Night.Whisperer.
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Avril Lavigne ima neke dobre pesme. Nisam ljubitelj punk-a,ali slusham neke njene pesme. Njen styling je extra.
Kog crnog punka?
Ona punk??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avril Lavigne ima neke dobre pesme. Nisam ljubitelj punk-a,ali slusham neke njene pesme. Njen styling je extra.

Boze kad ce ova deca da odrastu?! Ovako jadni i neinformisani dozvoljavaju da im Mtv ispira mozak... Je**ga ja bih pre slusala Stoju...Msm barem je iz Srbije...
LoL, ona nije punk.... i njene stare pesme su mi jako dobre a ove sa The best Damn Thing mi dodje isto ko i narodnjaci!
Najbolje njene pesme su:Freak Out, Forgotten, Take Me Away, Together, My Happy Ending, i za pohvalu je takodje Slipped Away!

ne seri

ne seri
Avril je totalno propala....sad ju samo slusaju one napaljene klinke koje smatraju da su neke rockerice cim slusaju nju....![]()

Ili bih slusala Sinana ili Cecu,taman da se lepo uletvim....

Da,da ...
grrrrlfreeendd,nooouuu,aj vont tu bi jor grrrlfreend..
![]()
posle tog sr#nja jasno se primećuje kvalitet njenih starijih pesama...posle tog sr#nja jasno se primećuje kvalitet njenih starijih pesama...

Huh,da..
Ove pre toga su onda zlatne.
![]()

Ma bud'mo realnio sve pjesme su joj nidje veze...em taj njen stil...chovjece cura ima 25 godina ,a oblaci se ko da ima 16...![]()

Uvek je ogavna...Ranije bila nalozena izdr*na muskobanjasta pacenica,a sad isto to ali bez muskobanjastaJeste. Prva dva albuma su joj bila dobra, a i imidz... A sada mi je ba odvratna...
Ma bre moze i JasarJasara,bre!![]()

Kog crnog punka?
Ona punk??
![]()