- Poruka
- 18.215
Ово је моје, не дирај ! 
Само ти показујем у ком смеру да тражиш !
Жена за све, за рад, лепоту, мекоћу ... Све на једном месту !

Само ти показујем у ком смеру да тражиш !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije bas...ovde vecina devojaka zena radi...tamo je normalno da ne rade nista i da se posvete domu i porodici dok muskarac izdrzava i nju i decu i babe i dede, striceve, ujne...Haha pa i kod nas tako![]()
Da im izbacimo lovu iz glaveDrz se svog sela brate. Jedino ako bi mogli mozak nasim zenama da izvadimo i ubacimo gpt-ja. I obrisemo im memoriju kad god pozelimo. Al ajd, nema veze..samo misao..
Pa ja bih tu izbacivao jos mnogo stosta al ajd nije tema.Da im izbacimo lovu iz glave![]()
Ma da sad i tamo vece sponzoruse nego kod nasNije bas...ovde vecina devojaka zena radi...tamo je normalno da ne rade nista i da se posvete domu i porodici dok muskarac izdrzava i nju i decu i babe i dede, striceve, ujne...
Nekada im otvore neki salon za lepotu, frizerski ili tako nesto ovi sa zapada da se kao malo zanimaju...
Ti ovde da finansiras tako svoju zenu i njenu porodicu, da je bezbrizna, verovatno bih te i ovde docekivala sa ruckom gola, spremna da ispunjava fantazije...
No ovde sa tim parama uglavnom muskarci ne mogu sami da obezbede sve, tamo mogu. Zena se skoluje, radi, zaradjuje, radi sve isto kao i muskarac.
Druga stvar je sto su i bezbrizniji, drugacija klima, drugaciji mentalitet...hrane uvek makar i sa drveta, zimi ne treba da se greju...Mnogi nista ne rade a zive.
Pricam za Filipine uglavnom a slicno je i na Tajlandu.
Mislim da nema nigde vise nego na Balkanu. Ali nije to tema. Tamo ima mnogo prostitutki i ako joj das neku sicu samo sve ce da uradi za tebeMa da sad i tamo vece sponzoruse nego kod nas
Ti mi napisa kao da cu da ih zenimNije bas...ovde vecina devojaka zena radi...tamo je normalno da ne rade nista i da se posvete domu i porodici dok muskarac izdrzava i nju i decu i babe i dede, striceve, ujne...
Nekada im otvore neki salon za lepotu, frizerski ili tako nesto ovi sa zapada da se kao malo zanimaju...
Ti ovde da finansiras tako svoju zenu i njenu porodicu, da je bezbrizna, verovatno bih te i ovde docekivala sa ruckom gola, spremna da ispunjava fantazije...
No ovde sa tim parama uglavnom muskarci ne mogu sami da obezbede sve, tamo mogu. Zena se skoluje, radi, zaradjuje, radi sve isto kao i muskarac.
Druga stvar je sto su i bezbrizniji, drugacija klima, drugaciji mentalitet...hrane uvek ima makar i sa drveta, zimi ne treba da se greju, ne stresiraju se kako ce im deca ici u skolu, od cega...Mnogi nista ne rade a zive.
Pricam za Filipine uglavnom a slicno je i na Tajlandu.
pa platisTi mi napisa kao da cu da ih zenimPitao sam za jednokratnu upotrebu
sta je tu uopste pitanje 
Pazi i njima su fetis belci i egzotika. Prvo jer su znatno visi i krupniji od njihovih muskaraca, drugo i egzotika sa njihove strane. Oni belce osim turiste vidjaju samo po Tvu kao i mi njihpa platissta je tu uopste pitanje
![]()
Belaca ima oko 11% i obicno su iz razvijenijih zemalja. Sam genetski materijal bi pruzio njihovoj deci prestiz u njihovom okruzenju. Normalno. Ma i samo da su sa nama u drustvu.Pazi i njima su fetis belci i egzotika. Prvo jer su znatno visi i krupniji od njihovih muskaraca, drugo i egzotika sa njihove strane. Oni belce osim turiste vidjaju samo po Tvu kao i mi njih
11 posto belaca zivi na T/F? NemoguceBelaca ima oko 11% i obicno su iz razvijenijih zemalja. Sam genetski materijal bi pruzio njihovoj deci prestiz u njihovom okruzenju. Normalno. Ma i samo da su sa nama u drustvu.
Isto kao sto belkinje imaju fetis na crnceBelaca ima oko 11% i obicno su iz razvijenijih zemalja. Sam genetski materijal bi pruzio njihovoj deci prestiz u njihovom okruzenju. Normalno. Ma i samo da su sa nama u drustvu.
U svetu.11 posto belaca zivi na T/F? Nemoguce
Ne bih se slozila. A i da imaju recimo, to je cisto fizicke prirode uglavnom ako pricamo o onima iz nerazvijenih zemalja.Isto kao sto belkinje imaju fetis na crnce
Tjst one bi se za svakog iz Evrope udale samo da pobegnu iz te dzungleU svetu.
Ne bih se slozila. A i da imaju recimo, to je cisto fizicke prirode uglavnom ako pricamo o onima iz nerazvijenih zemalja.
U SAD-u i drugde oni su vec kulturoloski i obrazovno na istom nivou.
Vrlo retko ces sresti na zapadu nekoga sa Tajlanda ili Filipina da su adaptirani skroz. Ne kazem da nema ali su retkost.
Da li je poznat neki naucnik iz tih krajeva? Da li je poznat neki pisac iz tih krajeva? Po cemu su poznati? Sta propagiraju?
Da me ne shvatis pogresno, da nemam usadjene neke zapadne standarde i ocekivanja, ne materijalna vec vise moralna i duhovna verovatno bih se i ja preselika tamo i zivela hakuna matata zivotom.
ostao ziv, to je najbitnijeA i filipnke, barem sto sam upoznao su hipergamicne: srpkinja * 2. Bolje robota.
Ortak ziveo na tajlandu, nije seks turizam nego didzital nomad, nasao neko mirno mestasce, kaze upoznao neku devojku, odmah ga odvela kod svojih i ovi u fazonu da ga prizene. A znam pricu jednog lika koji je otisao na seks turizam, tpa odradila ga pijanog i pokupila mu stvari.
yebostao ziv, to je najbitnije
Je li mister a sta cemo sa tamo velikom kocentracijom ladybojevima(tranvestitima)?
Kako ih izbeci?Je li mister a sta cemo sa tamo velikom kocentracijom ladybojevima(tranvestitima)?
Bila neka ekipa i sad kao napili se svasta i pozovu nekoliko kurwi na gajbu i one povedu i jednog lejdiboja sa sobom. I sad ludilo, parti, a ovaj lejdi se poturao . I sutra ujutru sede svi u sobi, mamurni, cute i ovaj jedan progovori: mi izyebasmo coveka sinoc?Je li mister a sta cemo sa tamo velikom kocentracijom ladybojevima(tranvestitima)?

Nismo mi frigidne nego si ti mutav.Gde se mogu naci, a da nisu ove kineskinje sto dolaze po Srbiji. Jako me loze tajlandjanke, filipinke. Mislim da se najbolje j..u. Rasturaju se za razliku od ovih nasih frigidnih. Ne trolujem ozbiljan sam. Jel mi nema druge ili da idem na Tajland. Slatke su, ponizne. Jel neko imao seks sa njima?