Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
milicaanchy:
@Djordja
On je DIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
@Ocean
Pa tebi i ne treba brate da bude lep :lol:
Al de pomesha njega i on Cecetinu da mi je znati
Pa bio sam mali. On me je nerviro ali sam volo pesmu Belo vencanje. A tad sam bio mali i bio sam pogubljen i tako to i omiljena pesma mi je bila od DK koju sam cuo negde ali nisam razumeo nishta i zvao sam ih oni sektashi pa sam onda pre godinu dve cuo pesmu MTV get off the air i setih se da sam je pevo kad sam bio mali.

blastmaster:
Stvar je u tome sto se Avril predstavlja kao da je oduvek bila buntovnik i u njenoj muzici se nalaze deca kojima se to svidja i 1) jesu neka vrsta buntovnika 2)zeleli bi da budu 3) misle da ce ih smtarti za 'cool' ako se ponasaju i slusaju Avril.

A sko neko hoce da zna kako izgleda, i kako se ponasa, PRAVI buntovnik, i uz to PRAVI umetnik, potrazite nesto o Emilie Autumn

Pravi buntovnik mora da bude buntovnik, egzibicija je samo nacin da buntovnik pokaze svoje pravo lice a ne da neko postane buntovnik. Ako neko pozeli da bude buntovnik pa onda oponasa buntovnike koje je video, to nije pravi buntvonik.Buntovnik se radja, ne moze se postati buntovnik.

ccc...ou jea...avril je kul....lol...

sad malo ozbiljnije:

nikad nisam bila u "tom fazonu"

....lol....cak i moja sestra od 4 god slusa peperse (pocinje sa njima)
a ne avril :)

ma ok...ukusi ... i pubertet...;)

zavisi ko ga na koji nacin dozivljava...
ja sam pocela sa malkice zrelijom mjuzom (i think)...

pea

sto mene nerviraju oni sto stalno seru i seru i seru..i tako stalno...sta mene briga za vas..njih..za sve......ne morate da slusate avril ako necete...i ne slusate je...sta mene briga sto vi nju mrze i sto ona nije punk..i sto je ovo i ono ..... zasto stalno serete...aaaaaaaa...sad na kraju po svim vasim pricama ispada da je avril ... pevacica za decu ... i to za malu decu...jel da>? :roll:
smucilo mi se to...

i onda sam rekla necu vise...ali jednostavno ne mogu da odolim :twisted:

kao sto vam avril na momk avataru kaze ... peace ,,,, ljudi....peace....i daj ... oladite vise....

natasha`:
aj ti lepo odes do piiip...materine.....
moze ... ?!

pa tesko je to izgovorili ni je piiiip nego PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP
:D

natasha`:
sto mene nerviraju oni sto stalno seru i seru i seru..i tako stalno...sta mene briga za vas..njih..za sve......ne morate da slusate avril ako necete...i ne slusate je...sta mene briga sto vi nju mrze i sto ona nije punk..i sto je ovo i ono ..... zasto stalno serete...aaaaaaaa...sad na kraju po svim vasim pricama ispada da je avril ... pevacica za decu ... i to za malu decu...jel da>? :roll:
smucilo mi se to...

i onda sam rekla necu vise...ali jednostavno ne mogu da odolim :twisted:

kao sto vam avril na momk avataru kaze ... peace ,,,, ljudi....peace....i daj ... oladite vise....

ipak ima normalnih ovde

Back