igraš rečima i terminologijom, malo bi da trošiš tuđe pare ali, iznad svega si humanista. Da nisi ti kumo, liberal? da. tako da nema smisla posle optuživati vučića kad krenu da nas kolju po kućama, jer on je jednostavno doveden pred svršen čin i sve što je mogao da uradi je da klima glavom![]()
Pocelo je.
svako je odgovoran za period kada je on na vlasti
ali ostaje istina da je srbiju ovakva kakva je danas osiromasena i obogljena, bez samostalnosti i oruzane sile stvorila upravo dos grupacija. i trebace decenije da se opravimo,
ovo sad je kao da je preko srbije pala neutronska demokratska bonba. ko god je na vlasti nemoze nista da uradi, bar ne brzo.
ne treba ocekivati da se zivi dovro i lagodno kad je ds rezim upravo unistio osnove za to
Malo lažno optužiš sagovornika, malo se igraš rečima i terminologijom, malo bi da trošiš tuđe pare ali, iznad svega si humanista. Da nisi ti kumo, liberal?
Ma nije moguce, pa to su fini ljudi, pitaj @vraganu
Kakva crna masovna tuca i potezanje nozeva, drugom nekom ti pricaj o tome, to se nije desilo ...
Zapamtite sta cu vam reci, mozemo i da se kladimo ako je neko raspolozen za morbidne opklade.
Najkasnije za 4 nedelje a mnogo verovatnije i pre tog roka, pasce i prva srpska zrtva od ruke nekog migranta i to iz nekog potpuno apsurdnog i besmislenog razloga.
Videcu vas tad sa komentarima i opravdanjima
Drzava moze da prima one azilante koji su spremni da joj se prilagode i da se uklope.
Besmisleno je da prihvata one ,koji ce da je ruse, razaraju, sabotiraju...
Dakle sta ce Srbiji nehriscani koji dolaze da sprovode dzihad.
oces reci da medju recimo nasim sugradjanima nikad nije bilo medjusobnih obrachuna
kad su puno benignije situacije u pitanju, a ljudi u gomili
sjetimo se recimo cuvene jagme oko sadnica tresnje
ne znam za tebe, al meni sadnica tresnje, makar i besplatna, niked nece trebati toliko da se bijem za nju