Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
avril_darker:
ma skroz sam smirena....:D
ma jok samo me nervira sto je ranije bila kao neka pankerka rokerka tralalalala a sad je sve fensi fensi fensi misli da je barbika u stvari oblaci se ko tetka...
ajde be sta ja histerisem..:D
Pih. Pa sad da je bila pankrokerka tesko. Mozda po oblacenju. Oblacenje ne utice na zvuk. Oni iz Bad Religion se oblace najnormalnije pa niko ne osporava to da su pankeri.

jao,chitajuci ovo sve o Avril, ismijala sam do bola i alkoholaaaaa
hahahhahahha....mislim shta retji...
moj vam je savjet(zapravo bolje tjete je razumet' kad to chujete)
eh sad nemam onaj smajli gdje ovaj zhućo plache od smijexa :D
njena obrada pjesme Fuel (Live Metallica Cover) i Avril Lavigne .... misliiim shta retjiiii... ql ql
a sad ozbiljno....zaista mi se svidja njena verzija pesme KISS ME(sixpence none the richer-mada nisam sigurna ni da je njihova pjesma)...
ako hotje neko,mogu poslat na mail,jednu ili drugu...koju sam pomenula... to zaista treba chuti 8)

@avril_darker..ti si debilka...
sta je bre toliko pljujes..i nece avril poceti da pravi pesme kao britney..sigurno..stajling nema nikakve veze sa muzikom..nece ona menjati muziku...(bar se nadam)
@hertz...ja sam slusala avrilinu kiss me-obradu..dobra je..imam ja tu pesmu..:D

natasha`:
@avril_darker..ti si debilka...
sta je bre toliko pljujes..i nece avril poceti da pravi pesme kao britney..sigurno..stajling nema nikakve veze sa muzikom..nece ona menjati muziku...(bar se nadam)
@hertz...ja sam slusala avrilinu kiss me-obradu..dobra je..imam ja tu pesmu..:D

To znam

A za to sam se zezala....

ko bi znao...mada mene ona pemsa keep holding on malo smara....

gucci_novosadjanka:
1)GLUPA
2)RUZNA
3)MALA
4)PALI SE
5)NEMA POJMA DA PEVA

Glupa nije za to ne seri....
ako je Avril ruzna onda su svi na svetu rugobe ako ce mo posteno
mala...ako mislis na rast to je tacno a ako mislis na godine malo gresis ili ti je vreme stalo jer ima 22 a ne vise 17 godina
pali se...pa pali se...
a super peva zato ne pali se ti....

Back