Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
natasha`:
te slike nisam videla,neke nove...nisam dugo posecivala avril sajt...sad nesto nisam preterano opterecena njom,a i nemam vremena da budem...ali..i dalje je gotivim i volim...
opusteno ...daa ..ma oke
Uvek ta faza prodje. Ma kolko god ti mislila ne znam ni ja shta. Tako je i Tokio Hotel postala faza mlade decurlije. Sve su to faze.

natasha`:
no no..samo sam pitala...:P
mogu i sama da nadjem.. a ono je stvarno ..grr.. iza zgrade ti se nalazi groblje...:roll:
Ne bass iza ima jedna ulica i tako to ali mogu da ga vidim sterase a ima josh jedno koje je manje i vishe ga ne koriste vec preko dana se deca igraju a peko veceri narkomani se okupljaju i tako to. Shta mosh sama naci? Ne razumem te ja nishta.

Avril Avril fuckala vas ona

Prilozi

• 1145841667_l.jpg
    1145841667_l.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 4
natasha`:
ti si izgubio pamcenje???
znas da si mi pisao ona sranja za punk...ooops...:mrgreen:
Znam. Osh josh? Ma mrzi me. Trazhi sama. Ne mogu da se mucim i da te smaram kad nema neke shanse da zaslushash to. Tako sam jednu drugaricu smaro i rezo joj neshto dok je slushala GS AL i GD i tako to. Sada ne slusha ni P od panka. Nema svrhe. Moram uciti.

ja sam bila na lescu kad je mome drugu umro tata....ne znam...nikad nisam volela groblja...ne podnosim tu melahoniju, sta li....ili dozivljaj kvare cigncici koji se motaju oko (uglavnom)ozaloscenih ljudi da traze pare...:neutral:

+SpookyGirl+:
Bežanijsko je mnogo lepo sređeno... bila sam skoro, moj deda je sahranjen tamo... usput sam prošla pored tvoje škole i Igorove zgrade....
a Lešće uglavnom nije lepo uređeno... do njega imam 2 stanice...
Pa ta zgrada je i moja :evil: . Pored Rakica? Ja skoro pored nje nisam prosho. E jeste nashe groblje je mnogo lepo i ja tu volim da se shetam ali mi babe neke non stop seru.

Back