Azijatkinje

Ово је моје, не дирај ! :smeker:
Само ти показујем у ком смеру да тражиш !
Жена за све, за рад, лепоту, мекоћу ... Све на једном месту !

Haha pa i kod nas tako 🤣
Nije bas...ovde vecina devojaka zena radi...tamo je normalno da ne rade nista i da se posvete domu i porodici dok muskarac izdrzava i nju i decu i babe i dede, striceve, ujne...
Nekada im otvore neki salon za lepotu, frizerski ili tako nesto ovi sa zapada da se kao malo zanimaju...
Ti ovde da finansiras tako svoju zenu i njenu porodicu, da je bezbrizna, verovatno bih te i ovde docekivala sa ruckom gola, spremna da ispunjava fantazije...
No ovde sa tim parama uglavnom muskarci ne mogu sami da obezbede sve, tamo mogu. Zena se skoluje, radi, zaradjuje, radi sve isto kao i muskarac.
Druga stvar je sto su i bezbrizniji, drugacija klima, drugaciji mentalitet...hrane uvek ima makar i sa drveta, zimi ne treba da se greju, ne stresiraju se kako ce im deca ici u skolu, od cega...Mnogi nista ne rade a zive.
Pricam za Filipine uglavnom a slicno je i na Tajlandu.

Nije bas...ovde vecina devojaka zena radi...tamo je normalno da ne rade nista i da se posvete domu i porodici dok muskarac izdrzava i nju i decu i babe i dede, striceve, ujne...
Nekada im otvore neki salon za lepotu, frizerski ili tako nesto ovi sa zapada da se kao malo zanimaju...
Ti ovde da finansiras tako svoju zenu i njenu porodicu, da je bezbrizna, verovatno bih te i ovde docekivala sa ruckom gola, spremna da ispunjava fantazije...
No ovde sa tim parama uglavnom muskarci ne mogu sami da obezbede sve, tamo mogu. Zena se skoluje, radi, zaradjuje, radi sve isto kao i muskarac.
Druga stvar je sto su i bezbrizniji, drugacija klima, drugaciji mentalitet...hrane uvek makar i sa drveta, zimi ne treba da se greju...Mnogi nista ne rade a zive.
Ma da sad i tamo vece sponzoruse nego kod nas

Druga stvar je sto su i bezbrizniji, drugacija klima, drugaciji mentalitet...hrane uvek ima makar i sa drveta, zimi ne treba da se greju, ne stresiraju se kako ce im deca ici u skolu, od cega...Mnogi nista ne rade a zive.
Ti mi napisa kao da cu da ih zenim 🤣 Pitao sam za jednokratnu upotrebu

Pazi i njima su fetis belci i egzotika. Prvo jer su znatno visi i krupniji od njihovih muskaraca, drugo i egzotika sa njihove strane. Oni belce osim turiste vidjaju samo po Tvu kao i mi njih
Belaca ima oko 11% i obicno su iz razvijenijih zemalja. Sam genetski materijal bi pruzio njihovoj deci prestiz u njihovom okruzenju. Normalno. Ma i samo da su sa nama u drustvu.

11 posto belaca zivi na T/F? Nemoguce
U svetu.
Isto kao sto belkinje imaju fetis na crnce
Ne bih se slozila. A i da imaju recimo, to je cisto fizicke prirode uglavnom ako pricamo o onima iz nerazvijenih zemalja.
U SAD-u i drugde oni su vec kulturoloski i obrazovno na istom nivou.
Vrlo retko ces sresti na zapadu nekoga sa Tajlanda ili Filipina da su adaptirani skroz. Ne kazem da nema ali su retkost.
Da li je poznat neki naucnik iz tih krajeva? Da li je poznat neki pisac iz tih krajeva? Po cemu su poznati? Sta propagiraju?
Da me ne shvatis pogresno, da nemam usadjene neke zapadne standarde i ocekivanja, ne materijalna vec vise moralna i duhovna verovatno bih se i ja preselika tamo i zivela hakuna matata zivotom.

Da se ispravim za ono malopre o lozenju na belce. Mislim da bi na muskarce sa nasih prostora otkidale jer su zapadnjaci nizi, latinci tek. 11 posto belaca u svetu ne moze nikako biti jer samo Evropa broji preko 500 miliona, zatim Usa 300 miliona,Latinska Amerika preko 500 miliona dakle to je preko milijardu. Kosookih ima najvise zbog Kine. Roma zatim zbog Indije

U svetu.

Ne bih se slozila. A i da imaju recimo, to je cisto fizicke prirode uglavnom ako pricamo o onima iz nerazvijenih zemalja.
U SAD-u i drugde oni su vec kulturoloski i obrazovno na istom nivou.
Vrlo retko ces sresti na zapadu nekoga sa Tajlanda ili Filipina da su adaptirani skroz. Ne kazem da nema ali su retkost.
Da li je poznat neki naucnik iz tih krajeva? Da li je poznat neki pisac iz tih krajeva? Po cemu su poznati? Sta propagiraju?
Da me ne shvatis pogresno, da nemam usadjene neke zapadne standarde i ocekivanja, ne materijalna vec vise moralna i duhovna verovatno bih se i ja preselika tamo i zivela hakuna matata zivotom.
Tjst one bi se za svakog iz Evrope udale samo da pobegnu iz te dzungle

A i filipnke, barem sto sam upoznao su hipergamicne: srpkinja * 2. Bolje robota.
Ortak ziveo na tajlandu, nije seks turizam nego didzital nomad, nasao neko mirno mestasce, kaze upoznao neku devojku, odmah ga odvela kod svojih i ovi u fazonu da ga prizene. A znam pricu jednog lika koji je otisao na seks turizam, tpa odradila ga pijanog i pokupila mu stvari.
ostao ziv, to je najbitnije

Je li mister a sta cemo sa tamo velikom kocentracijom ladybojevima(tranvestitima)?
Bila neka ekipa i sad kao napili se svasta i pozovu nekoliko kurwi na gajbu i one povedu i jednog lejdiboja sa sobom. I sad ludilo, parti, a ovaj lejdi se poturao . I sutra ujutru sede svi u sobi, mamurni, cute i ovaj jedan progovori: mi izyebasmo coveka sinoc?

Back