Hawai
Početnik
- Poruka
 - 38

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa bio sam mali. On me je nerviro ali sam volo pesmu Belo vencanje. A tad sam bio mali i bio sam pogubljen i tako to i omiljena pesma mi je bila od DK koju sam cuo negde ali nisam razumeo nishta i zvao sam ih oni sektashi pa sam onda pre godinu dve cuo pesmu MTV get off the air i setih se da sam je pevo kad sam bio mali.milicaanchy:@Djordja
On je DIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
@Ocean
Pa tebi i ne treba brate da bude lep
Al de pomesha njega i on Cecetinu da mi je znati
Tebi nije,,,al mnogim,,,MNOGIM drugim devojkama/zenama/whatever jeste...natasha`:...................meni on nije lep....

Meni taj tip ima mnoogo retardiranu facu. Jedino im je basista okay mada i on se prodo tako da me svi nerviraju.natasha`:pa dobro,ja samo kazem...svako ima svoj ukus..meni je lep billi joe iz green day-a..npr
blastmaster:Stvar je u tome sto se Avril predstavlja kao da je oduvek bila buntovnik i u njenoj muzici se nalaze deca kojima se to svidja i 1) jesu neka vrsta buntovnika 2)zeleli bi da budu 3) misle da ce ih smtarti za 'cool' ako se ponasaju i slusaju Avril.
A sko neko hoce da zna kako izgleda, i kako se ponasa, PRAVI buntovnik, i uz to PRAVI umetnik, potrazite nesto o Emilie Autumn
aj ti lepo odes do piiip...materine.....Ondak:aj svi sto slusaju avril jedan hara-kiri......
sve di diraj samo avril ne.tako natasha???hehenatasha`:aj ti lepo odes do piiip...materine.....
moze ... ?!

ne bas..ali...nece on meni da kaze sta cu ja da radimtrick-trick:sve mi diraj samo avril ne.tako natasha???hehe![]()
![]()
 avril_darker:avril je carica bre...oni koji seru za nju glupi su ko tocak!!!

+SpookyGirl+:bem ti pubertet.....
natasha`:aj ti lepo odes do piiip...materine.....
moze ... ?!
trick-trick:sve di diraj samo avril ne.tako natasha???hehe![]()
![]()
topmodelsica:Svidja mi se onaj spot u kome ona svira gitaru i skace po krevetu sa gitarom.
natasha`:sto mene nerviraju oni sto stalno seru i seru i seru..i tako stalno...sta mene briga za vas..njih..za sve......ne morate da slusate avril ako necete...i ne slusate je...sta mene briga sto vi nju mrze i sto ona nije punk..i sto je ovo i ono ..... zasto stalno serete...aaaaaaaa...sad na kraju po svim vasim pricama ispada da je avril ... pevacica za decu ... i to za malu decu...jel da>?
smucilo mi se to...
i onda sam rekla necu vise...ali jednostavno ne mogu da odolim
kao sto vam avril na momk avataru kaze ... peace ,,,, ljudi....peace....i daj ... oladite vise....