Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
heh..sad odgledah spot...
bas podseca na one kako se zovu..
a da..cheerleadersice..
think ill vomit...:?
bas podseca na one kako se zovu..
a da..cheerleadersice..
think ill vomit...:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti ga....on ide od teme do teme i vredja sve nase omiljene licnosti...Ja te razumem...I ja volim(ako mozda znas) Anahi(Mia iz Rebelde) i ono....skroz sam luda za njom,obozavam je,volim je.....Tako da....boli te uvo sta prica neka tamo budala....natasha`:u to se bas ne razumem..zato sto ne svirma gitaru..i ne znam kako izgleda pravilno je drzati..
ali ona je svira..
a i ovo su samo poziranja....i fore...a sta znam..ni ne zanima me..
nista od ovoga sto ti sa dpricas nece uticati na mene....tako da reci sta hoces..reci da je najvece djubre..i da je ku*rva..i kuc*ka..cula sam to vec...i nije me potreslo..zabole me...

Ajde,zashto se svi hvataju za to?Oktobar1864:cini mi se da je rekla jednom: nikad necu postati kao ostale devojke, one u rozim majicicama, nikad se necu odreci kravate...
jel to bio marketing..![]()
ljudi se menjaju...i nije ona ni sad kao druge devojke.... drugacija je... (:Oktobar1864:cini mi se da je rekla jednom: nikad necu postati kao ostale devojke, one u rozim majicicama, nikad se necu odreci kravate...
jel to bio marketing..![]()