milenaidaki
Primećen član
- Poruka
- 997
Najgore što kao pokušava da izgleda seksi, a još nije skinula pelene!!!! Hi hi hi hi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajoj dragi Bože, ova ne da ne zna i ne ume da peva...nego ubija koliki je anti-talenat.....i ružna je. Liči na mišicu
![]()
Aleksandra,lep ti avatar![]()
U pravu si.
Gunse i Boba je osramotila kad je obradila knock knock
....i kad je pevala Fuel od metallicei to pred Metallicom...a oni joj tapšu...imam osećaj da su u sebi jedva čekali da se skloni sa bine...užas

....i kad je pevala Fuel od metallicei to pred Metallicom...a oni joj tapšu...imam osećaj da su u sebi jedva čekali da se skloni sa bine...užas
Jadan Lars 
ma za trpanje je dobra 8-)![]()
![]()
ma za trpanje je dobra 8-)![]()
![]()

STA JE VAMA LjUDI?STA VAM JE DEVOJKA SKRIVILA?VAZNO DA ONA LEPO PEVA,A BRIGA ME KOJA JE TO VRSTA MUZIKE AKO MI SE SVIDjA.PESME SU JOJ BAS SIMPATICNE.LOGICNO DA JE KLINKA I DA JE ZELjNA PAZNjE,ALI TAKO SE POCINjE.NECE VALjDA DA POCNE DA PEVA U PEDESETOJ!
oan lepo peva?!ma devojka nema ni grama telenta a jos se zasce folira,ma obor more
Bruka za svaku vrstu muzike.
Mislim pesma girlfrend ima 50 miliona slusaoca (na youtube) a metallica 0ko 4 miliona najvise :mad:
girlfriend je neshto najgore shto je u zivotu mogla da snimi.......i hot pored toga..ma ceo novi album je sranje....

U pravu si.
Gunse i Boba je osramotila kad je obradila knock knock