Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma smejurija živa :D Kako niste videli to???
Bila je kao neka godišnjica Metallice, kada su razni izvodjači pevali razne stvari od Metallice...i ova ludača je promumlala "Fuel" ...kao neko dete medju vrhunskim muzičarima :D :D :D ono je bilo ponižavajuće...to je bilo 2002 čini mi se...užas

Avril...
pa...recimo da sam njen fan, odnosno gotivim prva dva albuma....ali ovaj treci je unishtio skroz, tako da je sada Avril=Britney...mislim, sad se neshto uvija oko mikrofona, bukvalno ce, da ne kazem shta.... drugi album - Under my skin joj je najbolji, da je nastavila u tom smeru, zadrzala bi fanove, a ovako sad njene pesme mogu koristiti namazane fencerke, i mogu da se koriste kao za film ``Bratz``, tu je stvarno i iskorishcena ``girlfriend``
Ona samo pricha kako nije ovo, nije ono....mrzi fencerke,,,,,u stvari..... :roll:
...``Josh uvek`` je moj num1.......ali nece josh zadugo.....ne samo da cu prestati da je slusham, vec cu postati i Anti - Avril....:evil:

STA JE VAMA LjUDI?STA VAM JE DEVOJKA SKRIVILA?VAZNO DA ONA LEPO PEVA,A BRIGA ME KOJA JE TO VRSTA MUZIKE AKO MI SE SVIDjA.PESME SU JOJ BAS SIMPATICNE.LOGICNO DA JE KLINKA I DA JE ZELjNA PAZNjE,ALI TAKO SE POCINjE.NECE VALjDA DA POCNE DA PEVA U PEDESETOJ!

oan lepo peva?!ma devojka nema ni grama telenta a jos se zasce folira,ma obor more

oan lepo peva?!ma devojka nema ni grama telenta a jos se zasce folira,ma obor more

Ovo uopste necu ni da komentarisem, to sam i ocekivao od osobe koja cak ne ume da iskuca pravilno jednu obicnu recenicu.
Pa pogledaj malo nastupe na kojima peva uzivo, pa onda komentarisi nesto.
Devojka je talentovana, ima lepu boju glasa, a to sto je skroz promenila imidz - njena stvar apsolutno.

Back